Flyttkonsumenter

Västerås Flyttexpress AB

Västerås Flyttexpress AB

Hemsida:www.vasteras-expressbyra.se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (50 votes cast)
Västerås Flyttexpress AB, 5.7 out of 10 based on 50 ratings
Dela med dig:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Live
 • del.icio.us
 • Digg
 • LinkedIn
 • email

2 kommentarer om “Västerås Flyttexpress AB

 1. Elina

  Jag har anlitat Västerås Expressbyrå för flytt utomlands. De är suveräna! Allt kom ner i tid och ingenting var trasigt. Jag hade dessutom kristall, tavlor och tunga möbler att flytta. Jag kan absolut rekommendera dem och jag skulle själv anlita dem igen om jag behöver flytta en annan gång.

 2. Monica

  Det försvinner grejor på västerås Flyttexpress…. Sen låtsas de inte om det och nekar till allt. De försöker inte ens rätta till saken… Så anlita någon annan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *