Flyttkonsumenter

JSB Flytt & Transport AB

JSB Flytt & Transport AB

Hemsida: www.jsb-flytttransport.se

Dela med dig:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Live
 • del.icio.us
 • Digg
 • LinkedIn
 • email
No votes yet.
Please wait...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 thoughts on “JSB Flytt & Transport AB

 1. Anna

  JSB flytt=MK flytt och städ kb. Jag anlitade MK-flytt och städ kb, för flytt samt leverans av flyttkartonger. De skulle idag ha levererat flyttkartonger vilket de inte gjorde. Jag har fått jaga dem på telefon, och fått till svar att de kommer senare…de dök aldrig upp. Flytten går om ett par dagar och nu måste jag snabbt hitta en ny flyttfirma. Fick ett samtal för några timmar sedan ifrån ”dolt nummer” där en man meddelade att han skulle vara hos mig med kartongerna inom 30 min. Påtalade att det var på tiden..och fick då till svar: ”man måste vara ute i god tid när man flyttar” Det är ju de som inte är ute i god tid, då de ej dyker upp! Efter det har jag inte hört något mer! Har försökt nå MK-flytt och städ kb på deras mobiler, men inget svar. Vill verkligen varna andra för detta bolag! Nu står jag här och ska snabbt hitta en ny flyttfirma på 2 dagar.

 2. Marie

  Vi anlitade JSB för två flyttar: en Uppsala-Stockholm och en inom Stockholm. Båda var i slutet av maj 2011.

  Vid flytten Uppsala-Stockholm:
  – flyttpersonalen kom två timmar efter avtalad tid
  – båda i personalen var trötta, ineffektiva, vilade ofta och en av dem sa att han vanligtvis inte jobbar med flyttande, utan på företagets kontor
  – företaget överdebiterade tiden
  – två möbler fick skador

  Vid flytten inom Stockholm:
  – de två i flyttpersonalen som kom denna dag var snabba och effektiva
  – två möbler skadades

  Vid kontakt med företaget då vi ville framföra våra klagomål fick vi svaret att en namngiven person skulle kontakta oss, vilket inte skedde. Efter ytterligare försök från vår sida att få kontakt utan att lyckas lämnade vi in en anmälan till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Vi väntar nu på ARN:s bedömning av kompensation för försening, överdebitering och skador på möbler.

  Vi rekommenderar INTE detta företag.