Flyttkonsumenter

Nya Råsunda flytt

Nya Råsunda flytt

Orgnr: 559154-2187  Lämna ett omdöme Innehar företaget trafiktillstånd?

Hemsida: Råsunda flytt .

Dela med dig:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Live
 • del.icio.us
 • Digg
 • LinkedIn
 • email
Rating: 1.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 thoughts on “Nya Råsunda flytt

 1. Lene S

  Uselt företag!!! STOR varning att anlita dem.
  Servicen suger och professionalismen lyser med sin frånvaro. Välj hellre nåt dyrare bolag, det vinner man på i längden

  1. NYA RÅSUNDA FLYTT

   Hej Lene. Försökte hitta din bokning och ser att vi inte har hjälpt dig ( om det inte var bokat på någon annans namn ? )
   Återkom gärna med rätt namn så kan vi lösa detta.

   Hälsningar
   NYA Råsunda Flytt

 2. Mathias Jöhnk

  Undvik detta hemska företag om du är rädd om bohag och din lägenhet. Först förstör de bohag och orsakar skador i lägenheten, som de sedan vägrar ersätta. De skickar påhittade krav till Kronofogden som de inte vågar möta i tingsrätt. De försöker fuska med Skatteverket med påhittade rotavdrag. Undvik detta fifflande bolag!

  1. NYA RÅSUNDA FLYTT

   Hej Mathias,

   Jag svarar dig här också då jag sett att du går in överallt och skriver massa påståenden.
   1. Efter din flytt mailade du oss och påstod att flera saker gått sönder och även att dina väggar var förstörda. Vi har flera gånger försökt att få möjlighet att komma till dig och åtgärda det som du påstod blivit fel. Det fick vi aldrig en möjlighet att göra.

   2. Efter ett tag skickar du oss en faktura från måleri firman som DU själv arbetar på och skriver att dom nu har åtgärdat felen som vi aldrig fått möjlighet att se.
   Flera gånger har jag försökt förklara för dig att det kan inte gå till på det sättet. OM det var vi som orskat era skador så ska vi få en chans att åtgärda dom. Detta inte gick fram till dig av någon anledning.
   3. Inga fejk fakturor har skickats till SKV utan då du betalade en faktura till dig själv på samma kostnad som er faktura var på från början var det RUT:en kvar så istället för att betala er faktura valde ni at betala till er målerifirma och vi har rätt att ta ut RUT för resternade arbete.
   4. Detta ligger nu hos TINGSRÄTTEN vi har inga problem att ta det dit då det är den vägen man måste gå i Sverige efter att en konsument bestridit KFM. Varför du påstår att vi inte vill gå till Tingsrätten är för mig en gåta.
   5. Förstår att du är frusterad då detta inte verkar gå din väg men din väg är inte den rätta och sanna vägen och det vet du om det är nog därför du mitt i natten surfar runt på alla möjliga sidor och baktalar oss.

   Önskar dig och familjen en trevlig helg

 3. NYA RSÅUNDA FLYTT

  Hej Sanna,
  Va tråkigt att hitta denna kommentar från er när vi båda vet att detta inte var fallet. Nu ville jag egentligen inte skriva så mycket här då vi redan skrivit på mailen. Men vi vet alla tre att så var inte fallet. Vi har varit er tillmötesgående och vi har trots att vi inte behövde ändå kompenserat er vi tjfasade aldrig emot utan er kompensation fick ni väldigt fort. Om ni anser att ”tjasa emot” är när jag frågade vad som hade hänt tycker jag är jätte tråkigt. Vi strävar alltid för att kunder ska bli nöjda och ursäkta om jag ställde många frågor för att få en helhet av situationen.
  Under flyttens gång lovordade ni killarna flera gånger och speciellt när dom tog upp ert väldigt tunga piano. Ni var väldigt tacksamma och tyckte att vi hade gjort ett jätte bra jobb.
  som jag även skrivit till er bägge så innan vi åkte iväg så gjordes en sista koll att allt var med och vi fick klartecken.
  Så tråkigt att sen hitta detta

  Ha det fint önskar vi på NYA Råsunda Flytt

 4. Sannah Jansson

  Hej!

  Vi önskar varna för Nya Råsunda Flytt. De har inte hållit överenskommelser om tider och dagar för leverans av flyttkartonger och packning av kök. Halva köket packades inte, vilket vi upptäckte i efterhand. Flera möbler (byrå och stolar) ”fick inte plats i bilen” och lämnades kvar. När vi önskade avdrag på priset för tjänster som inte utförts tjafsade de emot och drog slutligen av 500 kr (före rutavdrag) från de 6800 som packningen av köket skulle kosta. Inte en seriös firma!