Om oss & Kontakt

För att lämna ett omdöme om en flyttfirma skriv in till info@flyttkonsumenter.se, eller gå in under respektive flyttfirma och lämna kommentar i kommentarsfältet. Vi granskar alla kommentarer innan de läggs ut som omdömen.

Flyttkonsumenter har kommit till för att många aktörer söker sig till flyttbranschen. Vi bakom flyttkonsumenter vill hjälpa er som flyttkonsument att undvika problem när ni står inför ert viktiga beslut om flytt till en ny lägenhet eller kanske en villa. Vi bakom flyttkonsumenter har till vår hjälp pratat med flyttföretag, kunder som flyttat, kollat på internet om problemen som kan uppstå kring ett företag och utav all denna information har flyttkonsumenter sakta skapats och i dag har vi fått en mycket betydande roll för en konsument som skall anlita flyttföretag.

Vi på flyttkonsumenter hoppas att även ni som läser detta tar till vara på de tips och råd som vi ger er och kom i håg att till oss kan ni vända er när ni vill veta hur ni går tillväga för att finna rätt flyttföretag. Vi på flyttkonsumenter önskar er lycka till med er flytt.

Du är alltid välkommen att kontakta oss oavsett vad det gäller. Vi på flyttkonsumenter är till för dig som flyttkund och för att du ska slippa dom oseriösa flyttföretagen. Du når oss på info@flyttkonsumenter.se, vi svarar snabbt på dina frågor vi på flyttkonsumenter är till för er som kund.