Om oss & Kontakt

För att lÀmna ett omdöme om en flyttfirma skriv in till info@flyttkonsumenter.se, eller gÄ in under respektive flyttfirma och lÀmna kommentar i kommentarsfÀltet. Vi granskar alla kommentarer innan de lÀggs ut som omdömen.

Flyttkonsumenter har kommit till för att mÄnga aktörer söker sig till flyttbranschen. Vi bakom flyttkonsumenter vill hjÀlpa er som flyttkonsument att undvika problem nÀr ni stÄr inför ert viktiga beslut om flytt till en ny lÀgenhet eller kanske en villa. Vi bakom flyttkonsumenter har till vÄr hjÀlp pratat med flyttföretag, kunder som flyttat, kollat pÄ internet om problemen som kan uppstÄ kring ett företag och utav all denna information har flyttkonsumenter sakta skapats och i dag har vi fÄtt en mycket betydande roll för en konsument som skall anlita flyttföretag.

Vi pÄ flyttkonsumenter hoppas att Àven ni som lÀser detta tar till vara pÄ de tips och rÄd som vi ger er och kom i hÄg att till oss kan ni vÀnda er nÀr ni vill veta hur ni gÄr tillvÀga för att finna rÀtt flyttföretag. Vi pÄ flyttkonsumenter önskar er lycka till med er flytt.

Du Àr alltid vÀlkommen att kontakta oss oavsett vad det gÀller. Vi pÄ flyttkonsumenter Àr till för dig som flyttkund och för att du ska slippa dom oseriösa flyttföretagen. Du nÄr oss pÄ info@flyttkonsumenter.se, vi svarar snabbt pÄ dina frÄgor vi pÄ flyttkonsumenter Àr till för er som kund.