Vad kostar flytten?

Många känner sig osäkra kring priset på flytten, är det rimligt, är priset för högt eller kanske för lågt? Är priset för lågt så är det med stor sannolikhet ingen seriös flyttfirma du är på väg att anlita.

Vad kostar flytten

Vi har därför tagit fram ungefärliga priser på vad en flytt kan kosta. Priset i sig är ingen garanti för att flyttfirman ska vara seriös men det är en bra start. Och vi har beräknat priserna efter rutavdraget utifrån uppgifter utav flyttfirmor som vi begärt offerter av.

 Timpriser

2 man samt en möbelbil kostar cirka 800:- till 1000:- per timme efter avdraget.
3 man samt en möbelbil kostar ungefär 950 :- till 1.300:- per timme efter avdraget.

 

Villa/Lägenhet, ungefärliga tider

  • 1 rok  upp till cirka 30 kvm ca 3-5 timmar
  • 2 rok upp till cirka 50 kvm ca 5-7 timmar
  • 3 rok upp till cirka 75 kvm ca 7-9 timmar
  • 4 rok upp till cirka 90 kvm ca 8-10  timmar
  • En villa upp till cirka 140 kvm tar cirka 8-11 timmar

OBSERVERA! att detta är bara cirka tider och förutsättning för ovanstående är att allt är nedpackat i flyttlådor samt en hel del annat. Tiden varierar efter hur lång transportsträckan är mellan lastningsadress och lossningsadress samt hur förutsättningarna är med hissar, förberedelser mm.

Säger flyttfirman att din flytt på 3rok på 70 kvm tar cirka 3 tim så är det ett varningstecken. För tyvärr så har vi fått uppgifter om att många flyttfirmor ger glädjekalkyler för att invagga kunderna i trygghet och därefter begära mer betalt i efterhand.

Önskar ni få en flyttoffert från en flyttfirma?

Lycka till med din flytt!