A-J Express-Service AB Uppsala

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall veta att ni är i säkra händer när ni anlitar flyttfirman A-J Express-Service i Uppsala.

Orgnr: 556592-8461

Innehar företaget trafiktillstånd?

Lämna Ett omdöme om flyttfirman A-J Express-Service AB i Uppsala.

Hemsida: A-J Express-Service 

Rating: 3.3/5. From 27 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 omdömen om “A-J Express-Service AB Uppsala

 1. Hej,
  Vi flyttade i september 2017 med hjälp av AJ Express-Service i Uppsala och vi är helnöjda!! Trevliga, snabba och effektiva, hjälpsamma, punktliga killar gjorde att vår flytt gick hur smidigt som helst. Kan verkligen rekommenderas!!
  Kerstin och Lennart

  Svara
 2. Vi anlitade A-J Express för flytt inom Uppsala sommaren 2013. Vi har bara positiva erfarenheter. De var proffsiga, punktliga, effektiva och snabba och gav tydlig information om vad som gällde. Skulle med glädje anlita dem igen!

  Svara
 3. Vi anlitade A-J Express för flytt Uppsala-Västerås november 2013. De var punktliga, snabba och välorganiserade. Dessutom trevliga och lätta att ha att göra med, både vid telefonkontakt och flytt. Det kändes som att flytten var i trygga händer. Jag kan verkligen rekommendera dem.

  Svara
 4. Mycket proffsig och trevlig flyttfirma!

  Har flyttat över 10 gånger och har haft många dåliga erfarenheter av flyttfirmor. A-J var en positiv överraskning med sin proffsighet och jag kommer anlita dom igen när det bär iväg nästa gång. De kom punktligt och var jättetrevliga. Kommunicerade tydligt och bra hela vägen från första mailkontakt till avslut. De var väl organiserade, otroligt effektiva och det gick mycket fortare än vad jag trott. Allt hamnade på rätt plats och i helt skick. Den postiva attityden var ett stort plus, flytten blev till en trevlig tillställning i stället för något negativt och besvärligt.

  Tackar!

  Mvh
  Mika Keskitalo, en mycket nöjd kund

  Svara
 5. Tack A-J!

  Ville bara, något sent, tacka för hjälpen jag fick. Hade hjälp av Johnny med flytt från Uppsala till Sthlm och det var hans första jobb efter två veckor i influensan. Förutom att han var punktlig och snabb, var han oerhört stabil, proffsig och vänlig.

  Tack för hjälpen!

  mvh

  Daniel Wernstedt

  Svara
 6. Toppenbra flyttfirma !

  Vi flyttade från vår lägenhet i Uppsala i början av augusti till ett hus i utkanten av Uppsala, och då behövde vi hjälp med flytten av vissa tunga möbler, lampor och tavlor. Killarna kom till oss punktligt och utförde flytten snabbt, smidigt och med stor finess. Glada och trevliga, och mycket ödmjuka var de också. Det märktes tydligt att de gillar sitt jobb! Vi kommer absolut att anlita AJ Express-Service igen (om vi ska flytta någon mer gång) och då kommer vi framförallt att fråga efter Andreas, André och Stefan som var våra ”flyttkillar”.

  Svara
 7. Robert och Malik! Ett stort tack för den proffsiga och trevliga hjälpen vi fick när vi skulle tömma vår mammas lägenhet i Uppsala.
  Tack också för ert goda humör som gjorde arbetet betydligt lättare!
  Många hälsningar
  Kerstin Lundbäck med syster Annika

  Svara
 8. Vi anlitade A-J expressservice vid vår flytt i dec 2012. Inte speciellt nöjd och skulle inte rekommendera dessa: De kom i tid (8.15), det var bra, och vi var hela 7 st hemma i lägenheten för att jobba med flytten ( vi två som bodde där + 5 kompisar). Så det gick snabbt att lasta flyttbilen, men då det var gjort efter 1 timma och 15 min försvann de 2 killarna med fullpackad bil för att äta lunch (kl 09.30 !) utan att tala med mig, den vuxne och beställaren i hemmet och lämnade således oss 7 stycken kvar i en tom lägenhet i över 1 timme. Otroligt nonchalant och respektlöst! Sen kunde det ju vara bra att upplysa kunderna om att det inte bara går bra att betala med kort – de skickar nämligen inga fakturor utan ska ha sin betalning med kort på plats efter utfört arbete. Stora brister i kommunikationen med andra ord! Annars bra!

  Svara
  • Hej Liselott. Vi beklagar att ni trodde att vi sänder fakturor men det gör vi aldrig till privatpersoner utan endast till företag. Dock sänder vi alltid ut flyttbekräftelser till våra kunder och där står det att vi tar kortbetalning efter utfört arbete. Beträffande att dom missade att förklara att dom gick på lunch måste varit en miss. Men vi tackar för att ni hört av er angående detta och tar det till oss. Önskar Er en trevlig sommar.
   Med vänliga hälsningar

   Joakim Håkansson

   Svara
 9. Jag anlitade nyligen A-J Express-Service då jag flyttade mitt kontor. De var mycket tillmötesgående, punktliga och professionella. Rekommenderas varmt!

  Med vänlig hälsning,
  Agneta Myrén

  Svara
 10. Anlitade A-J Express Service för flytten 8 januari, ett bohag från Uppsala till Heby + en piano. Affären började med att Joachim, chefen besökte mig ( kom precis på klockslaget som överenskommet!) för att göra en bedömning om flytten. Killarna skulle vara hos mig kl 8 den 8 januari men ringde kvart i 8 för att meddela att de är lite försenade pga trafikproblem . De kom 8.15, 3 killar. Har aldrig träffat på mer servicevänliga personer inom området! Flytten fixades snabbt, proffessionellt och med en otrolig serviceekänsla. Flytten var klar vid 2 på em. Rekommenderar å det varmaste detta företag, allt har funkat helt utan problem och på köpet har träffat 3 st. mycket trevliga och serviceinriktade killar!

  Svara
  • Fick precis se era ord om oss ! Och jag säger bara TACK för från företaget och oss anställda på flyttfirman A-J Express-Service Uppsala. Vi hoppas ni kommer att trivas i ert nya boende och vi hälsar både dig och dina vänner välkomna åter till oss och säg till dina flyttande vänner att hänvisa till dig så lämnar vi givetvis lite rabatt priser.

   Svara
 11. Tack för en bra flytt! Snabba & amp; glada killar. Kommer absolut anlita igen!

  Mvh,
  Hannah & Gunnar
  Uppsala

  Svara
  • Ni är så välkommen att anlita oss igen. Med vänliga hälsningar Vi på flyttfirman A-J Express-Service Uppsala 018-25 5500

   Svara
 12. Kompetent och trevligt!

  Trots klass2-varning utfärdad (snö och hård vind (2012-12-05)) och trafikkaos som följd av det, var flyttbilen på plats på utsatt tid. Därefter jättetrevligt bemötande och mycket kompetent utförd flytt!

  Svara
  • Hej Per och tack för era ord! Vårt motto är likt ponnyexpressen att sakerna skall fram oavsett klimat! Hoppas ni trivs i ert nya boende MVH Joakim

   Svara
 13. Hej!

  Vi anlitade AJ Express service i Uppsala när vi skulle flytta från vår lägenhet i Uppsala till ett hus 1 mil utanför Uppsala torsdag 27/9.
  Vi är väldigt nöjda med flytten, de skötte sig mycket bra och proffsigt!

  Mvh
  Lotta Skytt
  Nöjd kund i Uppsala

  Svara
  • Tack för dom orden Lotta. Vi hälsar dig och era bekanta välkomna till oss på flyttfirman A-J Express-Service i Uppsala. Behöver ni flytthjälp i Stockholm så finns vi även där och ni når oss på 08-25 55 00. Välkomna åter.

   Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »