Flyttkonsumenter

A-J Express-Service AB Uppsala

A-J Express-Service AB Uppsala

Orgnr: 556592-8461   Lämna Ett omdöme om flyttfirman A-J Express-Service AB i Uppsala. Hemsida: A-J Express-Service 

Dela med dig:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Live
 • del.icio.us
 • Digg
 • LinkedIn
 • email
Rating: 3.1/5. From 17 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

18 thoughts on “A-J Express-Service AB Uppsala

 1. Kerstin och Lennart

  Hej,
  Vi flyttade i september 2017 med hjälp av AJ Express-Service i Uppsala och vi är helnöjda!! Trevliga, snabba och effektiva, hjälpsamma, punktliga killar gjorde att vår flytt gick hur smidigt som helst. Kan verkligen rekommenderas!!
  Kerstin och Lennart

 2. Anna-Carin Lundqvist

  Vi anlitade A-J Express för flytt inom Uppsala sommaren 2013. Vi har bara positiva erfarenheter. De var proffsiga, punktliga, effektiva och snabba och gav tydlig information om vad som gällde. Skulle med glädje anlita dem igen!

 3. Peder Blom

  Vi anlitade A-J Express för flytt Uppsala-Västerås november 2013. De var punktliga, snabba och välorganiserade. Dessutom trevliga och lätta att ha att göra med, både vid telefonkontakt och flytt. Det kändes som att flytten var i trygga händer. Jag kan verkligen rekommendera dem.

 4. Mika Keskitalo

  Mycket proffsig och trevlig flyttfirma!

  Har flyttat över 10 gånger och har haft många dåliga erfarenheter av flyttfirmor. A-J var en positiv överraskning med sin proffsighet och jag kommer anlita dom igen när det bär iväg nästa gång. De kom punktligt och var jättetrevliga. Kommunicerade tydligt och bra hela vägen från första mailkontakt till avslut. De var väl organiserade, otroligt effektiva och det gick mycket fortare än vad jag trott. Allt hamnade på rätt plats och i helt skick. Den postiva attityden var ett stort plus, flytten blev till en trevlig tillställning i stället för något negativt och besvärligt.

  Tackar!

  Mvh
  Mika Keskitalo, en mycket nöjd kund

 5. Daniel Wernstedt

  Tack A-J!

  Ville bara, något sent, tacka för hjälpen jag fick. Hade hjälp av Johnny med flytt från Uppsala till Sthlm och det var hans första jobb efter två veckor i influensan. Förutom att han var punktlig och snabb, var han oerhört stabil, proffsig och vänlig.

  Tack för hjälpen!

  mvh

  Daniel Wernstedt

 6. Agneta

  Toppenbra flyttfirma !

  Vi flyttade från vår lägenhet i Uppsala i början av augusti till ett hus i utkanten av Uppsala, och då behövde vi hjälp med flytten av vissa tunga möbler, lampor och tavlor. Killarna kom till oss punktligt och utförde flytten snabbt, smidigt och med stor finess. Glada och trevliga, och mycket ödmjuka var de också. Det märktes tydligt att de gillar sitt jobb! Vi kommer absolut att anlita AJ Express-Service igen (om vi ska flytta någon mer gång) och då kommer vi framförallt att fråga efter Andreas, André och Stefan som var våra “flyttkillar”.

 7. Kerstin Lundbäck

  Robert och Malik! Ett stort tack för den proffsiga och trevliga hjälpen vi fick när vi skulle tömma vår mammas lägenhet i Uppsala.
  Tack också för ert goda humör som gjorde arbetet betydligt lättare!
  Många hälsningar
  Kerstin Lundbäck med syster Annika

 8. Liselott Neric

  Vi anlitade A-J expressservice vid vår flytt i dec 2012. Inte speciellt nöjd och skulle inte rekommendera dessa: De kom i tid (8.15), det var bra, och vi var hela 7 st hemma i lägenheten för att jobba med flytten ( vi två som bodde där + 5 kompisar). Så det gick snabbt att lasta flyttbilen, men då det var gjort efter 1 timma och 15 min försvann de 2 killarna med fullpackad bil för att äta lunch (kl 09.30 !) utan att tala med mig, den vuxne och beställaren i hemmet och lämnade således oss 7 stycken kvar i en tom lägenhet i över 1 timme. Otroligt nonchalant och respektlöst! Sen kunde det ju vara bra att upplysa kunderna om att det inte bara går bra att betala med kort – de skickar nämligen inga fakturor utan ska ha sin betalning med kort på plats efter utfört arbete. Stora brister i kommunikationen med andra ord! Annars bra!

  1. A-J Express-Service

   Hej Liselott. Vi beklagar att ni trodde att vi sänder fakturor men det gör vi aldrig till privatpersoner utan endast till företag. Dock sänder vi alltid ut flyttbekräftelser till våra kunder och där står det att vi tar kortbetalning efter utfört arbete. Beträffande att dom missade att förklara att dom gick på lunch måste varit en miss. Men vi tackar för att ni hört av er angående detta och tar det till oss. Önskar Er en trevlig sommar.
   Med vänliga hälsningar

   Joakim Håkansson

 9. Agneta Myrén

  Jag anlitade nyligen A-J Express-Service då jag flyttade mitt kontor. De var mycket tillmötesgående, punktliga och professionella. Rekommenderas varmt!

  Med vänlig hälsning,
  Agneta Myrén

 10. Kaarina Moradi

  Anlitade A-J Express Service för flytten 8 januari, ett bohag från Uppsala till Heby + en piano. Affären började med att Joachim, chefen besökte mig ( kom precis på klockslaget som överenskommet!) för att göra en bedömning om flytten. Killarna skulle vara hos mig kl 8 den 8 januari men ringde kvart i 8 för att meddela att de är lite försenade pga trafikproblem . De kom 8.15, 3 killar. Har aldrig träffat på mer servicevänliga personer inom området! Flytten fixades snabbt, proffessionellt och med en otrolig serviceekänsla. Flytten var klar vid 2 på em. Rekommenderar å det varmaste detta företag, allt har funkat helt utan problem och på köpet har träffat 3 st. mycket trevliga och serviceinriktade killar!

  1. Joakim Håkansson

   Fick precis se era ord om oss ! Och jag säger bara TACK för från företaget och oss anställda på flyttfirman A-J Express-Service Uppsala. Vi hoppas ni kommer att trivas i ert nya boende och vi hälsar både dig och dina vänner välkomna åter till oss och säg till dina flyttande vänner att hänvisa till dig så lämnar vi givetvis lite rabatt priser.

 11. Hanna & Gunnar

  Tack för en bra flytt! Snabba & amp; glada killar. Kommer absolut anlita igen!

  Mvh,
  Hannah & Gunnar
  Uppsala

  1. A-J Express-Service

   Ni är så välkommen att anlita oss igen. Med vänliga hälsningar Vi på flyttfirman A-J Express-Service Uppsala 018-25 5500

 12. Per K

  Kompetent och trevligt!

  Trots klass2-varning utfärdad (snö och hård vind (2012-12-05)) och trafikkaos som följd av det, var flyttbilen på plats på utsatt tid. Därefter jättetrevligt bemötande och mycket kompetent utförd flytt!

  1. Joakim Håkansson

   Hej Per och tack för era ord! Vårt motto är likt ponnyexpressen att sakerna skall fram oavsett klimat! Hoppas ni trivs i ert nya boende MVH Joakim

 13. Lotta Skytt

  Hej!

  Vi anlitade AJ Express service i Uppsala när vi skulle flytta från vår lägenhet i Uppsala till ett hus 1 mil utanför Uppsala torsdag 27/9.
  Vi är väldigt nöjda med flytten, de skötte sig mycket bra och proffsigt!

  Mvh
  Lotta Skytt
  Nöjd kund i Uppsala

  1. Joakim Håkansson

   Tack för dom orden Lotta. Vi hälsar dig och era bekanta välkomna till oss på flyttfirman A-J Express-Service i Uppsala. Behöver ni flytthjälp i Stockholm så finns vi även där och ni når oss på 08-25 55 00. Välkomna åter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.