A-J Express-Service AB Stockholm

En flyttfirma i Stockholm med lång erfarenhet av flytt. Vi hjälper både privatpersoner och företag. Vi har varit verksamma sedan 1999 och givetvis innehar vi alla tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall veta att ni är i trygga händer när ni anlitar oss. Vi är en flyttfirma att lita på helt enkelt.

Orgnr: 556592-8461
Innehar företaget trafiktillstånd?

Hemsida: A-J Express-Service AB .

Rating: 2.9/5. From 138 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

111 omdömen om “A-J Express-Service AB Stockholm

 1. Hejsan.
  Vill härmed tacka A-J Express för deras flexibla och mycket duktiga personal för deras fina insatser under året då vi själva som flyttfirma saknat resurser,
  Och då kunna t hjälpa oss så vi kan ge våra kunder den service de förväntat sig.
  Så, från en kollega inom flytt så kan jag varmt rekommendera A-J Express för er kommande flytt.

  Önskar er alla ett riktigt gott nytt år.

  Med vänlig hälsning

  Rickard Biguet
  Västerås Flyttningsbyrå AB
  Box 105
  721 05 VÄSTERÅS, Besöks address Verksgatan 6.

  Svara
 2. Ska du ha hjälp med att flytta så använd dig av A-J Express-service.
  Proffsiga, supertrevliga, snabba, inga problem överhuvudtaget.
  Stort tack till Magnus, Stefan, Andreas och Arto.

  Svara
 3. Nu är flytten klar. Är så enormt nöjd med flyttfirma AJ expressservice !!!Supertrevligt bemötande av Magnus i kontakten i mail, supertrevliga och lugna flyttkarlar som var försiktiga,snabba och smidiga. Flytt är ibland jobbigt så det är verkligen guld värt att ha haft en sån trevlig och duktig flyttfirma. Rekommenderas varmt!

  Svara
 4. Aj express flyttade min keramikern på 300 kg. Trygga, starka o trevliga killar. Rekommenderar med det varmaste!

  Svara
 5. Vi är otroligt nöjda. Hela flytten sköttes proffsigt från första kontakten med offert och planering till själva genomförandet Helt fantastiskt bemötande av flyttkillarna som var lyhörda, otroligt vänliga, flexibla och lösningsorienterade. Vi köpte både packning, flytt och hjälp att packa upp och rekommenderar varmt denna firma.

  Svara
 6. Anlitade killarna i Norrtälje för min flytt och är så nöjd. Seriöst, snabbt, smidigt och prisvärt. Rekommenderas varmt

  Svara
 7. Jag kan helhjärtat rekommendera A-J Express-Service. Rejäla att ha att göra med, alla mina frågor kunde lösas smidigt. Killarna med Stefan och Andreas i spetsen var superduktiga, trevliga, lyhörda och respektfulla och utförde sitt arbete med gott humör. Det är en stor trygghet i en så krävande situation som en flytt innebär. Ett gammalt tungt piano flyttade de imponerande professionellt. Högsta betyg!

  Svara
 8. Vill varmt rekommendera A-J Express som flyttfirma. Helt otroliga killar som kom och bar alla kartonger och möbler. Dom kom på exakt utsatt tid och var sedan på ett strålande humör hela tiden. Var försiktiga och aktsamma om alla saker. Jag känner mig väldigt väldigt nöjd och skulle absolut anlita dom igen om jag skulle flytta.

  Svara
 9. Kan varmt rekommendera A-J Express Service! Väldigt trevliga och bra flyttkillar på alla vis. De var snabba och varsamma om mina saker. Fick också ett väldigt trevligt och tillmötesgående bemötande från killarna på kontoret. Allt som allt gjorde det min flytt, som är både praktiskt och känslomässigt stressigt till en riktigt bra upplevelse. Kände mig helt lugn och trygg från början till slut. Tack alla inblandade för bra utfört arbete och högsta betyget från mig!
  Hälsningar
  Anita, numer Mariefredsbo

  Svara
 10. Hej!
  Det verkar lite futtigt att bara säga tack för hjälpen.

  Dessa tre herrar är guds gåva till mänskligheten.🙏
  Genomtrevlige, gladlynta, otroligt lätta att ha att göra med och makalösa på att bära.
  Det har varit ett rent nöje, att få ha dem här. 👍

  Var rädd om dem. Sådan personal växer inte på träd.

  Vi hoppas att de kom hem ordentligt, då snön vräkte ner här, efter att de hade åkt.

  Än en gång: Tusen tack för hjälpen.
  Med vänlig hälsning

  Lena och SvenÅke Widbrant

  Svara
 11. Hej,
  Vi tycker att Reco hade ett så konstigt formulär..
  Men vi vill gärna ge vårt omdöme, för vi fick verkligen utmärkt service. De som ombesörjde flytten från Er gjorde ett jättebra jobb, och de var dessutom mycket trevliga. Vi är mycket nöjda med A-J Express, och kan rekommendera till alla.
  Flytten var klar på fyra timmar, trots att det var många kartonger och möbler. Arbetet utfördes mycket effektivt.
  Tack så mycket!
  Hälsningar
  Monica och Gunnar Örling

  Svara
 12. Hej
  jag vill gärna lämna in ett omdöme om min inflyttning den 2 okt.

  Jag har anställt AJ Express för både min flytt, magasinering och inflyttning mellan Stockholm City och Märsta, och båda tillfällen har man aldrig haft så omtänksamma och duktiga flyttherrar tidigare (och jag flyttar väldigt ofta).
  Flexibelt, snabba och har humor som gör flytten väldigt roligt!

  Så behöver man en bra flyttfirma kommer jag garanterat rekommendera Er. För behöver man snabb service, vänligt bemötande, starka och (stiliga) herrar, är det Er man ska ha.

  Lycka till med verksamheten, fortsätt med er goda kvalitet och beröm era anställda för den service de leverera.

  Tack!

  /Jeanette Andersson, Märsta.

  Svara
 13. Anlitade A-J Express-service för min flytt från Uppsala till Stockholm.
  Hela flytten gick så ofantligt mycket smidigare än vad jag hade väntat mig.
  Bohaget från min etta var inplockat i bilen förvånansvärt snabbt av de två killarna som kom, och allt var på plats i min nya bostad kort därefter, utan några som helst skador.
  Killarna var supertrevliga och tillmötesgående, och ingenting verkade vara ett problem för dem att ta hand om.
  Det var värt varenda krona att anlita dem, och jag kommer definitivt ta kontakt med dem igen nästa gång det är dags för en flytt.

  Svara
 14. Hej!
  Vi flyttade den 18/7 från Trollbäcken till Gottröra. Vi bokade flytt och städning via Stadsbudet Stockholm. När det var flyttdags så dök det upp 3 lastbilar från A-J Express-Service i god tid innan avtalad tid. Det kom 6 st glada trevliga flyttgubbar som satte igång att bära grejer med ett rasande tempo, allt packades in i bilarna snabbt och effektivt. Bohaget kördes till Gottröra och lossningen gick med samma snabba tempo. Ingenting kom till skada. Till saken hör att det var 30 grader varmt men ingen klagade det var bara glada miner. Vi kan varmt rekommendera A-J Express-Service.
  Städningen var bokad till den20/7. På morgonen kom 3 unga tjejer och satt i gång med städningen av huset. Vi fick ett meddelande kl 16:30 att dom var klara så vi åkte dit och inspekterade och allt var skinande rent, även nya köparna tyckte att det var väldigt välstädat vid övertagandet av huset. Vi kan varmt rekommendera dem för städning.
  Så vi vill tacka alla inblandade för ett proffsigt och bra utfört arbete.
  Med vänlig hälsning, Timo Wargh och Mona von Gegerfelt.

  Svara
 15. Hej!

  Har just fått en flytt utförd av A-J flytt. Helt fantastiskt duktiga killar. Erfarna och kunniga. Rekommenderar verkligen varmt.

  Karin

  Svara
 16. Nu i vintras behövde jag flytta två gånger inom loppet av tre månader. AJ Expressflytt hjälpte mig båda gångerna och jag vill aldrig nånsin ta hjälp av någon annan flyttfirma, litet som stort.
  Fick hjälp av Andreas och Stefan. Lugna, trevliga, metodiska grabbar, som vet vad de håller på med. Inga skador, ingen stress, bara leenden och glatt humör. De gav också positiv feedback på hur vi hade packat lådorna vilket jag uppskattade!

  Bättre service är nog svårt att hitta!
  10/10 i betyg!

  Svara
 17. Vi anlitade A-J express för en flytt inklusive packning från radhus till lägenhet. De var helt fantastiskt duktiga, trevliga och noggranna. Värt varenda krona. Rekommenderas varmt 5+

  Micke Schönhoff

  Svara
 18. Hej
  Ett stort tack för en mycket bra genomförd flytt. Inga skador eller trasigt.
  Ett speciellt extra stort tack till
  Benny för trevligt bemötande och extra fixande
  Hälsningar
  Anders och Ingalill Bokström

  Svara
 19. Vilken proffsig flyttfirma med übertrevliga killar!
  Vår flytt vart inte riktigt som vi tänkt oss.. 🙄😕
  Vi hade bokat in flytt samt lagring för några få dagar, men Murphys Lag ville annat, så lagringen av våra saker vart en hel del längre, ca 1månad.

  Nåväl, äntligen inflyttningsdatum & killarna kommer med våra saker. De är snabba, trevliga & kommer med tips & råd på smarta lösningar med bl.a. upppackning, så man inte behöver överanstränga sig. T.ex. ställ kartongen på en annan kartong eller en stol, så man inte behöver böja sig ner varje gång man ska ta upp något ur kartongen. Dra inte kartongerna på golvet, kan finnas grus man inte ser under, så har man fått repor, så lyft kartongen istället.
  Sjukt nöjd kan jag säga. Sa till killarna att Joakim ska ge dom en massa guldstjärnor, för de är de värda.

  Svara
 20. Hej,

  Min far Percy Rahm har flyttat från Lomvägen 30 till Sofielundsvägen 3b i Sollentuna. Flytten var den 13 juni.

  Jag rekommenderade min far att anlitade A-J Express då jag har goda erfarenheter av dem sedan en tidigare flytt men då med mitt jobb.

  Allt har skötts över förväntan av A-J Express, från offert till verklighet. Killarna som utförde flytten var mycket ’service minded’ och trevliga. De var starka, snabba och försiktiga med min fars bohag. Inget blev skadat. Även som sagt mycket glada och trevliga, vi kommer absolut att anlita dem vid nästa flytt tillfälle.

  Även städningen var mycket väl utförd, allt var skinande rent.

  Stort tack för ett jättebra jobb 

  Med vänlig hälsning/ Best regards

  Anneli

  Svara
 21. Hej!
  Den 18 maj flyttade vi med hjälp av AJ Express till vårt nya hus. Vill ge mina bästa rekommendationer till denna flyttfirma. Enkelt att boka, snabba svar på mejlen, trevliga och proffsiga ”flyttkillar”.
  Mycket värt i en stressig situation som en flytt innebär.

  Med vänlig hälsning,
  Anna Winther

  Svara
 22. Hej Magnus med flera!
  Vill bara framföra ett stort tack efter vår flytt i tisdags från Gotlandsgatan till Fredriksdalsgatan i Sjöstaden. Era killar Robban, Jörgen och Rickard gjorde ett jättebra jobb. Snabba, effektiva och trevliga! Det blev lite stökigt med hisstiden när grannen innan inte var klara i tid men era killar hanterade det på ett mycket bra och proffsigt sätt. Behöver vi anlita någon mer flytthjälp framöver kommer vi definitiv att vända oss till er igen!

  Mvh Kristin & Håkan Lundqvist 

  Svara
 23. Vi flyttade med bröderna på A-J från Roslagen. Fungerade utmärkt mycket trevliga killar. Kommer anlita dom igen.

  Svara
 24. Hej,

  Här kommer lite feedback på vår flytt vi gjorde med A-J Express från Årsta till Södermalm den 13 januari 2017. Från början till slut var det en väldigt bra och professionell upplevelse! Vi fick framförallt snabb respons via mail när vi hade olika frågor kring upplägget med flytt med allt från offert till överenskomna detaljer kring tid, datum etc.

  Det var väldigt smidigt att kunna komma till er närsomhelst för att hämta / lämna lådor.

  Under själva flytten fick vi väldigt bra kontakt med alla tre killarna som skötte vår flytt. De var väldigt snabba och noggranna och frågade om vi tyckte allt var ok. Det kändes mycket tryggt och professionellt! Jag skulle varmt kunna rekommendera A-J Express till vänner och bekanta!

  Konstruktiv feedback:

  Jag fick reda på efteråt att man inte fick tejpa på lådorna vilket vi gjorde vilket var lite olyckligt. Det stod säkert beskrivet någonstans i de förhållningsregler vi tog del av tidigare men det skulle kunna vara bra att poängtera det en extra gång vid mailkorrespondens eller kanske en skylt hos er där man hämtar lådorna så detta missförstånd inte dyker upp igen. Vi tejpade igen lådorna för att vara säkra på att de inte öppnades under flytten då vi hade lite ömtåliga föremål i vissa lådor. Ett alternativ till tejp skulle kanske vara att erbjuda remmar eller liknande så man kan försluta lådorna utan att behöva använda tejp?

  /Karl Rogler

  Svara
 25. Hej!
  Anlitade A-J Express-Service AB 17/1-17
  För flytt i Nynäshamn. Killarna kom på plats punktligt
  och flytten gick snabbt och smidigt dom jobbade verkligen
  på hela tiden. lyckades få in vårat piano trots bökiga trappor utomhus
  samt all övrigt bohag utan att något gick sönder.
  Alla 4 killar som hjälpte oss var verkligen super trevliga ohjälpsamma
  hela tiden artigt o trevligt bemötande.
  Rekommenderar verkligen denna flytt firma så skönt
  att man valde rätt för engångs skull.

  Tack Killar
  Janne & Eva-Lena Forsman Lisö/Nynäshamn

  Svara
 26. Supertrevligt bemötande och snabb offerering, bokning och bekräftelse. Jag bokade packhjälp, flytthjälp och städning med aj express service och jag måste säga att alla delar sköttes bra: allt var helt och rent när det packades upp i nya boendet och allt arbete utfördes inom den tid som hade utlovats. Alla som var inblandade, såsom packmästare, flyttkillar och städpersonal, var väldigt trevliga och tillmötesgående. Jag rekommenderar denna firma varmt!

  ——-
  Louise Lidström

  Svara
 27. Flytten idag 25/11 med A-J Express-Service gick lysande bra! Mycket hjälpsamma och trevliga killar!! Även röjningen i mitt källarförråd för några veckor sedan och hjälpen att packa ömtåligt gods igår var jättebra! Stort tack❤️
  Stort tack från en mycket nöjd kund.

  Bästa hälsningar
  Bodil Strömberg

  Svara
 28. Hej A-J Express. Vår flytt gick som smort. Ni var HELBRA. Det började med Magnus? i kundmottagningen. Beställningen gick snabbt och professionellt och INGET var något problem. Vi beställde packning och flytt. Fungerade perfekt , kom på angiven tid. Var trevliga och ansvarsfulla. Man kunde notera att det var erfarna flyttare. Inte en enda sak hade någon skada och vi flyttade från 200kvm till 123.
  Flytten och inbärgningen till nya stället löpte likaså smort.

  Kan bara rekommendera andra som skall flytta att göra det med A-J Express.

  Tack igen och ett speciellt tack till N.N som basade båda dagarna , fantastiskt hjälpsam och duktig

  Hans W

  Svara
 29. Tack till Andreas, Andrejs och Stefan på A-J Express-Service AB som hjälpte mig att flytta. På flyttdagens morgon kom de med friskt mod och glatt humör och inte minst på grund av arbetsledaren Andreas positiva inställning så flöt allting perfekt. Ett skört glasskåp lindades omsorgsfullt in och klarade sig utmärkt.

  Anna-Stina Alsén

  Svara
 30. A-J Expresservice har ett härligt bemötande från själva bokningen till flyttdagen. Inga dolda avgifter och pris enligt överenskommelse. Världens trevligaste killar som flyttade våra saker med ett leende på läpparna och nära till skratt och såg bara lösningar på problem som vi stötte på längst vägen. Rekommenderar starkt detta företag för både vänner och bekanta. / Lars och Sandra

  Svara
  • Hej Lars.
   Vi på företaget bugar och bockar för ditt fina betyg om oss. Vi har satsat på att varje flytt skall efterlämna en nöjd kund och detta känner vi att vi lyckats med till största delen och vår specialitet är att flytta privatpersoner allt i från den lilla lägenheten i stan till den stora herrgården på landet. Vi önskar er lycka till i ert nya boende och hoppas ni skall trivas annars är ni välkommen åter så hjälper vi gärna till igen.

   MVH/Joakim Håkansson

   Svara
 31. AJ express är utan tvekan det sämsta tjänsteföretag jag har varit i kontakt med och anlitat någonsin.

  Dom skickar en för liten bil och skyller i efterhand på att dom inte kunde veta hur mycket grejer vi hade. Vi hade varit RIKTIGT tydliga med att det var 60 kvm OCH vi lånade flyttlådor av dom, så dom visste också exakt hur många lådor vi fyllde (och vi fyllde inte ens alla lådor vi lånade).

  Men ändå, en för liten flyttbil kom vilket kostade oss över 2 000 kr extra, helt i onödan då dom tvingades köra en gång till.

  Dom skyller på att vi har varit otydliga, men erbjuder sig att hämta de lådor vi hade lånat utan att vi behövde betala. Okej, visst. Det är ju inte de 2 000 kr extra som vi betalade, men alltid nått.

  Idag mottog jag en faktura på 450 kr för lådhämtningen. Jag skriver till AJ express och klagar på detta – dom svarade att dom stryker fakturan. Så det var ju bra.

  Anlita en annan flyttfirma är mitt tips. Med det priset som AJ tar så förväntade jag mig professionalitet. Det var verkligen inte vad jag fick.

  Svara
  • Hej Glenn.
   Detta var inte så trevlig läsning , och jag har pratat med dig om allt och dessvärre så tror jag att vi missuppfattat varandra. Trist att det blir så här men utifrån tiden på er flyttning så ser vi som är i branschen inget konstigt med det , men det händer att kunden räknar ut kostnaden innan och det blir tyvärr oftast fel Vi beklagar att ni fick en faktura på kartonginhämtningen men jag krediterade den omgående som jag lovade. Men inga sura miner ifrån vår sida och vi hoppas att du trivs bra i ditt nya boende och önskar dig en fortsatt trevlig höst osv.

   MVH/Joakim Håkansson

   Svara
 32. Hej Magnus och Joakim

  Jag och min sambo vill rikta ett mycket stort tack till er på AJ express för hjälpen med vår flytt. En bra respons från er på kontoret med en ärlig och rättfram offert som undanröjde eventuella farhågor och eller tveksamheter.

  Packaren (jag är dålig på namn)som kom till oss dagen innan var mycket trevlig och kom med bra tips och trix som underlätta för resten av flytten, stort tack till honom.

  Då vi hade kort om tid till förfogande för själva flytten blev vi givetvis extra glada när Yngve med kollegor dök upp 15min före utsatt tid (kl 0445på morgonen) och dessutom på mycket gott humör.
  Med ett högt tempo kombinerat med erfarenhet och en mycket god stämning så var flytten klar på drygt 5 timmar (145 kartonger samt möbler).
  Fantastiskt.
  Vi är mycket tacksamma och nöjda och vi ska gladeligen rekommendera er firma till andra kunder.

  Stort tack från Jocke och Karin.

  Svara
  • Hej Joakim och Karin .
   Vi på företaget bugar och bockar för ert fina betyg om oss. Vi har satsat på att varje flytt skall efterlämna en nöjd kund och detta känner vi att vi lyckats med det till största delen och vår specialitet är att flytta privatpersoner allt i från den lilla lägenheten i stan till den stora herrgården på landet. Vi önskar er lycka till i ert nya boende och hoppas ni skall trivas annars är ni välkommen åter så hjälper vi gärna till igen. Hänvisar ni vänner och bekanta så be dom uppge detta så bjuder vi på en liten överraskning till dom i samband med bokning av flytt.

   MVH/Joakim Håkansson

   Svara
 33. Hej Magnus!
  Tack för bra service!!! Och jag har fått fakturan. Betalar in i slutet på månaden.
  Mycket nöjd med flytthjälpen. Hälsa flyttkarlarna!
  Hälsningar
  Ingrid

  Svara
  • Hej Ingrid.
   Vi tackar för era ord om oss på A-J Express-Service AB er lokala flyttfirma.

   MVH
   Flyttfirman A-J Express-Service AB

   Svara
 34. Hej

  Igår den 15 september flyttade ni mitt flyttlass från Sollentuna till Solna.
  Jag har skrivit en bedömning och har lagt en positiv bedömning om ert företag på Google.
  Jag var väldigt nöjd med hur ni skötte flytten och speciellt bröderna Riala för deras proffsiga bemötande.
  Inget var ett problem och de hade en lösning på allt.
  Vad jag verkligen uppskattade var att dem presenterade sig och skadade hand, något som jag som kund uppskattar och känns tryckt.

  Hälsningar

  Nöjd kund, Marie Christine

  Svara
  • Hej Marie .
   Vi på flyttföretaget bugar och bockar för ert fina betyg om oss. Vi har satsat på att varje flytt skall efterlämna en nöjd kund och detta känner vi att vi lyckats med det till största delen och vår specialitet är att flytta privatpersoner allt i från den lilla lägenheten i stan till den stora herrgården på landet. Vi önskar er lycka till i ert nya boende och hoppas ni skall trivas annars är ni välkommen åter så hjälper vi gärna till igen. Hänvisar ni vänner och bekanta så be dom uppge detta så bjuder vi på en liten överraskning till dom i samband med bokning av flytt.

   MVH/Joakim Håkansson
   A-J Express-Service AB

   Svara
 35. Vill starkt rekommendera A-J Express Service AB. Hade världens bästa flyttkillar Kim , Erik , Alexander och Rasmus. Vi flyttade från villa till en lägenhet på 6tr med begränsad hiss. De jobbade järnet från 8-17. Bara positiva, trevliga, hjälpsamma och försiktiga med alla saker. Trots allt jobb blev det en trevlig dag tack vare deras positiva och sociala energi. Hade bra packservice av köket dagen innan. Kunde åka och låna flyttlådor utan problem innan flytten som sen avhämtas efter en månad mot 400 kr. Fem stjärnor av fem möjliga….

  Mvh
  Fredrik

  Svara
 36. Tjena, tack för bra service
  Superbra och snabba killar.

  Jag rekommenderar er vidare.

  Må bäst.

  Med vänlig hälsning

  Mikael Grawe

  Svara
 37. Hej

  Jag känner att jag vill skriva och TACKA för all hjälp i samband med vår flytt i förra veckan. Trevliga killar som körde flyttlasset och duktiga tjejer som städade lägenheten i går
  Inte en grej som gått sönder, trots att det kanske inte var perfekt packat i alla lådorna….

  Det var en arbetskollega som rekommenderade er och jag kommer i min tur att göra detsamma!

  (p.s vi har letat efter ett dammugarrör med munstycke, kan den har hamnat bak i bilen? annars dyker det kanske upp bakom de sista lådorna…det är ju lite rörigt fortfarande )

  Hjärtliga Hälsningar!

  Ewa Hoverberg

  Svara
 38. Hej,
  tack för ett toppenjobb i samband med vår sons flytt från Hägernäs.
  Vår son hade beställt bärhjälp hos er för att spara sina föräldrars ryggar och ben.
  Er personal kom exakt enligt överenskommen tid och var mycket glada och trevliga.
  Packning av vår hyrbil var mycket proffsigt och vi fick plats till och med med lite mer än jag räknat med.
  Allt var helt och oskadat vid framkomsten.
  Om det blir aktuellt med någon mer flytt kommer vi att beakta ert företag i första hand.
  Vänliga hälsningar
  Göran Dahlberg

  Svara
 39. Hej,

  Stort tack för hjälpen med vår flytt igår, vi är så nöjda  Snabbt, effektivt, helt och rent och glatt humör! Toppen!

  Ska vi flytta igen så vet vi vart vi ska vända oss och vi kommer verkligen rekommendera er.

  Vänliga hälsningar
  Katarina

  Svara
 40. Flytten i förra veckan fungerade alldeles utmärkt. Själva flytten bestod av packning, flytt och städning. Möbler och liknande kom fint på plats. Uppackningen av kök, porslin och annat var en glad överaskning. Allt var väl inslaget i papper. T.o.m. knivar, gafflar och skedar i separata paket.
  Ingenting gick sönder.
  Städningen i den tidigare lägenheten fick första pris. Så rent och välgjort, alla fönstren blanka och rena.
  Skall jag flytta igen så behöver jag inte leta efter en flyttfirma. Jag har redan en!

  Reidun Stenbeck

  Svara