A-J Express-Service AB Stockholm

En flyttfirma i Stockholm med lång erfarenhet av flytt. Vi hjälper både privatpersoner och företag. Vi har varit verksamma sedan 1999 och givetvis innehar vi alla tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall veta att ni är i trygga händer när ni anlitar oss. Vi är en flyttfirma att lita på helt enkelt.

Orgnr: 556592-8461
Innehar företaget trafiktillstånd?

Hemsida: A-J Express-Service AB .

Rating: 2.8/5. From 98 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

103 omdömen om “A-J Express-Service AB Stockholm

 1. Kan varmt rekommendera A-J Express Service! Väldigt trevliga och bra flyttkillar på alla vis. De var snabba och varsamma om mina saker. Fick också ett väldigt trevligt och tillmötesgående bemötande från killarna på kontoret. Allt som allt gjorde det min flytt, som är både praktiskt och känslomässigt stressigt till en riktigt bra upplevelse. Kände mig helt lugn och trygg från början till slut. Tack alla inblandade för bra utfört arbete och högsta betyget från mig!
  Hälsningar
  Anita, numer Mariefredsbo

  Svara
 2. Hej!
  Det verkar lite futtigt att bara säga tack för hjälpen.

  Dessa tre herrar är guds gåva till mänskligheten.🙏
  Genomtrevlige, gladlynta, otroligt lätta att ha att göra med och makalösa på att bära.
  Det har varit ett rent nöje, att få ha dem här. 👍

  Var rädd om dem. Sådan personal växer inte på träd.

  Vi hoppas att de kom hem ordentligt, då snön vräkte ner här, efter att de hade åkt.

  Än en gång: Tusen tack för hjälpen.
  Med vänlig hälsning

  Lena och SvenÅke Widbrant

  Svara
 3. Hej,
  Vi tycker att Reco hade ett så konstigt formulär..
  Men vi vill gärna ge vårt omdöme, för vi fick verkligen utmärkt service. De som ombesörjde flytten från Er gjorde ett jättebra jobb, och de var dessutom mycket trevliga. Vi är mycket nöjda med A-J Express, och kan rekommendera till alla.
  Flytten var klar på fyra timmar, trots att det var många kartonger och möbler. Arbetet utfördes mycket effektivt.
  Tack så mycket!
  Hälsningar
  Monica och Gunnar Örling

  Svara
 4. Hej
  jag vill gärna lämna in ett omdöme om min inflyttning den 2 okt.

  Jag har anställt AJ Express för både min flytt, magasinering och inflyttning mellan Stockholm City och Märsta, och båda tillfällen har man aldrig haft så omtänksamma och duktiga flyttherrar tidigare (och jag flyttar väldigt ofta).
  Flexibelt, snabba och har humor som gör flytten väldigt roligt!

  Så behöver man en bra flyttfirma kommer jag garanterat rekommendera Er. För behöver man snabb service, vänligt bemötande, starka och (stiliga) herrar, är det Er man ska ha.

  Lycka till med verksamheten, fortsätt med er goda kvalitet och beröm era anställda för den service de leverera.

  Tack!

  /Jeanette Andersson, Märsta.

  Svara
 5. Anlitade A-J Express-service för min flytt från Uppsala till Stockholm.
  Hela flytten gick så ofantligt mycket smidigare än vad jag hade väntat mig.
  Bohaget från min etta var inplockat i bilen förvånansvärt snabbt av de två killarna som kom, och allt var på plats i min nya bostad kort därefter, utan några som helst skador.
  Killarna var supertrevliga och tillmötesgående, och ingenting verkade vara ett problem för dem att ta hand om.
  Det var värt varenda krona att anlita dem, och jag kommer definitivt ta kontakt med dem igen nästa gång det är dags för en flytt.

  Svara
 6. Hej!
  Vi flyttade den 18/7 från Trollbäcken till Gottröra. Vi bokade flytt och städning via Stadsbudet Stockholm. När det var flyttdags så dök det upp 3 lastbilar från A-J Express-Service i god tid innan avtalad tid. Det kom 6 st glada trevliga flyttgubbar som satte igång att bära grejer med ett rasande tempo, allt packades in i bilarna snabbt och effektivt. Bohaget kördes till Gottröra och lossningen gick med samma snabba tempo. Ingenting kom till skada. Till saken hör att det var 30 grader varmt men ingen klagade det var bara glada miner. Vi kan varmt rekommendera A-J Express-Service.
  Städningen var bokad till den20/7. På morgonen kom 3 unga tjejer och satt i gång med städningen av huset. Vi fick ett meddelande kl 16:30 att dom var klara så vi åkte dit och inspekterade och allt var skinande rent, även nya köparna tyckte att det var väldigt välstädat vid övertagandet av huset. Vi kan varmt rekommendera dem för städning.
  Så vi vill tacka alla inblandade för ett proffsigt och bra utfört arbete.
  Med vänlig hälsning, Timo Wargh och Mona von Gegerfelt.

  Svara
 7. Hej!

  Har just fått en flytt utförd av A-J flytt. Helt fantastiskt duktiga killar. Erfarna och kunniga. Rekommenderar verkligen varmt.

  Karin

  Svara
 8. Nu i vintras behövde jag flytta två gånger inom loppet av tre månader. AJ Expressflytt hjälpte mig båda gångerna och jag vill aldrig nånsin ta hjälp av någon annan flyttfirma, litet som stort.
  Fick hjälp av Andreas och Stefan. Lugna, trevliga, metodiska grabbar, som vet vad de håller på med. Inga skador, ingen stress, bara leenden och glatt humör. De gav också positiv feedback på hur vi hade packat lådorna vilket jag uppskattade!

  Bättre service är nog svårt att hitta!
  10/10 i betyg!

  Svara
 9. Vi anlitade A-J express för en flytt inklusive packning från radhus till lägenhet. De var helt fantastiskt duktiga, trevliga och noggranna. Värt varenda krona. Rekommenderas varmt 5+

  Micke Schönhoff

  Svara
 10. Hej
  Ett stort tack för en mycket bra genomförd flytt. Inga skador eller trasigt.
  Ett speciellt extra stort tack till
  Benny för trevligt bemötande och extra fixande
  Hälsningar
  Anders och Ingalill Bokström

  Svara
 11. Vilken proffsig flyttfirma med übertrevliga killar!
  Vår flytt vart inte riktigt som vi tänkt oss.. 🙄😕
  Vi hade bokat in flytt samt lagring för några få dagar, men Murphys Lag ville annat, så lagringen av våra saker vart en hel del längre, ca 1månad.

  Nåväl, äntligen inflyttningsdatum & killarna kommer med våra saker. De är snabba, trevliga & kommer med tips & råd på smarta lösningar med bl.a. upppackning, så man inte behöver överanstränga sig. T.ex. ställ kartongen på en annan kartong eller en stol, så man inte behöver böja sig ner varje gång man ska ta upp något ur kartongen. Dra inte kartongerna på golvet, kan finnas grus man inte ser under, så har man fått repor, så lyft kartongen istället.
  Sjukt nöjd kan jag säga. Sa till killarna att Joakim ska ge dom en massa guldstjärnor, för de är de värda.

  Svara
 12. Hej,

  Min far Percy Rahm har flyttat från Lomvägen 30 till Sofielundsvägen 3b i Sollentuna. Flytten var den 13 juni.

  Jag rekommenderade min far att anlitade A-J Express då jag har goda erfarenheter av dem sedan en tidigare flytt men då med mitt jobb.

  Allt har skötts över förväntan av A-J Express, från offert till verklighet. Killarna som utförde flytten var mycket ’service minded’ och trevliga. De var starka, snabba och försiktiga med min fars bohag. Inget blev skadat. Även som sagt mycket glada och trevliga, vi kommer absolut att anlita dem vid nästa flytt tillfälle.

  Även städningen var mycket väl utförd, allt var skinande rent.

  Stort tack för ett jättebra jobb 

  Med vänlig hälsning/ Best regards

  Anneli

  Svara
 13. Hej!
  Den 18 maj flyttade vi med hjälp av AJ Express till vårt nya hus. Vill ge mina bästa rekommendationer till denna flyttfirma. Enkelt att boka, snabba svar på mejlen, trevliga och proffsiga ”flyttkillar”.
  Mycket värt i en stressig situation som en flytt innebär.

  Med vänlig hälsning,
  Anna Winther

  Svara
 14. Hej Magnus med flera!
  Vill bara framföra ett stort tack efter vår flytt i tisdags från Gotlandsgatan till Fredriksdalsgatan i Sjöstaden. Era killar Robban, Jörgen och Rickard gjorde ett jättebra jobb. Snabba, effektiva och trevliga! Det blev lite stökigt med hisstiden när grannen innan inte var klara i tid men era killar hanterade det på ett mycket bra och proffsigt sätt. Behöver vi anlita någon mer flytthjälp framöver kommer vi definitiv att vända oss till er igen!

  Mvh Kristin & Håkan Lundqvist 

  Svara
 15. Vi flyttade med bröderna på A-J från Roslagen. Fungerade utmärkt mycket trevliga killar. Kommer anlita dom igen.

  Svara
 16. Hej,

  Här kommer lite feedback på vår flytt vi gjorde med A-J Express från Årsta till Södermalm den 13 januari 2017. Från början till slut var det en väldigt bra och professionell upplevelse! Vi fick framförallt snabb respons via mail när vi hade olika frågor kring upplägget med flytt med allt från offert till överenskomna detaljer kring tid, datum etc.

  Det var väldigt smidigt att kunna komma till er närsomhelst för att hämta / lämna lådor.

  Under själva flytten fick vi väldigt bra kontakt med alla tre killarna som skötte vår flytt. De var väldigt snabba och noggranna och frågade om vi tyckte allt var ok. Det kändes mycket tryggt och professionellt! Jag skulle varmt kunna rekommendera A-J Express till vänner och bekanta!

  Konstruktiv feedback:

  Jag fick reda på efteråt att man inte fick tejpa på lådorna vilket vi gjorde vilket var lite olyckligt. Det stod säkert beskrivet någonstans i de förhållningsregler vi tog del av tidigare men det skulle kunna vara bra att poängtera det en extra gång vid mailkorrespondens eller kanske en skylt hos er där man hämtar lådorna så detta missförstånd inte dyker upp igen. Vi tejpade igen lådorna för att vara säkra på att de inte öppnades under flytten då vi hade lite ömtåliga föremål i vissa lådor. Ett alternativ till tejp skulle kanske vara att erbjuda remmar eller liknande så man kan försluta lådorna utan att behöva använda tejp?

  /Karl Rogler

  Svara
 17. Hej!
  Anlitade A-J Express-Service AB 17/1-17
  För flytt i Nynäshamn. Killarna kom på plats punktligt
  och flytten gick snabbt och smidigt dom jobbade verkligen
  på hela tiden. lyckades få in vårat piano trots bökiga trappor utomhus
  samt all övrigt bohag utan att något gick sönder.
  Alla 4 killar som hjälpte oss var verkligen super trevliga ohjälpsamma
  hela tiden artigt o trevligt bemötande.
  Rekommenderar verkligen denna flytt firma så skönt
  att man valde rätt för engångs skull.

  Tack Killar
  Janne & Eva-Lena Forsman Lisö/Nynäshamn

  Svara
 18. Supertrevligt bemötande och snabb offerering, bokning och bekräftelse. Jag bokade packhjälp, flytthjälp och städning med aj express service och jag måste säga att alla delar sköttes bra: allt var helt och rent när det packades upp i nya boendet och allt arbete utfördes inom den tid som hade utlovats. Alla som var inblandade, såsom packmästare, flyttkillar och städpersonal, var väldigt trevliga och tillmötesgående. Jag rekommenderar denna firma varmt!

  ——-
  Louise Lidström

  Svara
 19. Flytten idag 25/11 med A-J Express-Service gick lysande bra! Mycket hjälpsamma och trevliga killar!! Även röjningen i mitt källarförråd för några veckor sedan och hjälpen att packa ömtåligt gods igår var jättebra! Stort tack❤️
  Stort tack från en mycket nöjd kund.

  Bästa hälsningar
  Bodil Strömberg

  Svara
 20. Hej A-J Express. Vår flytt gick som smort. Ni var HELBRA. Det började med Magnus? i kundmottagningen. Beställningen gick snabbt och professionellt och INGET var något problem. Vi beställde packning och flytt. Fungerade perfekt , kom på angiven tid. Var trevliga och ansvarsfulla. Man kunde notera att det var erfarna flyttare. Inte en enda sak hade någon skada och vi flyttade från 200kvm till 123.
  Flytten och inbärgningen till nya stället löpte likaså smort.

  Kan bara rekommendera andra som skall flytta att göra det med A-J Express.

  Tack igen och ett speciellt tack till N.N som basade båda dagarna , fantastiskt hjälpsam och duktig

  Hans W

  Svara
 21. Tack till Andreas, Andrejs och Stefan på A-J Express-Service AB som hjälpte mig att flytta. På flyttdagens morgon kom de med friskt mod och glatt humör och inte minst på grund av arbetsledaren Andreas positiva inställning så flöt allting perfekt. Ett skört glasskåp lindades omsorgsfullt in och klarade sig utmärkt.

  Anna-Stina Alsén

  Svara
 22. A-J Expresservice har ett härligt bemötande från själva bokningen till flyttdagen. Inga dolda avgifter och pris enligt överenskommelse. Världens trevligaste killar som flyttade våra saker med ett leende på läpparna och nära till skratt och såg bara lösningar på problem som vi stötte på längst vägen. Rekommenderar starkt detta företag för både vänner och bekanta. / Lars och Sandra

  Svara
  • Hej Lars.
   Vi på företaget bugar och bockar för ditt fina betyg om oss. Vi har satsat på att varje flytt skall efterlämna en nöjd kund och detta känner vi att vi lyckats med till största delen och vår specialitet är att flytta privatpersoner allt i från den lilla lägenheten i stan till den stora herrgården på landet. Vi önskar er lycka till i ert nya boende och hoppas ni skall trivas annars är ni välkommen åter så hjälper vi gärna till igen.

   MVH/Joakim Håkansson

   Svara
 23. AJ express är utan tvekan det sämsta tjänsteföretag jag har varit i kontakt med och anlitat någonsin.

  Dom skickar en för liten bil och skyller i efterhand på att dom inte kunde veta hur mycket grejer vi hade. Vi hade varit RIKTIGT tydliga med att det var 60 kvm OCH vi lånade flyttlådor av dom, så dom visste också exakt hur många lådor vi fyllde (och vi fyllde inte ens alla lådor vi lånade).

  Men ändå, en för liten flyttbil kom vilket kostade oss över 2 000 kr extra, helt i onödan då dom tvingades köra en gång till.

  Dom skyller på att vi har varit otydliga, men erbjuder sig att hämta de lådor vi hade lånat utan att vi behövde betala. Okej, visst. Det är ju inte de 2 000 kr extra som vi betalade, men alltid nått.

  Idag mottog jag en faktura på 450 kr för lådhämtningen. Jag skriver till AJ express och klagar på detta – dom svarade att dom stryker fakturan. Så det var ju bra.

  Anlita en annan flyttfirma är mitt tips. Med det priset som AJ tar så förväntade jag mig professionalitet. Det var verkligen inte vad jag fick.

  Svara
  • Hej Glenn.
   Detta var inte så trevlig läsning , och jag har pratat med dig om allt och dessvärre så tror jag att vi missuppfattat varandra. Trist att det blir så här men utifrån tiden på er flyttning så ser vi som är i branschen inget konstigt med det , men det händer att kunden räknar ut kostnaden innan och det blir tyvärr oftast fel Vi beklagar att ni fick en faktura på kartonginhämtningen men jag krediterade den omgående som jag lovade. Men inga sura miner ifrån vår sida och vi hoppas att du trivs bra i ditt nya boende och önskar dig en fortsatt trevlig höst osv.

   MVH/Joakim Håkansson

   Svara
 24. Hej Magnus och Joakim

  Jag och min sambo vill rikta ett mycket stort tack till er på AJ express för hjälpen med vår flytt. En bra respons från er på kontoret med en ärlig och rättfram offert som undanröjde eventuella farhågor och eller tveksamheter.

  Packaren (jag är dålig på namn)som kom till oss dagen innan var mycket trevlig och kom med bra tips och trix som underlätta för resten av flytten, stort tack till honom.

  Då vi hade kort om tid till förfogande för själva flytten blev vi givetvis extra glada när Yngve med kollegor dök upp 15min före utsatt tid (kl 0445på morgonen) och dessutom på mycket gott humör.
  Med ett högt tempo kombinerat med erfarenhet och en mycket god stämning så var flytten klar på drygt 5 timmar (145 kartonger samt möbler).
  Fantastiskt.
  Vi är mycket tacksamma och nöjda och vi ska gladeligen rekommendera er firma till andra kunder.

  Stort tack från Jocke och Karin.

  Svara
  • Hej Joakim och Karin .
   Vi på företaget bugar och bockar för ert fina betyg om oss. Vi har satsat på att varje flytt skall efterlämna en nöjd kund och detta känner vi att vi lyckats med det till största delen och vår specialitet är att flytta privatpersoner allt i från den lilla lägenheten i stan till den stora herrgården på landet. Vi önskar er lycka till i ert nya boende och hoppas ni skall trivas annars är ni välkommen åter så hjälper vi gärna till igen. Hänvisar ni vänner och bekanta så be dom uppge detta så bjuder vi på en liten överraskning till dom i samband med bokning av flytt.

   MVH/Joakim Håkansson

   Svara
 25. Hej Magnus!
  Tack för bra service!!! Och jag har fått fakturan. Betalar in i slutet på månaden.
  Mycket nöjd med flytthjälpen. Hälsa flyttkarlarna!
  Hälsningar
  Ingrid

  Svara
  • Hej Ingrid.
   Vi tackar för era ord om oss på A-J Express-Service AB er lokala flyttfirma.

   MVH
   Flyttfirman A-J Express-Service AB

   Svara
 26. Hej

  Igår den 15 september flyttade ni mitt flyttlass från Sollentuna till Solna.
  Jag har skrivit en bedömning och har lagt en positiv bedömning om ert företag på Google.
  Jag var väldigt nöjd med hur ni skötte flytten och speciellt bröderna Riala för deras proffsiga bemötande.
  Inget var ett problem och de hade en lösning på allt.
  Vad jag verkligen uppskattade var att dem presenterade sig och skadade hand, något som jag som kund uppskattar och känns tryckt.

  Hälsningar

  Nöjd kund, Marie Christine

  Svara
  • Hej Marie .
   Vi på flyttföretaget bugar och bockar för ert fina betyg om oss. Vi har satsat på att varje flytt skall efterlämna en nöjd kund och detta känner vi att vi lyckats med det till största delen och vår specialitet är att flytta privatpersoner allt i från den lilla lägenheten i stan till den stora herrgården på landet. Vi önskar er lycka till i ert nya boende och hoppas ni skall trivas annars är ni välkommen åter så hjälper vi gärna till igen. Hänvisar ni vänner och bekanta så be dom uppge detta så bjuder vi på en liten överraskning till dom i samband med bokning av flytt.

   MVH/Joakim Håkansson
   A-J Express-Service AB

   Svara
 27. Vill starkt rekommendera A-J Express Service AB. Hade världens bästa flyttkillar Kim , Erik , Alexander och Rasmus. Vi flyttade från villa till en lägenhet på 6tr med begränsad hiss. De jobbade järnet från 8-17. Bara positiva, trevliga, hjälpsamma och försiktiga med alla saker. Trots allt jobb blev det en trevlig dag tack vare deras positiva och sociala energi. Hade bra packservice av köket dagen innan. Kunde åka och låna flyttlådor utan problem innan flytten som sen avhämtas efter en månad mot 400 kr. Fem stjärnor av fem möjliga….

  Mvh
  Fredrik

  Svara
 28. Tjena, tack för bra service
  Superbra och snabba killar.

  Jag rekommenderar er vidare.

  Må bäst.

  Med vänlig hälsning

  Mikael Grawe

  Svara
 29. Hej

  Jag känner att jag vill skriva och TACKA för all hjälp i samband med vår flytt i förra veckan. Trevliga killar som körde flyttlasset och duktiga tjejer som städade lägenheten i går
  Inte en grej som gått sönder, trots att det kanske inte var perfekt packat i alla lådorna….

  Det var en arbetskollega som rekommenderade er och jag kommer i min tur att göra detsamma!

  (p.s vi har letat efter ett dammugarrör med munstycke, kan den har hamnat bak i bilen? annars dyker det kanske upp bakom de sista lådorna…det är ju lite rörigt fortfarande )

  Hjärtliga Hälsningar!

  Ewa Hoverberg

  Svara
 30. Hej,
  tack för ett toppenjobb i samband med vår sons flytt från Hägernäs.
  Vår son hade beställt bärhjälp hos er för att spara sina föräldrars ryggar och ben.
  Er personal kom exakt enligt överenskommen tid och var mycket glada och trevliga.
  Packning av vår hyrbil var mycket proffsigt och vi fick plats till och med med lite mer än jag räknat med.
  Allt var helt och oskadat vid framkomsten.
  Om det blir aktuellt med någon mer flytt kommer vi att beakta ert företag i första hand.
  Vänliga hälsningar
  Göran Dahlberg

  Svara
 31. Hej,

  Stort tack för hjälpen med vår flytt igår, vi är så nöjda  Snabbt, effektivt, helt och rent och glatt humör! Toppen!

  Ska vi flytta igen så vet vi vart vi ska vända oss och vi kommer verkligen rekommendera er.

  Vänliga hälsningar
  Katarina

  Svara
 32. Flytten i förra veckan fungerade alldeles utmärkt. Själva flytten bestod av packning, flytt och städning. Möbler och liknande kom fint på plats. Uppackningen av kök, porslin och annat var en glad överaskning. Allt var väl inslaget i papper. T.o.m. knivar, gafflar och skedar i separata paket.
  Ingenting gick sönder.
  Städningen i den tidigare lägenheten fick första pris. Så rent och välgjort, alla fönstren blanka och rena.
  Skall jag flytta igen så behöver jag inte leta efter en flyttfirma. Jag har redan en!

  Reidun Stenbeck

  Svara
 33. Den 16/2 kom flyttbilen med 3 glada, positiva och mycket hjälpsamma killar. De lastade mycket noggrant och allt gick toppen. Ett varmt tack till dessa killar. Bosse o Agneta , Dalarna

  Svara
 34. Hej Magnus

  Då har vi nu flyttat och jag måste säga att vi är jättenöjda mer er och flyttkillarna som kom till oss och fixade flytten, det gick hur smidigt som helst och dom var trevliga och hjälpsamma,

  Vi har nu faktiskt packat upp alla kartonger, och vill så klart lämna tillbaka dom till er, förslagsvis imorgon. Vilken tid passar att vi lämnar dom, är det samma ställe som de hämtades på?

  Hälsningar
  Maria

  Svara
 35. Hej
  Tack för bra flytt! Kanongrabbar som skötte allt på ett utmärkt sätt!!

  Ang återlämning av kartonger, jag tänkte snart lämna tillbaka de 70 kartonger vi lånat. Hur gör jag rent praktiskt om jag kör tillbaka dom själv till Sollentuna, har för mig att jag behöver portkod som gäller till viss tid på kvällen?

  Anders

  Svara
 36. Hej Magnus
  Tack för en snabb och bra flytt. Jag funderar på om ni ska ha tillbaka kartongerna eller om jag kan kasta dem? Det vore toppen om jag kan kasta dem.., men frågan är om ni tar ut en avgift om man inte lämnar tillbaka dem?
  Mvh/Ann

  Svara
 37. Hej Magnus
  Tack för hjälp med flytt idag.
  Allt gick jättebra, trevliga, duktiga killar. Vi är jättenöjda
  MVH
  Catarina Saarm

  Svara
 38. Hej!

  Ville bara säga att jag är väldigt nöjd med flytten, mycket duktiga och trevliga flyttkillar!
  Tror de hette Magnus, Matte och Rimsa (eller något liknande, från Lettland)
  mvh Charlotte

  Svara
 39. Hej!

  Jag heter Christer Eriksson och anlitade er när mina föräldrar skulle flytta igår, den 2015-12-15.
  De flyttade från villa till lägenhet i Jakobsberg.

  Killarna som hjälpte oss från er var fantastiskt duktiga, professionella och trevliga! All heder åt dem !
  Christer

  Svara
 40. Hej!
  Ett mycket bra beslut att anlita AJ Express för flytt av min dotter från Upplands Väsby till Enskede den 29:e maj- 15. Punktliga och snabba! Var gjort på ett litet kick! Även eloge till snabbt svar vid offertförfrågan och mailkonversation. Värt varenda krona att slippa bära allt själva och fixande med transport mm. Tack till Rickard med kollega! Kan helt klart rekommenderas! Kommer säkert bli fler gånger. // Anna-Lena

  Svara
 41. Jag letade efter en seriös firma som jag hoppades skulle vara rädd om mina saker. AJ var precis det. Trevliga, effektiva och de var försiktiga med både mina saker och mina lägenheter. Tack för toppenbra utfört jobb! Rekommenderas varmt
  /Jonna

  Svara
 42. Hej,

  Vi använde oss av AJ express service när vi flyttade från Solna till Syndbyberg nu innan jul!
  Otroligt snabba, effektiva och duktiga!
  Tog totalt 4 timmar för dom att lasta in alla flyttlådor och bära upp allt i nya lägenheten (3 trappor utan hiss)

  Kommer helt klart använda oss av AJ igen!

  Med vänlig hälsning,
  Johan & Nina

  Svara
 43. Hej Andreas och dina trevliga kompisar!

  Ville bara tacka för flytten i måndags.
  Det är imponerande att flytten gick så snabbt och smidigt på ett väldigt duktigt, kompetent, och yrkesmässigt sätt. Det var den andra gången vi använt er service och säkert återkommer vi när det behövs.

  Med vänlig hälsning
  Wenjian Che

  Svara
 44. Hej!

  Det har gått en tid sen ni hjälpte oss med flytten till Dalarna (26 oktober), men jag vill ändå skicka ett stort tack till alla inblandade! Mycket proffsigt jobbat, vänligt bemötande och omsorgsfullt packat! Bättre flyttfirma får man leta efter, jag kommer att rekommendera er till alla som söker flytthjälp framöver!
  God Jul och Gott nytt År!

  Med vänlig hälsning
  Lena Hagberg & Bernt Boström

  Svara
 45. Clockrent, proffetionellt och persinligt!

  Jag kan varmt rekommendera AJ! Allting fungerade jätte bra både med förpackningen och själva flytten!
  Alla grabbar var proffsiga och trevliga! Stor eloge till Jimmy:)

  Svara
 46. Vi flyttade från Solna till Sala och kan verkligen rekommendera A-J Express.
  Proffsigt bemötande vid offertförfrågan och när flytten skedde var det tre väldigt trevliga och tillmötesgående grabbar som punktligt var på plats. Vi lånade flyttkartonger samt ”garderobskartonger” i samband med flytten och dessa levererades till oss på utsatt tid av en skön äldre herre. Bara plus i kanten hela vägen, alltså. Extra plus till Joakim Håkansson för din extra omtanke med flyttkartongerna.

  Hälsningar
  Anna & Robert Hellström

  Svara
 47. En av de bästa investeringar jag gjort! Jag sållade bort de misstänkt billiga offerterna och i efterhand förstår jag vilket bra val det var. De här killarna är proffs. Allt var helt, de var otroligt serviceminded och trevliga, flytten fylldes med många glada skratt. Det hade ramlat ur en liten nyckel till ett hörnskåp – den kom med posten efter några dagar! Ge dem gott fika och se till att de tar en liten paus mellan varven – det är de värda!

  Sköt om er grabbar 🙂

  Hälsningar Åsa

  Svara
 48. Hej,

  Ni flyttade åt mig (från Väpnargatan i Uppsala till Sandhamnsgatan i
  Stockholm) den 2 april och jag vill berätta att jag är så himla nöjd med allting! Trevlig och kunnig flyttpersonal och allt gick så smidigt. Jag är också mycket nöjd med flyttstädningen!

  Jag kommer att rekommendera er till alla jag känner som behöver flytthjälp.

  Finns det möjlighet att få kontakt med det städbolag som ni anlitade? Jag har en kollega som söker flyttstäd.

  Sammanfattnignsvis: Tack för en professionell insats!

  Vänliga hälsningar,
  Ewa Axelsson

  Svara
 49. Hej Magnus!

  Ville bara tacka för flytten i lördags.
  Vilka killar! Helt underbart trevliga, duktiga, kompetenta, tillmötesgående och smidiga.
  Där har ni verkligen bra medarbetare! Hälsa gärna till dem från mej.

  Jag rekommenderar AJ Express till alla jag möter. Tror ni redan fått flera uppdrag pga mej.

  Som sagt, tusen tack!

  Vänliga hälsningar, Anna

  Svara
 50. Jag anlitade nyligen A-J Express-Service då jag flyttade mitt kontor. De var mycket tillmötesgående, punktliga och professionella. Rekommenderas varmt!

  Med vänlig hälsning,
  Agneta Myrén

  Svara
 51. Tack för en bra flytt! Snabba & glada killar. Kommer absolut anlita igen!

  Mvh,
  Hannah & Gunnar
  Uppsala

  Svara
 52. Hej!

  Vi har flyttat med A-J Express-Service och är supernöjda!
  Snabba, noggranna och allmänt trevliga killar. En riktigt rolig flytt helt enkelt!
  Kan verkligen rekommendera detta företag!

  // Tina

  Svara
 53. Vi är oerhört nöjda med AJ som flyttfirma. Vår flytt inom Stockholm till en lägenhet 6 trappor upp med liten hiss och höga våningsplan gick fantastiskt smidigt. Flyttkillarna jobbade lugnt, snabbt, metodiskt och tidseffektivt. Jättebra kommunikation under hela processen, inte minst på flyttdagen. Vi uppskattade deras positiva och lättsamma attityd till alla våra bokkartonger! Tror också att vi fick en bra start med grannarna på grund av killarnas trevliga bemötande av dem när de behövde använda hissen mellan varven. Vi kommer att varmt rekommendera denna professionella flyttfirma till alla vi känner och om vi ska flytta igen så är AJ ett givet val.

  Svara
 54. Tog in offerter från olika flyttfirmor i Uppsala hittade en flyttfirma i en tidning som fick min flytt.Tack Joakim på A-J Express för en bra flyttning av mitt bohag från Luthagen trots trapporna så skrattade dom tre killarna som utförde flytten och humöret var på topp hela tiden. Kan varmt rekomendera dom till mina vänner som behöver flytthjälp.

  Svara
 55. I min ålder har man hunnit varit i kontakt med många företag och fått uppleva deras olika typer av tjänster. Så vid det här laget vågar jag påstå att jag vet skillnaden på bra respektive dålig service men framför allt service när den är som bäst.

  A-j och deras medarbetare ger det där lilla extra som gör stor skillnad som kund och vi har alltid fått en proffsig leverans med mycket hög kvalite. alla medarbetare uppvisar ett beteende och inställning som om de var ägare av företaget. Som ett exempel så får du alltid svar på ditt mail till Magnus Nygren senast dagen efter ungefär samma tid som tuppen vaknar. Ett annat exempel är när A-J gick in och räddade oss från en situation med en mindre seriös firma, utan att kräva någon särskilt ersättning. De menade att konsumenterna inte ska drabbas av dessa företag och att de oseriösa företagen förstör branschens rykte så självklart ställer de upp. Makalöst!

  Vi har använt A-J tre gånger senaste sju åren och är mer än nöjda varje gång och kan därför varmt och starkt rekommendera dem.

  Svara
 56. Hej!
  Jag kan rekommendera AJ Express varmt, de var proffsiga, effectiva och glada -det gjorde en stor flytt från villa till villa mycket lättare!
  De lyckades tom flytta vårt gigantiska piano utan att det behövdes stämmas om 🙂 en eloge för det!
  Dom tom flytta vårt gigantiska piano utan att det behövdes stämmas om 🙂 en eloge för det!
  Mvh
  Sara i Nacka

  Svara
 57. Hej!
  Nu har vi äntligen fått ordning på vårt mail så att vi kan svara.Vi flyttade den 2:juli från Näsby Park till Enebytorg.
  Vi är mycket nöjda med A-J Express-Service AB. Det fungerade jättebra. Mycket duktiga killar. Det var Chaufför 24 (Kenta) och Expressarbetare 96.
  Vi har talat varmt om Er.

  MVH
  Anders och Sylvia

  Svara
 58. Flyttade 3 Augusti 2012, 3 flyttare med bil. Allt fungerade jättebra, de jobbade jättehårt och var nogranna, seriösa och trevliga.

  Svara
 59. Vi flyttade igår med A J express i Sollentuna. Otroligt snabbt flyttat och trevlig service.
  Vi är mer än nöjda och kommer definitivt att rekommendera er vidare.

  Tack från Sarah och Magnus

  Svara
 60. Tack för en snabb och proffsig flytt! Jag kommer att rekommendera er till andra. Nu ska ni iofs komma tillbaka och flytta mitt piano nästa vecka så jag ska kanske inte ropa hej ännu… men jag är 100% sker på att det också kommer att flyta på alldeles perfekt! Tack, Sara i Nacka

  Svara
 61. Tack Robin, Andreas och Mamiko för att ni tog så väl hand om min flytt! Ni var trevliga, proffsiga och hjälpsamma – jag rekommenderar AJ Express-service varmt!

  Svara
 62. Mycket väl genomförd flytt från villa i Knivsta till lgh i Uppsala, trevliga och snabba killar som höll tempot uppe trots bastuvärme i trapphuset. Även snabbt och proffsigt bemötande i samband med offert, leverans av kartonger, packmaterial mm – rekommenderas.

  Svara
 63. Hej!
  Stort tack för jättebra jobb med vår flytt. Trevliga och imponerande medarbetare som fick till det på ett proffsigt sätt.

  Svara
 64. A-J Express-Service AB
  Hej, stort tack för en bra genomförd flyttning!

  Grabbarna kom enligt överenskommelse, tog smidigt och kunnigt hand om det som skulle flyttas.
  De jobbade snabbt, effektivt och lyssnade på våra önskemål.

  Inflyttningen gick som en dans och de lyssnade på våra behov!

  Eftersom de jobbade så effektivt blev fakturan ingen överaskning för oss.

  Vi rekommderar alla att välja A-J Express-Service AB.

  Anders och Karin Forsberg

  Svara
 65. Rekommenderas!!
  Det enda företaget som återkom inom utlovade svarstiden, trevlig service, både via epost, telefon och vid flytt! Hittade en tid att hjälpa mig, trots att jag var väldigt sent ute och de hade väldigt mycket att göra! Det som kanske drar ner lite på omdömet är att man måste betala för 3 timmar trots att flytten inte tog så lång tid, men i det här fallet var det värt vartenda krona!

  Kommer garanterat att rekommendera A-J Express till vänner om någon behöver flytthjälp!

  Svara
 66. Hej!!

  Vi flyttade vår vårdcentral från tillfälliga lokaler tillbaka till ordinarie lokaler på Kungsgärdets center i Uppsala 19-20 juni med hjälp av er flyttfirma. Jag vill framföra från oss alla här på vårdcentralen ett stort tack för en otrolig bra service, bra bemötande och trevliga ”flyttkillar”. Tack till Stefan och Andreas som gjorde så att allt fungerade. Det positiva var att ni verkligen frågade efter vad som skulle prioriteras först och hur vi ville lägga upp flytten m.m.

  Hälsningar

  Ingalill Löhman Hugg

  Svara
 67. Flyttade från hus till lägenhet. Det tog AJ Express 5,5 timme (sammanlagt). Dem jobbade snabbt och effektivt. De
  mest hårdjobbande personer jag har träffat på! Jag rekommenderar AJ Express starkt och kommer att ringa dem direkt nästa gång!
  Killar, tusen tack för all hjälp!

  Svara
 68. Tog in ett antal offerter från flyttfirmor och ringde och pratade med några av dem. Fastnade för À-J Expresservice då deras kontaktperson Magnus var trevlig och noggrann samt att vi fick kartonger före. Och jag är så glad att jag gjorde rätt val finns inget dumt att säga alls om denna flyttfirma. Kommer att rekommendera er till alla som jag känner som skall flytta. Tack än en gång. Med vänlig hälsning. Hans i Sundbyberg

  Svara
 69. Hej!

  Vill bara tacka för en väl genomförd flytt från Nybodagatan till Långholmsgatan i Stockholm i fredags.

  Allting kom på plats helt och oskadat och det var trevligt under flyttens gång.

  Flyttar gärna med er igen!

  mvh Axel Andén

  Svara
 70. Hej A-J Express-Service

  Vi vill tacka för fint och professionellt utfört flytt, allt gick utmärkt fint och alla var så hjälpsamma och vänliga, vi är verkligen nöjda. Och så hoppas vi att du fömedlar för städarna som utförde flyttstädningen våra tackar också. Flyttstädningen var exemplariskt fint och utmärkt gjort, har inte sett så fint och grundligt städarbete tidigare vid egna eller vänners flytt.
  mvh Arto och Tero Frobeus

  Svara
 71. Hej Joakim!

  Som var på din förfrågan om, hur min flytt med er hjälp upplevdes, vill jag svara följande:

  Då jag var ensamboende pensionär och vid tillfället inne i en sjukdomsperiod, så anlitade jag en bra Mäklare för själva försäljningen av min bostadsrätt. Begärde sedan in offerter från ett antal Bud/Flyttfirmor, fastnade för Er på AJ-Express, där jag/telefon, genast blev väl bemött av Magnus.

  Efter skriftlig överenskommelse, kom flytten att läggas till den 22-23 augusti. På måndagen den 22:a kom punktligt, en man från Er för att packa, jag träffade honom inte, då jag i stället hade min blivande sambo att ta emot honom. Han var Finländare, det allt jag vet. Han verkade glad, vänlig, pålitlig och noggrann. Allt i lägenheten packades ned flyttlådor, samt förbereddes för lastning och transport dagen efter.

  Så på tisdagen den 23:e kom lika punktligt flyttbilen, med som jag minns det tre man, inte heller då var jag själv närvarande. Enligt min sambo, upplevdes även de som mycket trevliga att ha att göra med. Jag hälsade som hastigast på dem vid mitt nya boende, men minns dessvärre inte namnen nu. Allt från lägenheten samt från förrådet, blev lastat, transporterat och lossat samma dag. Betalningen sköttes till en av dem innan avfärd.

  Efter att den 6/10 ha meddelat Magnus, att nu först var samtliga Era 79 flyttlådor nu tömda, så hämtades de här inom ett par dagar.

  Upplevelsen av flytten är, att den (trots min sjukdom), har gått smidigt och bra. Att Ni varit flexibla med återlämnandet av flyttlådorna, har gjort att vi kunnat hålla ett lugnare tempo vid uppackningen. Jag har för vänner och bekanta, framhållit underlättandet och tidsvinsten, med att ta in den här hjälpen vid flytt. I mitt fall, ingick även flyttstädning i Mäklaruppdraget.

  Jag förstår, att det var ett bra val jag gjorde då jag valde att anlita Er för flytten och allt är till belåtenhet, passar på att tacka så mycket, för väl genomfört uppdrag

  Med vänliga hälsningar

  Ulla Englund/Björn Svensson
  Spakbacken 224
  741 94 Knivsta
  Tfn: xxxxxxx(bortagit av oss på flyttkonsumenter)

  Svara
 72. Vi anlitade AJ’s expresservice för vår flytt. Vi tyckte att vi hade en riktigt utmaning att komma med då vi flyttade från en lägenhet på 3,5 trappor utan hiss. Dessutom hade vi tidspress i den nya bostaden med en bokad hisstid 2 timmar på eftermiddagen! Killarna från expresservice löste dock det hela på ett fantastiskt trevligt och smidigt sätt, faktiskt helt utan bekymmer!

  Stort tack till er!

  Karin & Mats i Uppsala

  Svara
 73. Hej,

  Jag flyttade med AJ Express-Service AB i juli.

  Tre positiva och duktiga killar kom på morgonen och började bära ner mitt bohag.
  Det var en del tunga saker bl a ett skåp. Killarna fixade det galant.
  Flytten gick bra och jag är jätttenöjd.

  Jag borde bett om kartonger inför flytten för dom jag hade tog snabbt slut när jag packade.
  Det blev alltför många kassar.

  /Inger Carlberg

  Svara
 74. Hej Magnus (A-J Express-Service AB)
  Flytten gick bra…& det flöt på…trevliga och duktiga killar!
  Kan absolut rekommendera er för vänner & bekanta : )

  Svara
 75. Hej !
  Skickar in några ord kring vår flytt med hjälp av A-J Express-Service AB i Sollentuna.

  Det hela kändes mycket bra och seriöst. Ordning och reda på offert och vänlig mailkonversation. Bra att det finns en ordermottagare.
  Själva flytten gick också bra, trevliga och bra grabbar. Tog betalt för effektiv tid.

  Vi fick billigare offerter från andra men valde ändå A-J Express och det ångrar vi inte.

  Ett stort plus är att vi fick låna kartonger utan extra kostnad.

  Kan bara varmt rekommendera företaget.

  Hälsningar

  Johan Uhlander

  Svara
 76. Hej!
  Jag anlitade A J Express den 4 april i år för flytt från Liljeholmen 6 tr liten hiss till antogatan 3 och Gotlandsgatan 58. Det var således möbler inkl piano som skulle till två lägenheter och ett förråd. Jag blev helnöjd, flytten flöt smidigt och okomplicerat, tre utmärkta män skötte flytten, De kom i perfekt tid och ställde alla saker på rätt plats, så det blev en hellyckad flytt. Tack till A J Express!
  Elisabeth Nordling

  Svara
 77. vill säga att flytten från Bäckbornas väg till Knivsta gick suveränt
  Alla gjorde ett jättebra jobb
  Samma eloge vill jag ge till städgänget
  Totalt sett är vi jättenöjda Hopas alla inblandade får ta del av berömmet!

  Hälsningar
  Peter Kronlund

  Svara
 78. Stort tack för proffsig flytt från hus i Täby till annat hus i Täby den 17 mars. Trevliga och proffsiga killar. Dom hade stor respekt för våra saker. Stort tack!

  Svara
 79. Gäller A-J Express-Service AB

  Övriga synpunkter = Snabbt och effektivt. Vi är jättenöjda.

  Offerten = bra
  Säljarkontakt = mycket bra
  Arbetsledare = mycket bra
  Medarbetare = mycket bra
  Varsamhet = mycket bra
  Flytten i sin helhet = mycket bra
  Efter flytten =
  Hur hittade du oss = internet
  Anlita igen / rekommendera = Ja

  Svara
 80. Hej!

  Vilken positiv upplevelse flytten blev i går.!!

  Vilka kanongubbar som gjorde jobbet – ARNE OCH PATRIK!

  Det var inte första gången dom flyttade på möbler – där kan man snacka om proffs.

  Och allt arbete gjordes med ett strålande humör och positiv attityd. Dessutom bidrog dom med en briljant idé angående möbleringen och placeringen av vår soffgrupp.

  Jag har meddelat vår mäklare, Skandiamäklaren i Uppl. Väsby, om vår mycket positiva erfarenhet av samarbetet med er.

  Tack än en gång för att en dag som man bävat inför blev en extrem positiv hänsdelse.

  Med vänlig hälsning
  Jan Carlsson

  Svara
 81. Stort tack till alla ”flyttkillar” som hjälpte oss att flytta fredagen den 13 augusti från Huvudstagatan i Solna till Rörstrandsgatan!
  Superproffsigt, snabbt, vänligt och med stort tålamod trots att vi hade så många kartonger som skulle in i lägenheten och upp på vinden.

  Hälsningar
  Sanna & Henrik Danckwardt

  Svara
 82. A-J Express-Service AB jag vill bara tacka för en jättebra flytt – från Årsta till Hedemora!
  Trevliga ”flyttgubbar” som slet och bar och trotsade det dåliga
  vädret. Allt fungerade som smort och inte en grej fick någon skavank
  eller gick sönder.

  Och ett bra pris var det!

  Tusen tack!

  Hälsningar från ett vintervackert Hedemora

  Gerd Rönnberg

  Svara
 83. Kan varmt rekommendera A-J Express Service till alla som är i flyttartagen.
  Det kom tre supertrevliga, noggranna, positiva, starka och snabba killar och hjälpte mig med flytten. Ingen hiss hade dem till sin hjälp utan fick gå upp för alla trappor och leverera sakerna högst upp i huset.
  Jag är mycket nöjd. Allt bemötande har varit positivt från bokning till betalning.
  mvh
  /kajsa

  Svara
 84. Hej!
  Vill bara skriva att vi är mycket nöjda både med den information som föregick flytten, packning av porslin (dagen före flytten), själva flytten (med 119 bokkartonger!) från en 4:a i Ulvsunda till en 3:a på Kungsholmen, tre trappor upp med en minimal hiss och med städningen. Kan verkligen rekommendera er firma, vilket jag också kommer att göra.
  Vänligen
  Molly

  Svara
 85. Hej A-J Express-Service AB,

  vi vill bara framföra vårt stora TACK till väldigt duktiga och kompetenta flyttkillar!!!

  Vi är väldigt nöjd med allt!

  God Jul!

  Med vänlig hälsning

  Katarina Sarnes (som flyttade från Täby till Köping i måndags)

  Svara
 86. Gäller A-J Express-Service AB. Trevliga duktiga killar. Arne, Rasmus och Ivan gjorde ett jättebra jobb. Helt till belåtenhet.

  Offerten = mycket bra
  Säljarkontakt = mycket bra
  Arbetsledare = mycket bra
  Medarbetare = mycket bra
  Varsamhet = mycket bra
  Flytten i sin helhet = mycket bra
  Efter flytten = ok
  Anlita igen / rekommendera = Ja

  Svara
 87. Vi flyttade hela vår verksamhet i Stockholm från Hötorget till Jakobsbergsgatan.
  Killarna som kom och packade var noggranna, snabba och serviceminded. Dag två kom det tre stycken och flyttade i två omgångar över allt till den nya lokalen. Glada, trevliga, omtänksamma, noggranna och snabba. Vi är supernöjda och tackar för ett bra jobb!

  Svara
 88. Jag vill ge en eloge till A-J Express-Service som jag anlitade när jag flyttade! Mycket trevligt bemötande från första kontakt till att flytten var helt klar. Flyttdagen kom tre killar som var helt suveräna. Mycket trevliga, duktiga och man fick sig många goda skratt. Flytten gick smidigt och allt placerades in som jag ville, dvs källare, sovrum, vardagsrum och kök. Och allt kom fram helt, vilket det inte skulle gjort om jag tagit hjäl av kompisar istället.. Jag fick tom hjälp att skruva ihop ett handtag på en dörr som hade lossnat 🙂 Jag rekomenderar dom varmt och kommer defenitivt att anlita dom igen om jag ska flytta igen.

  Vänliga hälsningar Åsa Magnusson

  Svara
 89. Flyttade i slutet av oktober med AJ-Express-Service från Hagsätra till Norrtälje.
  3 fina flyttkillar som imponerade stort på mig: har aldrig erfarit så fokuserade, organiserade och planerande flyttgubbar. De jobbade metodiskt utan att stressa. Helt otroliga killar. Lugna o vänliga. Hälsar gött till Yngve o co!!
  Rekommenderar starkt dessa killar o AJ-Express!!

  Tack än en gång!

  Svara
 90. Hej ! Jag vill berätta att jag är väldigt nöjd med det arbete A-J Express-Service då dom utförde min flytt 2010-02-10. Både packade och flyttade. Kan varmt rekommendera dom.

  MVH
  Bjarne Hekkelstrand Rotebro

  Svara
 91. Tisdag den 20 april flyttade vi inom Uppsala och hade anlitat A-J Express-Service AB. De hade ett mycket enkelt bokningssystem, skötte hela flytten snabbt och proffsigt, och var dessutom väldigt trevliga. En av killarna hade vi anlitat dagen innan för hjälp att packa. För oss hade det säkert tagit hela dagen att plocka ur och packa alla saker i köket, inklusive mormors servis med tusen delar, det skötte han galant på ett par timmar. Vi tycker att det var en god investering att anlita dem.

  Hälsningar, Mattias Lantz – Uppsala

  Svara
 92. Jag flyttade inom Sollentuna och behövde hjälp med transport från hus till lägenhet. Jag fick erbjudande direkt efter jag sålt huset av 5 olika flyttbolag. Ett lät bra och jag tänkte boka dem. De hade flyttat själva från Solna till Stockholm men hade inte angett något nytt telefonnummer så jag blev skeptisk emot flyttföretaget.För att kostnaden inte skulle dra iväg surfade jag runt och fastnade för A-J Express-Service AB i Sollentuna som verkade pålitliga. Jag åkte förbi deras kontor en gång och såg att det var ett ”riktigt” företag. Jag bestämde mig för dem och bokade.Jag hade 40 egna flyttkartonger och fick låna ytterligare 40 av A-J Express. I mina egna kartonger packade jag sådant som skulle lagras eller som det inte var någon brådska med att packa upp.I A-J’s lådor packade jag sådant som skulle användas med en gång. Deras kartonger var dessutom mycket bättre än de jag köpt själv på Blocket. På flyttdagen kom de punktligt. 2 kanontrevliga grabbar. Efter genomgång av möbler och massa kartonger började de packa lastbilen om 25 kubikmeter direkt. Det gick rätt fort. Efter transport till den nya adressen anslöt ytterligare en kille. Det behövdes. En som packade ur bilen, en som körde fram grejer till hissen och en som tog emot på mitt våningsplan. Väldigt smidigt och proffsigt. Allt kom på rätt plats med en gång och det gick väldigt smidigt. Efter 2 dagar lämnade jag tillbaka de kartonger jag fick låna. Visst, det kostar en slant, men det är det värt.

  Tack grabbar !
  Lars Holmberg

  Svara
 93. Hej, vi har flyttat i helgen och anlitade AJ express. De kom på utsatt tid, kämpade trots värmen och kattalergi och flytten gick superbra. Vi flyttade från en 80m2, 3rok+förråd till ett hus. AJ express var 3 gubbar och jag hjälpte till, vi var klara på 3h med både in och utflytt. Vi är jättenöjda och vill rekommendera dem till alla som ska flytta.

  Att anlita AJ express var det smartaste beslut vi tagit i flytten!

  mvh
  Kristofer Ediso

  Svara
 94. Stort TACK för en hjälpen idag med vår flytt. Allt har flytit på smidigt och proffsigt från början till slut.

  Ni får högsta betyg!

  Ha en fortsatt bra vecka och tack än en gång.

  Mvh David Harding

  Svara
 95. Hej!
  Jag tänkte bara tacka A-J Express-Service AB för riktigt bra service vid vår flytt från
  Uppsala till Vattholma i måndags (25 oktober). De tre flyttkillarna jobbade snabbt och noggrannt och vi kände verkligen att våra grejer
  var i goda händer. Omständigheterna var inte de lättaste eftersom vi
  flyttade från en lägenhet på fjärde våningen utan hiss, vilket gjorde
  oss än mer imponerade över deras fantastiska insats. Hälsa och tacka
  från oss!

  Vänliga hälsningar
  Torsten Leander

  Svara
 96. Hejsan, tack för en bra flytt, det gick utmärkt. Speciellt duktiga var pianoflyttarna. Vilket flyt.Sedan tog tömningen av huset lite längre tid än 4 tim som jag uppskattat. Det tog nog närmare det dubbla. Men oj vad vi alla jobbade. Lite besviken är jag dock på dag tre och städningen. Dels var det dåligt städat i garage och förråd. Huset var bra städat, speciellt köket. Men det var lite prylar kvar och lampor var ej släckta när städana gick. Hälsningar // Thomas Lindblad

  Svara
 97. Jag är en mamma vars son A-J Express-Service flyttade och städade lägenheten åt i augusti i år. Jag vill bara säga TACK för att allt gick så bra, ni var så trevliga och duktiga och det var ett nöje att köpa era tjänster. Det gäller även städarna som också gjorde ett perfekt arbete. Jag kommer att rekommendera er till vänner och bekanta. Vänliga hälsningar Ulla Bergholm

  Svara

Fler flyttfirmor

Flyttfixarna Sverige AB

Orgnr till företaget:559048-5842  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Flyttfixarna En flyttfirma i Borås. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Flyttfixarna

Läs mer »

Jordgubbsprinsen

Orgnr till företaget:556918-4830  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Jordgubbsprinsen En flyttfirma i Stockholm. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Jorgubbsprinsen.

Läs mer »

Tysks Express AB

Orgnr till företaget:556460-3420  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Tysks Express En flyttfirma i Gävle. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med

Läs mer »

Brynäs Express AB

Orgnr till företaget:559178-1744  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Brynäs Express En flyttfirma i Gävle. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med

Läs mer »

Pipers AB

Orgnr till företaget: 559066-4834 Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Pipers En flyttfirma i Stockholm. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med

Läs mer »

CaMa Service Flytt & Städ AB

Orgnr:556991-6355 Innehar företaget trafiktillstånd? (Klicka på länken och slå in organisationsnummer) Hemsida: Cama Service  . En flyttfirma i Stockholm med säte i Vällingby Stockholm. Lämna gärna ett omdöme om dom

Läs mer »