Acta Flytt och Logistik Syd AB!

Hemsida:www.actaflytt.se

Rating: 3.2/5. From 19 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 omdömen om “Acta Flytt och Logistik Syd AB!

 1. Helt suveräna. Valde Acta på rekommendation från en vän, och blev inte besviken. Tre jättetrevliga, ordentliga och duktiga killar som kom med en enorm lastbil. Ringde att de skulle bli en kvart sena. Jobbade på i enorm takt, satte allt på rätt plats och tog ordentligt hand om en del småtrasiga saker vi hade. Makalöst professionellt. Kunde inte vara bättre.

  Svara
 2. Flytt och magasinering. Bra kontakt via telefon och email genom hela processen. Punktliga, in- och urlastning gick snabbt. Vi är väldigt nöjda – rekommenderas.

  Svara
 3. Har anlitat Acta över 30 ggr sedan 5-6år.
  Både stora och små uppdrag och är lika imponerad varje gång. Snabbt smidigt och elegant – rekommenderas varmt!

  Svara
 4. Denna firma hade fått i uppdrag att också flyttstäda det hus vi köpt av de förra ägarna. Städningen var under all kritik med kladdiga fläckar kvar i köksskåpen och dammväv i taken. När den 85-åriga uppdragsgivaren klagade på detta sa de bara att klagomålet kom försent (några dagar efter övertagandet) Vi hade inte flyttat in eller påbörjat renovering. Väldigt oseriöst.

  Svara
 5. Fantastisk service från första kontakt till leverans!
  Vi flyttade till Lagos, Portugal 1:a maj 2015 från Stockholm.
  Förberedelserna var många och allt var tvunget att fungera.
  ACTA tog hand om packning av glas och porslin plus några tavlor som vi var extra rädda om.
  Dagen före Valborg packades containern med allt vår bohag.
  Torsdag den 7 maj kom flyttlasset fram – t.o.m tidigare än vad ACTA trodde.
  På adressen, helt nybyggt och vi var först in, fungerade inte hissarna p.g.a att huset fortfarande var en byggarbetsplats och byggelen behövdes till annat.
  Detta innebar att grabbarna var tvungna att bära allt tre trappor vilket de gjorde utan diskussioner.
  Tack alla inblandade för ett fantastiskt jobb och bemötande!

  / Thomas o Lena

  Svara
 6. Jag avråder andra från att anlita Acta Flytt i Malmö.

  Glada och trevliga flyttkillar, men fruktansvärt ineffektiva. Trots att allt (nästan) var framburet och det bara var att lasta kartonger och ett fåtal möbler tog det 4,5 timmar för två man att fylla en liten lastbil samtidigt som den andra lastbilen i stort sätt var tom… Då synpunkter på denna tidåtgång framfördes konstaterades att det var normalt att det skulle ta så lång tid.

  Jag har i och för sig inte så stor erfarenhet av flyttfirmor, man har svårt att tänka mig att de andra firmorna jobbar så långsamt och ineffektivt. Jag skulle definitivt avråda andra från att anlita Acta Flytt.

  Svara
 7. Mycket nöjda med flytten! Proffsigt, vänligt bemötande från alla inblandade, såväl alla kontakter med ledning, som med 4 mycket duktiga killar vid utflyttningen från villan till magasinering, och efter 2 månader utomlands kom 4 andra minst lika proffsiga och snabba, med möblerna till vårt nya radhus. Trots att stora flyttbilen pga framkomlighet ej kunde köra ända fram, bar killarna, med leenden, våra tunga möbler, in på plats! Mycket prisvärt! Rekommeras på det varmaste!!! Björn T.

  Svara
 8. Acta flytt låg bäst i pris. Från första kontakt har allt bara fungerat jätte bra lätt att komma i kontakt med, snabba på att svara, ja allt var super. Själva flyttdagen kom 3 snabba arbetsamma killar. Försiktiga, initiativtagande vänliga vi var jättenöjda och värda varenda kr som det kostade. All heder till er.

  Mona Ohlsson

  Svara
 9. Mycket bra firma! Trevligt bemötande ifrån först samtalet till avslutad flytt. Rekommenderas varmt!

  Svara
 10. Denna firma tycker vi inte gjnorde vad dom skulle, allmänt slöa och ointresserade! Rekommenderas inte.

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »