Org.nr: 559310-0380

Innehar företaget trafiktillstånd

Hemsida: www.arnesflytt.se

 

 

 

 

Rating: 1.3/5. From 4 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 omdöme om “Arnes Flytt

 1. Mycket oseriösa.
  Tvingar dig att betala med swish på plats trots att de utlovar BG och faktura. I en finstilt text står det att man godkänner att inget gods är skadat.
  Tv n som gick sönder ersätter de ej. De säger sig inte ha gjort sönder den. Vilket det finns ett vittne på att de gjort.
  Frågade specifikt innan flytt om emballage för tv:n, de hade filtar så det var inga problem. Nu påstår de att de krävt originalkartong och att jag sagt att de skulle ta den som den var, Att jag inte ville använda kartong.
  De ändrar även priset på plats.
  De kunde inte köra fram till porten, vilket det visade sig att nästa chaufför från samma firma kunde. Men då lade de på 1000 kr för längre bärväg.
  De har inte utbildad personal som de påstår. En av de killar som var med hade aldrig sysslat med detta förut. Han var kontorsarbetare från Polen och hade sin första dag på jobbet.
  Han vars å trött att musklerna krampade och vi var tre stycken som fick hjälpa till att bära in bohaget för att flytten skulle kunna bli klar samma dag.

  Svara

Fler flyttfirmor

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »

Flyttfixarna Sverige AB

Orgnr till företaget:559048-5842  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Flyttfixarna En flyttfirma i Borås. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Flyttfixarna

Läs mer »

Jordgubbsprinsen

Orgnr till företaget:556918-4830  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Jordgubbsprinsen En flyttfirma i Stockholm. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Jorgubbsprinsen.

Läs mer »