Flytt-Experten AB, i Nyköping

Orgnr: 556418-5576 Lämna ett omdöme Innehar Flytt-Experten trafiktillstånd? Förekommer företaget hos kronofogden?

Rating: 4.2/5. From 6 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 omdömen om “Flytt-Experten AB, i Nyköping

 1. Flyttexperten två gånger, juli 2009 och januari 2016. Mellan städer. Utmärkt båda gångerna. Av-tippning soffa vid återvinningsstation som innan delades upp i bitar för att jag inte kunde, exempelvis. Jag fick till och med åka med den gången. Mycket trevliga killar, dessutom. Utmärkt !

  Svara
 2. Superbra firma !!!
  Anlitade Flyttexperten när jag skulle flytta i oktober-13. Trevlig tjej på kontoret som gav mig all info jag behövde, fick veta priser i förväg och visste exakt vad som gällde innan jag bestämde mig för dom. Jätte gulliga flyttkillar som snabbt och varsamt flyttade hela mitt bohag. Kan varmt rekomendera flyttexperten !!

  Svara
 3. Funkade kanon
  Jag har anlitat Flytt-Experten vid 2 tillfällen och är jättenöjd. Tjejen på kontoret är jättetrevlig och ger all information jag behöver, henne har jag ringt flera gånger och frågat en massa saker och alltid är hon lika glad. Killarna har jobbat snabbt och effektivt, utan att klaga över att jag haft 3 trappor utan hiss vid en adress. Inget har gått sönder och jag har känt mej trygg. Jag kommer anlita dom om jag flyttar igen, men för min egen skull hoppas jag det dröjer.

  Svara
 4. Jag anlitade Flytt-Experten den 1 mars, då jag skulle flytta till lägenhet.
  Personalen var otrevlig, de svor och slängde ur sig könsord. De hanterade inte mina möbler varsamt, de försökte pressa köksbordet genom dörrhålet till köket trots att det var för trångt, de hade inte tid med att hjälpa mig med möblering, de lastade in alla flyttkartonger i vardagsrummet så att det var omöjligt att ta sig fram, de missade att sätta dit stödklossen under min dubbelsäng, de debiterade mig för längre tid än de var här, och de repade mina möbler.
  Jag har varit i kontakt med Konsumentvägledningen, jag har bestridit fakturan, jag har reklamerat tjänsten, jag har begärt att en skadereglerare ska inspektera skadorna på mina möbler, och jag har begärt att få se utskrift från deras färdskrivare.
  De kommer bara med en massa bortförklaringar och kräver att jag ska betala hela beloppet på fakturan.
  Jag skulle inte rekommendera någon att anlita denna flyttfirma.

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »