Flyttfabriken AB

Orgnr: 556753-6288 Lämna ett omdöme Innehar flyttfabriken trafiktillstånd? Förekommer företaget hos kronofogden? Kontrollera skattekonto. Flyttfabrikens hemsida

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 omdömen om “Flyttfabriken AB

 1. Mycket nöjd med flyttfabriken! Trevlig personal (både flytt och städ). Gjorde ett gediget, noggrant och felfritt arbete utan att dra ut på tiden. Flytten gick mycket smidigt och städningen var fläckfri!

  Rekommenderas varmt!

  Svara
 2. Jag och min man är mycket nöjda med Flyttfabriken! Vi har fått trevligt bemötande hela vägen och killarna var otroligt snabba! När jag i offerten läste tidsuppskattningen för vår flytt tänkte jag att det lät lite snävt att klara inom den angivna tidsramen, men faktum var att det gick ännu snabbare! Trots att flyttkillarna var så snabba så var de samtidigt ytterst försiktiga och noggranna. Jag vill ge det här företaget mina varmaste rekommendationer!

  Svara
 3. Mycket nöjd med Flyttfabriken!

  Framförallt eftersom jag hade en väldigt liten flytt. Flyttfabriken har en minimidebitering på 2 timmar, medan de flesta andra har 3-4.

  Gunilla som tar emot bokningar och killarna som flyttade var mycket trevliga och snabba. Inga problem, inga skador.

  Många fler recensioner finns på eniro och reco, har själv rekommenderat där också.

  Rekommenderar starkt! //Sara

  Svara
 4. Proffsigt bemötande. Jobbade mycket snabbt och effektivt utan att slarva med försiktigheten. Vänligt bemötande. Tjänsten jag handlade var bil+2man. Skulle definitivt rekommenadera just dessa två grabbar som jag tror heter Kristian och Abdullah. Köpte dessutom flyttstäd och den var utan anmärkning.

  Svara
 5. Flytten gick smärtfritt, blev en liten vattenskada från en kruka. Jag kontaktade flyttfabriken och fick omedelbart respons – de tog sitt ansvar hela vägen och löste alla problem. Mycket nöjd kund.

  Svara
 6. Kanonjobb. Snabba som illrar. Kommer att anlitas igen och jag rekommenderar dom till alla som behöver flyttas.

  Svara
 7. Proffsigt och snabbt på kort varsel!

  Bad om en offert på torsdag eftermiddag om att flytta måndagen veckan efter (4 dagar senare) och fick en estimering som stämde ganska bra. Killarna som flyttade var lite trötta efter en tidigare flytt men det påverkade inte min flytt för dom kämpade på bra. Hela flytten tog 4.5 timmar och dom hanterade alla saker försiktigt och var hjälpsamma.
  Sen kom städpatrullen som gjorde ett exceptionellt jobb, man skall inte glömma hur mycket jobb en flyttstädning är.
  Toppbetyg i bemötande service och utförande.

  Svara
 8. Har flera gånger anlitat Flyttfabriken och är så NÖJD. Pigga och alerta flyttkillar som snabbt och effektivt kånkar iväg ens bohag, jag ger tumme upp och kommer attt anlita dem igen. Samt rekommendera dem till alla som ska flytta.

  Svara
 9. Usel föyttstädning och dåligt bemötande. Ledning som skyller den dåliga städningen på att det skulle ha varit en praktikant som gjort jobbet-men praktikanter bör väl arbeta under handledning tycker jag?? Hade verkligen städat dåligt. Rekommenderar inte detta företag vad gäller städning!

  Svara
  • Hej Moa,
   Vad tråkigt att du är missnöjd med oss,sådant händer inte alls ofta.
   Tyvärr så gör man missar ibland och det är därför vi erbjuder våra kunder Nöjd-Kund-Garanti i tre dagar vilket betyder att vi kostnadsfritt åtgärder dessa fel och oftast samma dag då en reklamation inkommer.En sådan chans har vi tyvärr inte fått av dig.
   Du är hjärtligt välkommen åter.

   Svara
 10. Snabb och professionell service!
  Bra flytt och städ jobb. Rekommenderar varmt denna service med flyttfabriken.

  Svara
  • Stort tack Lars!
   Det var en glädje att kunna hjälpa dig.
   Du är varmt välkommen åter!

   Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »