FlyttGiganten

Ett enskilt flyttföretag i Stockholm.  Ni får fråga kund efter orgnr för att kontrollera f-skatt samt trafiktillstånd då vi ej får lägga ut detta då företaget är enskilt.

Rating: 2.6/5. From 29 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 omdömen om “FlyttGiganten

 1. Tog hjälp av Flyttgiganten efter att ha läst rekommendationerna, men allt blev bara en stor besvikelse. Dom tog sönder dyra vinglas, en lampa samt tappade bort vårt väggfäste till TVn. Dessutom drog dom ut på tiden med långa pauser för att kunna fakturera extra timme när dom märkte att flytten gick för snabbt (vilket vi även dokumenterade och har vittnen på).

  Tog upp dom trasiga produkterna direkt med killarna som flyttade som bad om ursäkt och hänvisade till dom vi mejlat med för ersättning och dessa personer kan ha gett oss det sämsta bemötandet vi varit med om.

  Flyttgiganten trycker på att dom har försäkring för allt när man bokar flytten och sedan när vi kontaktar dom för saker som gått sönder säger dom att ingenting täcks för att dom inte packat det själva och inte kan avgöra vad som var trasigt INNAN dom börjat flytten. Lampa kollade vi tillsammans med killarna att den var hel och inpackad i filtar. Glasen var nedpackade i förpackningar för glas och hela innan flytten påbörjades, väggfästet är inte kvar i gamla förrådet eller lägenheten som tömdes så tveksamt att den skulle försvunnit på annat sätt. Med tanke på detta är det svårt att se hur det kan vara någon annan än flyttkillarna som inte hanterat sakerna rätt.

  Flytten ut ur lägenhet och förråd (från två olika ställen) tog under 1,5h då vi inte har så mycket saker. Flytten in, när allt var samlat i samma lastbil, lastbilen stod direkt vid porten och det var färre våningar upp (+ att det fanns hiss) tog 2,5h. Den matten går inte riktigt ihop. Och det var för att när allt utom några få kartonger var kvar tog dom en lång paus, (till den grad att vi gick och sa till) lagom tills att dom kunde fakturera minuter in på nästa timme och därefter bar dom upp sista 3 kartongerna.

  Tog upp allt detta med FlyttGiganten som slutar svara och skyller ifrån sig allt för att slippa ansvar. Riktigt trist bemötande då flyttkillarna (utöver sin längre paus) verkade vara riktigt schyssta.

  Svara
 2. Avrådes starkt ifall ni har något föremål av värde då firman ej tar något ansvar för ev skador som de orsakar vid flytt. Anlitade flyttgiganten för flytt av bohaget och enligt hemsida/avtal stod de att de försäkrar bohaget hos Trygghansa. De skadade vårt marmorbord och där vi har bildbevis och mejlkonversation men de vägrar ersätta och svarar ej på mejl. De tar betalt som om de vore seriösa men är ett oseriöst företag som ej tar ansvar för er saker.

  Svara
 3. Jag bad om en offert och informerade om ev tidsödande saker vid flytten. T ex att hissen är liten och därför skulle en del möbler inte få plats o man måste då bära 3 våningar. Inga riktigt tunga saker. Flytten gällde från en 1a i Huddinge till en 1a ”innanför tullarna”. Jag fick en offert som såg bra ut och som jag accepterade. Så började flytten. Killarna (ingen pratar svenska. En pratar knaglig engelska) börjar lassa in allt som ska flyttas. Jag ser att dom smyger undan för att röka och prata i telefonen vid flera tillfällen. När allt ska lassas av klagas det på att hissen är för liten o att dom måste bära 3 våningar. När arbetet är klart vill dom har betalt med swich direkt på plats. Inget problem med swich men summan har nu blivit 50% högre än offerten. Jag frågade varför. En kille förklarade på knaglig engelska att det tog längre tid. Offerten måste vara felräknad sa han. Jag sa att jag inte ville betala något annat än offerten. ”You must call the office”….. Jag insåg att jag var tvungen att betala på plats för att slippa bli missförstådd. Jag mailade personen som hade skickat offerten och ifrågasatte summan. Jag skrev också att jag inte var intresserad av att betala rökpauser o telefonpauser. Jag efterfrågade kompensation men fick ett ganska otrevligt bemötande. Hon påstod att jag inte hade berättat att hissen var liten o att dom var tvungna att bära 3 våningar. JO, det hade jag. Jag kan nog se mig i himlen efter några pengar tillbaks men jag kan varna andra för detta företag.

  Svara
 4. Hej.

  Anlitade flyttgiganten för våran flytt. Allt flöt på bra och vi är nöjda. Vi kan rekommendera till andra.

  Svara
 5. Önskar att jag läst mer om dessa innan vi bokade. Rekommenderas absolut inte, gav oss ett lågt pris i offerten och krävde sen kontinuerligt mera pengar. Skulle gissa att de har satt det i system att utnyttja den utsatta sits man är i.

  Svara
 6. Rekommenderas inte, ger lågt pris i offert och kommer sedan med tilläggsavgifter på allt. Otroligt tråkigt och skapar dålig stämning medan flytten pågår.

  Svara
 7. Den sämsta flyttfirman jag någonsin anlitat. Slutsumman stämde inte med offert, trasiga möbler, hotfullt bemötande och icke svensktalande personal.

  Svara
  • Hej Ingela

   Tack för ditt omdöme
   Den enda anmärkningen vi har om din flytt var en skolplansch som ni inte kunde hitta. Vilket ni anmälde 4 månader senare.
   Flytten utfördes helt enligt offerten så vi förstår inte varför summan inte stämmer?
   Tyvärr fick du en engelsk talande arbetsledare då har vi en del kunder som pratar bara engelska
   Vi beklagar om ni upplevt personalen som hotfull, men killar bruka vara proffsiga i sina bemötande
   Vi hoppas att ni trivs i ert nya boende!

   Med Bästa Hälsningar
   FlyttGiganten

   Svara
 8. hej. Vi har anlitat Flyttgiganten för en flyttstädning av en lägenhet. Arbetet utfördes proffsigt och utmärkt och med hög kvalitet. Vi är väldigt nöjda.
  Brf Rävsaxen

  Svara
 9. Vi har anlitat FlyttGiganten för Privatflytt 8/1, 2018,
  Övriga transporter 9/1 samt Flyttstädning 10/1
  Samtliga uppgifter har FlyttGiganten utfört både proffsigt och mycket trevligt
  Vi är mycket nöjda och har inga anmärkningar.

  Svara
 10. Mycket trevligt bemötande och bra service. Själva flytten gick väldigt smidigt. Flyttkillarna var både effektiva
  och hjälpsamma. Jag är mycket nöjd!

  Svara
 11. Bra flytt! Trevliga, fick hjälp med att placera min gamla TV på TV-bord, hade varit för tungt för mig själv att ombesörja.

  Svara
 12. Jag är helnöjd. Bästa flytthjälpen jag haft. Trevliga, artiga och mycket hjälpsamma ”gubbar” som jobbade snabbt och effektivt. De var mycket aktsamma om mina möbler. Kan varmt rekommendera dem och kommer troligen själv att anlita dem snart igen då jag flyttade till en tillfällig adress.

  Svara
 13. Vi flyttade flera möbler, stora golvlampor och 35+ flyttkartonger med FlyttGiganten. Vi var mycket nöjda med tjänsten och båda killarna gjorde ett riktigt bra och snabbt jobb.

  Svara
 14. Vi anlitade Flyttgiganten när vi flyttade vårt kontor på ca 18 arbetsplatser, två konferensrum, förvaringsmöbler och ett förråd.
  Vi är mycket nöjda då de var professionella vid hanteringen av alla möbler och hade en bra dialog med oss hela tiden.
  Efter flytten fick vi även hjälp med att montera upp whiteboards och bildskärmar.
  Sammanfattning i helhet: lätt, smidigt, bra kvalité och trevliga!
  Vi kan varmt rekommendera detta positiva flyttgäng!

  Svara
 15. Rekomenderas inte. Fick många vita möbler skrapade. Kartonger som stått på grus och där gruset satt kvar på botten av kartongen som sedan skrapade parketten.

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »