Flyttharry i Uppsala

Flyttharry  är en professionell flyttfirma från Uppsala med goda kunskaper och lång erfarenhet som erbjuder det mesta inom flytt. Flyttharry flyttar effektivt, säkert och sätter alltid kundens behov i fokus för att på så sätt kunna lösa Era flyttproblem på bästa sätt, oavsett storlek på flyttuppdrag.

Orgnr: 556890-4691

Innehar Flyttharry trafiktillstånd?

Hemsida: www.flyttharry.se

Lämna ett omdöme om flyttharry.

Förekommer företaget hos kronofogden?

 

 

Rating: 2.9/5. From 10 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 omdömen om “Flyttharry i Uppsala

 1. Rekommenderar alla som ska flytta inom Uppsala eller Uppsala-Stockholm att anlita flyttharry. Anlitat dem två gånger senaste halvåret och är mycket nöjd! Trevligt bemötande, snabba, försiktiga med grejerna och bra pris! Sista flytten gick från Uppsala till Stockholm.

  5/5 flyttgubbar för flyttharry

  Svara
 2. Lurendrejare…använd aldrig flyttharry… !!!! Skulle magasinera saker och han tog 1200 + moms för att öppna grinden, sedan lovade han köra bort skräp/nyttoprylar jag inte använde löngre ca 6000 + moms. Kunde aldrig betala hans överpriser och nu hotar han sälja mina saker… ANVÄND ALDRIG FLYTTHARRY I UPPSALA….DU BLIR BARA LURAD….

  Svara
  • Flyttharry AB är i ny regi och vi skulle aldrig behandla en kund på det viset. Tvärtom så har vi fått otrolig bra respons från våra kunder och gå gärna in på Reco och läs mer. Elisabeth, vi är hemskt ledsna för att det blev så för din magasinering och ber om ursäkt för den gamla ledningen.

   MVH

   Flyttharry AB

   Svara
 3. Vi flyttade ett piano för en tid sedan, där vi över telefon kommit överens om ett fast pris. Jag ringde in en andra gång för att dubbelkolla att priset stämde och gav de upplysningar jag hade ang trappor. Flyttkarlarna kom visserligen i tid, men en av dem stank sprit, skrek, svor och kändes väldigt obehaglig. Jag och kvinnan jag hämtade pianot ifrån stod båda och bad att de inte skulle tappa pianot. Svordomarna haglade och vi hörde hur någon skrek att han tappar det jävla pianot. Vet inte hur lång tid det tog att få ner pianot, men jag var helt chockad. Efter mycket om och men kom pianot in i vår bil och då blir jag tagen åt sidan där jag ombeds att betala mer då de ansåg att pianot var ovanligt tungt. De var tre flyttkarlar!!! Detta är ett lite äldre piano och inte det smidigaste, men varför då ge mig ett fast pris??
  Jag betalade det pris som vi kom överrens om på telefon då kag inte hade mer med mig och ville sen bara därifrån. Jag var rädd att de skulle slita ut pianot ut bilen om jag vägrade så jag sa ja. Det låg i luften hela tiden och ingen som helst försiktighet visades. Nu har flyttharry skickat faktura i min sambos namn, som inte hade något med detta att göra då jag tydligen hade ringt och bokat flytt med hans mobil. Vi bestrider nu fakturan igen då detta är faktura nr två trots att den första redan skriftligen bestridits. Flyttharry har en inledd konkurs och jag vill bara säga. Betala några hundralappar extra och ta någon annan!!!!

  Svara
 4. ANVÄND ALDRIG FLYTTHARRY!!!!!

  Min fru hade bokat tid att tömma en liten lastbil, 14.00 var det bokat och bilen skulle lämnas tillbaka i Stockholm 17.00. Flyttharry anländer glatt 14.53 vilket inneburit att min fru redan burit upp 90% av allt. Flytta bär upp 3 saker och kräver full betalning för 2 timmar totalt 750. På svaret om hur de tänkt sig tidsmässigt med tanke på tidsbristen blev svaret, vi är effektiva. Otroligt oseriöst!!!

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »