Gefleborgs Flyttservice

Hemsida: www.gefleflytt.se

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 omdömen om “Gefleborgs Flyttservice

 1. Efter en stor flytt från Gästrikland till Skåne i februari 2021 kan jag varmt rekommendera Gefleborgs Flyttservice! De var den enda flyttfirman som kom till oss för att kunna lämna en seriös offert och hade samtidigt med sig en representant från städfirman ”Allt i Hemmet” som de samarbetar med.
  Höll sedan kontakt med oss, försåg oss med information och allt material som vi behövde. Inte bara vanliga flyttlådor utan även stora ”skrymmellådor” och tavel-lådor, något som andra företag påstod inte fanns.
  När det sen var dags för själva flytten kändes det tryggt att lämna huset till proffsiga (och trevliga) flyttkarlar. Plus att veta att huset skulle bli städat så att nya ägarna skulle bli nöjda.
  Även lossningen i Skåne utfördes mycket proffsigt och smidigt. Sammantaget kan vi bara hålla med om företagets ledord, som är Service – Kvalitet – Trygghet. De är inte billigast (varning för de oseriösa flyttfirmorna ) men det är värt vartenda krona att kunna lita på att allt fungerar!

  Svara
 2. Stans bästa flyttfirma! Vi har flyttat med dem två gånger och vi har rekommenderat vänner och släktingar att anlita dem. Alla har varit väldigt nöjda! Trevliga människor som vet vad bra service innebär när man lämnar över ansvaret till dem för det man samlat på sig genom åren. Lämnar justa priser och kollar upp ordentligt med hembesök för att man ska få en riktig offert utan överraskningar.

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »