IKLJ Service Group (kallar sig flyttgubbarna)

IKLJ är en flyttfirma i Södertälje i Stockholms län.

Org.nummer:700306-xxxx(enskilt bolag). Lämna ett omdöme om IKLJ .

Detta bolag kallar sig flyttgubbarna. Hemsida: flyttgubbarna

Rating: 2.1/5. From 22 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 omdömen om “IKLJ Service Group (kallar sig flyttgubbarna)

 1. Varning!
  Detta är inte ett ansvarsfull flytt företag utan dem är bedragare . De har avbokat två gg flytt dagen på grund av personalbrist och med all problem dem har ställt till , när jag kräver pengarna tillbaka så vill dem inte göra det . Alltså dem kom inte enligt avtalet två gg och ändå vill dem att jag flyttar fram dagen fem dagar annars behåller dem förskott avgiften på 6600 kr vilket dem gjorde det mot mig och jag är lurad . Så enkelt när det är bara en dag till flytt datumet så ringer dem för att avboka och erbjuda en bokning dagen efter och så håller dem dig i ett schack läge . Hur som helst dem är bedragare och lita aldrig på dem idioter .

  Svara
 2. Varning! Anlita inte Flyttgubbarna.
  Jag begärde packhjälp, av som de kallar packmästare. Det kom 2 unga killar med ett gäng begagnade o flyttkartongerav sämsta kvalitet och några även trasiga. De packade bara på botten i lådorna, sade att det blev för tungt annars. Så jag skickade hem dem och fick packa om allt själv i mina dgna kartonger. Sedan ville de att jag skulle betala samma dag. De var här i 3 timmar. Kostnad 4000kr efter Rut-avdrag. För 20 begagnade kartonger ville de ha 700 kr. Ofullständig faktura. Jag betalade givetvis inget. Ett stort skämt. Så iseriösa!

  Svara
 3. Min släkting anlitade dessa klåpare och vi vill verkligen varna alla för dom. Vi vill varna alla för att att anlita dessa flyttgubbar som lurar privatpersoner fullständigt. Dom kommer med Cirkle K hyrd bil, personal som inte kan svenska, får ni en offert av dom oftast på 3-4tim och därefter så höjer dom priset och skyller på allt möjligt. Hana Manssour Moloka Yoossef och hans så kallade kollegor gjorde bland annat en flytt för 7700kr för en flytt och Yoossef Hana (flyttgubbarna.nu) har ansökte dessutom om 7400kr i RUT avdrag och det innebär att han lurar skattebetalarna på pengar som han inte har rätt till, Hana Manssour Moloka Yoossef är känd sedan tidigare pga han haft en del andra flyttfirmor och principen har varit detsamma. Skall ni flytta anlita inte dessa flyttgubbar utan anlita ett riktigt flyttföretag.

  Svara
 4. Jag och min hustru står inför en flytt och kollade runt på internet efter en flyttfirma i Stockholm. Vi hittade ett flyttbolag som kallades sig Eagle Flytt & Städ i Stockholm enl deras hemsida. Vi bestämde oss för att kontrollera bolaget innan vi begärde en flyttoffert, Men titta nyregistrerat varit igång cirka 10 månader och som pricken över iet så sitter en man med i bolaget som heter Hana Manssour Moloka Yoossef känd ifrån lite olika flyttfirmor i Stockholm, men med en gemensam sak fiasko och skandal. Flyttgubbarna , Eagle flytt och städ , kommer vi aldrig anlita och vi vill varna för denna snygga hemsida , låga priser och så vidare. Vi kommer aldrig skicka in till dessa skojare. En flyttfirma som arbetar gratis i Stockholm existerar inte. Tack flyttkonsumenter för att ni uppmärksammar dessa flyttbolag. //Henrik Appelqvist

  Svara
 5. Vansinnigt dålig firma. Kom flera timmar för sent för ett flytt och flyttgubbarna hade ingen aning om vad de skulle göra, hur mycket det var och var de skulle köra lasset. De jobbade okoordinert, rörigt och långsamt, förhalade tiden och de tjatade på oss att hjälpa till. Oerhört jobbigt och utmattande. De gick över de timmar vi kommit överens om. När uppdraget till sist var klart flera timmar senare än vad vi planerat ville ägaren ha betalat för all tid och ville att vi skulle betala via swish vilket vi vägrade. Boka för allt i världen inte denna firma. Ägaren bryter med all säkerhet mot mänskliga rättigheter, och en av anledningarna till att jag inte betalade är att jag inte litar på att få kvitto och då betalar jag antagligen svart.

  Svara
 6. Vi på flyttkonsumenter vill upplysa kunder som funderat på att anlita IKLJ Service Group som även kallar sig flyttgubbarna och drivs av en man som varit i farten ofta inom flytt branschen med inte allt för bra betyg av kunder. Vi på flyttkonsumenter fick ett mejl av en man som undrar hur han lämnar ett betyg om flyttgubbarna mannen kallade sig John, vid efterkontroll varifrån mejlet kom så är det ägaren som skickat själv och hans namn är absolut inte John. Se mejlet nedan samt mejladressen. Vi på flyttkonsumenter vill varna starkt för detta företag!

  Från: Hana Yoossef
  Till: info@flyttkonsumenter.se
  Ämne: Omdöme
  Hej,
  Jag ville lämna omdöme på flyttgubbarna , hur gör jag?
  Med vänlig hälsning,
  John

  Svara
 7. Fy fasiken, håll er borta. Vilken slavfabrik denna Hana Mansour bedriver. Tycker rent av synd om de hans anställda. Det finns inget mer att lägga till över dessa tidigare kommentarer. Två minuter in har de redan haft sönder två saker. Ingen har fått info från bossen och instruktioner, totalt inkompetenta på alla nivåer. Flyttnissarna såg ut som 16 åriga nyanlända. Inte nog med det släpper de av en liten stackars tjej för att städa lägenheten och låter henne göra det i nio timmar utan någon form som helst av kost. De hämtade inte ens upp henne när det var klart och hon hade ingen aning om vart hon skulle ta vägen. Katastrofalt på alla nivåer. Dessa skojjare anmäler man till konsumentverket.

  Svara
 8. Anlitade IKLJ för städning inför att vi skulle flytta in samt för flytt. Städningen var så dålig att jag fick göra om det mesta själv. Ingen av de tre verkade ha städat tidigare.
  Flyttningen gick visserligen bra men de ville ha betalt för mer tid än de lagt ner. Man får vara på sin vakt när man har med dem att göra.

  Svara
 9. Absolut det värsta ”företag” jag varit med om. Ångrar djupt att vi anlitade Hana Mansour och Flyttgubbarna.

  De hjälpte oss att flytta vårat bohag feb-16. Det slutade med att den inkompetenta personalen, som vare sig pratade svenska eller hade erfarenhet, forcerade vår soffa i trappuppgången vilket resulterade i 3 djupa repor i grannens dörr. Det ska tilläggas att vi flyttade in i en nyproduktion.

  Hana Mansour (ägaren) var först villig att stå för kostnaden att byta dörren, vilket behövs eftersom det är en säkerhetsdörr och den går därför inte att reparera. När han dock fick reda på att kostnaden skulle uppgå till 15.000:- var han inte längre villig att betala med motiveringen ”Jag har för hög självrisk och min premie skulle bli alldeles för hög”.

  Vi ligger i en tvist med Hana i Tingsrätten just nu.

  Håll er långt borta från Flyttgubbarna! Gör inte samma misstag som vi gjorde.

  Svara
 10. Använde dessa för flytt 1/4 -17. Vid avflytt så gicks det emot många väggar vilket gjorde att jag ett par gånger fick be dem ta det försiktigt. Vid inbärning till ny lägenhet tappar en kille en kartong som han bär på huvudet, både han och hans vän skrattar enbart åt detta. I samband med detta gick en antik vas i sönder.
  Vid montering av säng märker jag att 2 av benen är knäckta.

  Jag mailar Hana om detta dagen efter men har trots påminnelse inte fått återkoppling på 2 veckor.

  Jag rekommenderar inte någon att använda deras tjänst.

  Svara
 11. En släkting till mig råkade också anlita dom, IKLJ, och i stort sett samma sak hände här. Det märks att de ”flyttgubbar” som skickas ut på uppdragen aldrig tidigare arbetat med flytt. Jag har själv varit flyttgubbe i yngre dagar så jag vet mycket väl hur en riktig flyttgubbe ser ut och hur man arbetar.
  En av de tre killarna som kom gjorde ett någorlunda ok arbete. Problemet i dessa fall är ofta ägare eller arbetsledare som egentligen bara är ute efter att tjäna snabba pengar och egentligen skiter i ansvaret som dessa bör äga.
  Min teori är att ägaren (Yoossef, Hana Manssour Moloka) av bolaget tar hit människor från andra länder för att de är billig arbetskraft och för att på så vis göra så stor vinst som möjligt. Dock så blir ju kvaliteten på uppdraget därefter. Ägaren av firman var omöjlig att prata med efter den totalt misslyckade flytten. Känns som att det endast vore tur om denna firma har försäkring eller ens trafiktillstånd.

  Jag kan STARKT AVRÅDA ALLA ATT INTE anlita denna bluff-och-båg-firma. Vänd er istället till en etablerad flyttfirma om ni vill slippa krångel och huvudvärk. Det blir oftast billigare i slutändan också även fast dessa skojarföretag kanske har en billigare timtaxa.

  Svara
 12. Hej,
  råkade idag ut för en riktigt dålig flyttfirma vid namn Flyttgubbarna i Stockholm.
  Jag hade talat med en person först på telefo n och sedan dessutom skickat mail med tydliga önskemål De skulle skicka 3 man varav en skulle packa glas, porslin och annat ömtåligt som lampor och prydnadssaker medan jag packade sånt som inte var ömtåligt. Hade även sagt att de skulle ta med en stege för att kunna lyfta ned 3 taklampor från takhöjd 3 m. Packlådor och packmaterial skulle medföras Jag hade tydligt meddelat att det inte fanns hiss i den gamla lägenheten. För säkerhets skull skickade jag en förteckning på precis vilka möbler det gällde med måttangivelser så att de skulle veta hur stor bil som behövdes. Jag talade även om vad som inte fanns för att de skulle förstå att det var en ganska liten flytt av en gammal dam som skulle flytta till servicebostad. Kvällen före flyttning skickade jag åter ett mail för att förvissa mig om att allt var klart och inga ändringar hade skett och de hade också fått en tydlig vägbeskrivning. Fick ett kort svar : Ja vi kommer.
  De skulle komma kl. 9 men kom en halvtimme för sent. Det var 3 killar av vilka bara en pratade någorlunda svenska, sinsemellan pratade det något annat språk som jag inte förstod. Det första de frågade var om det fanns hiss!! När de kom upp i lägenheten visade det sig att de inte hade något som helst packmaterial med sig och heller ingen stege, och det visade sig att de inte hade en aning om vad som skulle göras. De hade inte fått någon som helst information från sin chef, vilken hette Hana och var den jag haft kontakt med vid 3 tillfällen. Vi kände oss tvungna att bryta det hela eftersom ingenting tycktes fungera och vi litade överhuvudtaget inte på att de var kapabla att sköta en flyttning. Det hela var en total katastrof och jag vill verkligen varna alla för att anlita detta företag.
  I förtvivlan över detta händelseförlopp ringde jag sedan till Stadsbudet AB som visade en enorm vilja att hjälpa till och kunde skicka en bil redan efter 2 timmar med 2 skickliga killar som genomförde det hela till full belåtenhet och var mycket trevliga att ha att göra med. Dagens hjältar i allt vårt elände med en 96-årig mamma som förstås blev väldigt orolig över Flyttgubbarnas brist på service.
  Med hälsning
  Berit Eldvik

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »