Orgnr: 700510-xxxx(enskild firma)     Innehar företaget trafiktillstånd?    Lämna ett omdöme om Företaget     Hemsida till företaget.

Rating: 3.0/5. From 20 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 omdömen om “JMT Flytt Transport

 1. Lund-Göteborg

  Jag blev så nöjd med denna flytt att jag var tvungen att dela med mig hit där jag också hittade flyttfirman JMT Flytt Transport.

  Jag skulle endast flytta lite möbler från mitt permanentboende till en övernattningslägenhet på annan ort. Jag ringde JMT och fick snabb återkoppling på min offertförfrågan och ett väldigt bra pris. Jag bokade direkt och fick flyttat möblerna snabbt. Trevliga snabba flyttkillar som kom på utsatt tid och levererade på utsatt tid. Jag kommer absolut anlita JMT när jag ska flytta tillbaka!

  Svara
 2. Stocksund – Helsingborg
  Jag letade runt på nätet länge efter tips inför min flytt. På Flyttkonsumenter.se hittade jag många bra tips. Jag beställde flytt hos JM Flytt och Transport ca 2 månader före flyttdatum och fick snabbt både svar och bra pris. Fram till flytten sms-ade och mejlade jag många gånger och Jonas svarade alltid inom en timme. Under hela min flyttprocess har Jonas var mycket proffsig och jag kan varmt rekommendera honom och hans företag. Tack Jonas för bra utfört arbete.
  Vänligen Ella Lindman

  Svara

Fler flyttfirmor

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »

Flyttfixarna Sverige AB

Orgnr till företaget:559048-5842  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Flyttfixarna En flyttfirma i Borås. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Flyttfixarna

Läs mer »

Jordgubbsprinsen

Orgnr till företaget:556918-4830  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Jordgubbsprinsen En flyttfirma i Stockholm. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Jorgubbsprinsen.

Läs mer »