Kvalitetsflytt i Sverige AB

Orgnr:556637-6710 Lämna ett omdöme Innehar företaget trafiktillstånd? (Klicka på länken och slå in organisationsnummer)

Hemsida: Kvalitetsflytt. 

Kvalitetsflytt är en flyttfirma som finns  i Göteborg, Malmö och Borås.

 

Rating: 2.7/5. From 18 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 omdömen om “Kvalitetsflytt i Sverige AB

 1. Trevlig och hjälpsam telefonkontakt – så fick ju förtroende för firman av den anledningen och släktingar som hade positiv erfarenhet… men

  Enligt instruktioner skulle man skriva på lådornas sidor vad som var packat i. Det gjorde vi noga. Vi packade noga – skrev lappar på samtliga kartonger. Skrev ”aktas glas” på det som behövde hanteras försiktigt.
  Då jag var med vid avlastningen lastades allting av i hög fart. Ansvariga Chaufförer och flyttfolk, de var 2 st och talade eller läste inte svenska och de läste inte märkningen på någon av kartongerna. (2 unga svenska pojkar hjälpte till). Chaufför var irriterad och hade bråttom. Argumenterade emot att bära upp en tyngre möbel till sovrummet. Tråkigt – men de gjorde det till slut ( ”we dont pay insurance if it brake”) var argumentet. Det handlade om en sekretär. Till slut bar de upp den.
  Vid upp packningen var ett 10 tal finglas krossade till mos en av kartongerna. Anmälde skada och erbjöds 30 kr/glas, för glas som kostat 150 kr. Inte imponerad. Speciellt dåligt att man informeras att märka kartonger – och sedan ignoreras märkning totalt.
  Konstigt inte mer gick sönder. Viktigt att fråga efter svensktalande/läsande flyttkarlar.

  Svara
 2. Undvik, verkar vara noll kommunikation mellan dom på kontoret och dom på fältet.

  Började med att de kom 4 timmar sent, så både säljaren och jag bara satt och väntade, gick inte få tag på rätt personer på kontoret och ingen visste vad som hände.

  Beställde ett tunglyft som skulle tas från plats A -> B, de hade fått all information i förhand men kom helt oförbredda tog med varan halva vägen, men ville sen inte ta det vidare. Försökte kräva på mer pengar för att slutföra uppdraget, men när jag hänvisade till avtalet dumpade de varan utanför och försökte begära att jag skulle betala.

  Har lovat nu i 3 veckor att de skulle komma och avsluta, men senaste 10 dagarna har jag blivit totalt ignorerad.

  Anmällan till ARN upprättad då varan blev skadad under transporten

  Svara
 3. Undvik dessa lurendrejare. När mina föräldrar flyttade från Luleå till Uppsala så ”tappade dom bort” flera kartonger, bl.a. en värdefull antik, och ersätter bara med 5-10% av värdet. Huruvida de är inkompetenta eller bara stal grejerna så föreslår jag att ni hittar en annan firma.

  Svara
 4. Hej,
  Jag skulle vilja ge högsta betyg till Kvalitetsflytt i Helsingborg.

  Supertrevligt bemötande. Bra fast pris. Bra kommunikation vid bokning med flera olika prisalternativ för olika stora/antal bilar. Flyttkillarna proffsiga och började inventera alla möbler o kartonger innan de satte igång. Plastade in känsliga möbler och var rädda om våra grejer. God kommunikation under hela den 300 km långa flytten.
  Rekommenderas varmt.

  Hälsningar
  Agnes Kallin

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »