Lika som bär

Lika som bär är en flyttfirma i Norrköping.

Orgnr:556986-4662 Lämna ett omdöme  Innehar företaget trafiktillstånd? (Klicka på länken och slå in organisationsnummer)

Hemsida:Lika som bär.

Rating: 2.4/5. From 7 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 omdömen om “Lika som bär

 1. Har erfarenhet av den här firman vid två tillfällen!
  1. De anlitades av ett dödsbo(en nära släkting) för att forsla en möbel inom samma bostadsområde! Vad som borde ha tagit 5 minuter tog 40 minuter! Varför det tog så lång tid för de två killarna fick jag aldrig någon förklaring till!

  2. Nära släkting använde dessa vid en flytt från stort hus till lägenhet.
  A. Körde sönder gräsmattan
  B. Hade sönder ett flertal antika möbler
  C. Skickade tre ungdomar att utföra en flyttstäd som inte var en flyttstäd då städarna inte visste vad det innebar. Nya husägarna var förstås arga och ringde och klagade till säljaren!

  Vid kontakt med en av cheferna(en av tvillingarna) så tog man inte problemen på allvar utan försökte skoja bort allting!

  Anlita inte den här firman då de är arroganta och oproffsionella! De har inga problem med att ta betalt fastän de har gjort fel.

  Svara
 2. Anlitade Lika som bär för flytt från Norrköping till Västervik och är supernöjd. De två killarna var väldigt snabba och försiktiga om mina möbler. Det enda problem som uppstod var att lastbilen var för liten så några kartonger och lite annat fick inte plats så jag fick hyra ett släp för att hämta allt sen, men jag fick ett avdrag på priset för detta vilket gör att jag ger företaget full pott, 5/5! Stort tack för en smidig flytt till ett bra pris samt kompensationen! 🙂 Rekommenderas starkt!

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »