Lindome Flyttningsbårå

Hemsida:www.lindomeflytt.com

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 omdömen om “Lindome Flyttningsbårå

 1. Mycket nöjd med Lindome Flyttningsbyrå. Det blev en liten skada på en möbel som var nån massproducerad grej men flyttkillen pekade på eget initiativ ut skadan och beklagade att denna olycka hänt. Jag uppskattade ärligheten och attityden att skador inte skall ske oavsett vad det är för möbel. (En självklarhet kan tyckas, men har upplevt motsatsen med en annan firma.)

  Svara
 2. Väldigt proffsigt från första besöket till att allt var flyttat. Tog 8 timmar att flytta från 210 kvadrat till lägenhet 3 mil därifrån. Otur att regnet öste ner hela dagen men gubbarna klarade det galant, förutom en smutsfläck på den vita soffan och ett litet hack på matsalsbordet.

  Inga problem, de hämtade soffan och bordet, kemtvättade sofftyget och lagade bordet. Sedan transport hem. Verkligen en fin insats av Erik Vilhelmsson och hans gäng!

  Rekommenderas varmt!

  Svara
 3. Vi har bara gott att säga om Lindome Flyttbyrå, och rekommenderar gärna dom. Fyra goa gubbar tog hand om flytt av hela huset (135 kvm + garage o förråd) på 4 timmar. Städfirman gjorde ett mycket bra jobb, så vi är hel-nöjda!

  Svara
 4. Det här var det värsta jag varit med om! Inget bra alls, illaluktande, otrevliga, slöa och dyra! Nej fy vilken upplevelse!!!!

  Jag avråder andra från att anlita Lindome Flytt.

  Fruktansvärt ineffektiva -Trots att allt var framburet och det bara var att lasta kartonger och ett fåtal möbler tog det 8 timmar för tre man att flytta en 2:a på 55kvm. Då synpunkter på denna tidsåtgång framfördes konstaterades att det var normalt att det skulle ta så lång tid.

  Jag har i och för sig inte så stor erfarenhet av flyttfirmor, men har svårt att tänka mig att de andra firmorna jobbar så långsamt och ineffektivt. Jag skulle definitivt avråda andra från att anlita Lindome Flytt.

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »