Marko Kaj Moving AB

www.mkmab.nu

Rating: 3.0/5. From 5 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 omdömen om “Marko Kaj Moving AB

 1. När dom flyttade åt mej så försvan en dator värd 9000kr spårlöst och flera saker va sönder slagna anlita aldrig den här firman
  Christer moberg

  Svara
 2. Under all kritik. Vi anlitar dem aldrig mer.
  Vi flyttade bohaget till magasin. Packningen slarvig. Flyttkillarna lämnade öppen flyttbil när de gick på lunch med vårt bohag helt obevakat mitt i stan. Möbler stod även i trapphus och på gården obevakat när 4 av 5 flyttkillar gick på lunch. Den 5:e uppe i lägenheten med ansvar för att kolla packning. Vid konfrontation skyller flyttkillarna ifrån sig. Vi har ingen kontroll ännu över vad som fattas/skadats då vi ff väntar på att flytta till vår nya lägenhet. Ingen verkar ta ansvar och svarar inte på mail.
  Vid kontakt med flyttföretaget får vi marginellt avdrag på packningen. Vid ytterligare kontakt med dem får vi inget gehör.
  Missnöjd f d kund

  Svara
 3. Verkar ha urusel policy.
  Idag hade de en leverans till Lejdarvägen i Nynäshamn. Flera grannar såg hur de två budkillarna
  sprätte bort de flera meter långa blå spännremmarna långt innan de var framme vid leveransadressen och bara lät dem ligga i området. En av oss gick och sa åt dem att ta bort remmarna men de tittade bara dumt.
  Ingen stor sak men visar på en djävla idiotisk inställning!

  Svara
 4. Jag har dessvärre liknande erfarenhet. Känner mig helt blåst. Kostade dubbelt så mycket som konkurrenterna och tog inte ansvar för två trasiga items.

  Välj annan leverantör.

  Svara
 5. Precis haft en leverans av kylskåp. Ohjälpsamma, städade inte up efter sig. Gjorde sönder glaslampa i tarpphuset, lämnade glasbitar på golvet. Stack iväg. ALDRIG IGEN kommer dem till mitt boende.

  Svara
 6. Oseriösa och slarviga!
  De förstörde vår ytterdörr och porten i vårt bostadshus när de för elgignantens räkning levererade ny kyl/frys och transporterade bort gammal kyl/frys till grannarna bredvid. Stora skrapmärken på vår dörr plus djupa märken i ytterdörren!
  Trots att jag hörde att det dundrade till i trapphuset vägrar de erkänna att de orsakat skadan!!
  Skulle aldrig anlita dem i framtiden och inte heller elgiganten, om de fortsätter med samma transportör!

  Svara
 7. Under all kritik! Har erfarenhet av dem i egenskap av leverantörer för El-Giganten Uppsala. Jag beställde en torktumlare på El-Giganten och valde expressleverans som skulle ske via denna firma. De dök inte upp som utlovat, vi ringde leverantörens mobil fem gånger under kvällen, signaler gick fram men ingen svarade. Dagen efter påstår de att vi inte var hemma. Jag har fyra vittnen på att vi var hemma den kvällen. De var helt ointresserade av att rätta till sitt misstag och Marko och Kaj Moving fortsatte att framhålla att vi inte varit hemma trots bevis från mobilloggar etc. Jag har aldrig varit med om något liknande. En mycket oprofessionell firma som jag varnar för med stort eftertryck!

  Svara
 8. Marko Kaj Moving gjorde ett kanon jobb.
  Såg tidigare inlägg här och var lite orolig men det gick väldigt bra, har bara positiva saker att säga.

  Jag hade en hisstid på en timme att tajma och det var inga problem. Jag hade även en hel del saker som inte skulle flyttas med så det var ju extra förvirrande för dem, men det gick smidigt. Flyttgubbarna var försiktiga med mina saker samtidigt som det gick snabbt. Bemötandet var mycket bra, tillmötesgående och trevliga.

  Förutom några temporära fingeravtryck på pianot så är allt annat i bra skick utan repor. Allt var klart i god tid och jag är jätte nöjd.

  Svara
 9. De har försnillat slarvat haft sönde saker samt ljugit om de tider jag kunde hamta mina saker! Obs en komplett 3 A! Antika saker borta! El Orgel Hammond! Borta! Hyr tid utg! Men inte ens en Exrra bet för att hämta resten gick den skl Pelle med på! Varpå stora värden skulle kastas! Om de tror nån utav oss gått på det är de mer än Dumma! ,:-”7_3-?;&-#18

  Svara
 10. Total katastrof kan man verkligen säga, läs alla andras omdömen vi måste gå ihop mot dom, vårt fall är så tragiskt med värden för 100.000 tals kronor förlorade, trots betalningar, de uppträder berusade an annat än sprit.

  Svara
 11. Katastrof!
  Det är allt man kan säga om Marko Kaj Moving AB. Förstörde saker för runt 100.000kr. Helt ofattbart i princip varenda möbvel var repig och/eller trasig. De hade inte packa sakerna utan det var nerslängt i lådorna. När de var ”klara” stog lådorna huller om buller i den nya lägenheten helt osorterade och otillgängliga.
  Aldrig varit med om något liknande faktiskt.

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »