Mex Stockholm

Orgnr: 556696-4002    Innehar företaget trafiktillstånd   Lämna ett omdöme om företaget    Hemsida till Mex

Rating: 2.2/5. From 9 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 omdömen om “Mex Stockholm

 1. Extremt dyra! Jag behövde hjälp med att bära ut 3 st trälådor från entrén till gatan utanför – tre trappsteg och ca 20 m gångavstånd. Arbetet tog ca 30 minuter för de två som kom från MEX och som var mycket trevliga och tillmötesgående.

  Men….

  För detta arbete tog de 2000 kr, inkl. Rut avdrag. Rut avdraget var på 2000 kr, så alltså debiterar MEX FYRATUSEN kronor för 30 minuters arbete!!

  Hutlöst dyrt!!

  Svara
 2. De lät så nice i telefon. De var vänliga när jag hämtade kartongerna. Men när det var dags för flytt… Då tyckte de inte att det var värt att packa något väl eftersom ”den var i sånt skick redan”. Matvaror i kärl hälldes ut, utan så mycket som en fråga. Flera saker gick sönder. När man hörde av sig och ville lösa problemet så skyllde de på mig i en ovanligt agressiv ton. De tog inget ansvar över huvudtaget.
  När jag ändå krävde att de skulle laga saker de hade sönder så var det låååånga svarstider. Jag kommer aldrig att anlita dem igen, och det verkar vara helt i linje med deras affärsmodell.

  Jag ryser när jag råkar passera en bil från dem.

  Svara
 3. Hej!
  Mina föräldrar har idag flyttat & anlitat er firma för flytthjälp & mina föräldrar & jag vill bara meddela er att vi är MYCKET nöjda med dom tre killar som kom till oss.
  Trevliga & positiva & mycket hjälpsamma & flytten gick snabbare än beräknat.
  Med vänlig hälsning,
  Anita L

  Svara
 4. Har anlitat olika firmor under min bokarriär men MEX kommer jag aldrig anlita igen. Påpekar man något man inte är nöjd med så möts man av en väldigt arrogant attityd.

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »