Flyttkonsumenter

Östermalms Flytt & Pianotransport AB

Östermalms Flytt & Pianotransport AB

Orgnr:556789-6583

Hemsida: http://www.ostermalms.se/

Dela med dig:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Live
 • del.icio.us
 • Digg
 • LinkedIn
 • email
No votes yet.
Please wait...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 thoughts on “Östermalms Flytt & Pianotransport AB

 1. Kungsholmen

  Vill varna för detta bolag som verkligen utförde min flytt på ett oseriöst sätt.
  Offerten stämde inte, bolaget tog sig inte tid att komma och se vad som skulle flyttas fast de kom och lämnade kartonger innan.
  På flyttdagen står några vilsna ungdomar i en alldeles för liten flyttbil och förvånas över att det är så mycket som skall flyttas?!
  När fakturan anländer är den ca 64% dyrare än offerten. Trots försök att komma i kontakt med bolaget har ingen återkommit.
  Behöver jag nämna att vissa saker gick sönder?! Detta pga dålig packning eller vårdslös flytthantering lär de vise tvista om…

 2. Thomas

  Jag kan varmt rekommendera denna flyttfirma. Superproffsiga ! allt har fungerat från början till slut. Oavsett vem du har haft kontakt med så har alla varit mycket trevliga. Killarna som tog hand om flytten var verkligen proffsiga. Logistiken fungerade perfekt.
  Så 1000 tack !

 3. Furborg

  Jag har anlitat Östermalms Flytt & Städ både privat och för transport av kontorsmöbler och alltid varit nöjd till 100 %. De är extremt serviceminded, snabba och proffsiga. Jag kan varmt rekommendera den här flyttfirman.

 4. R. Nilsson

  Hej

  Har anlitat Östermalms Flytt för packning, flytt och flyttstäd. Jag tog med mina personligaste saker själv, i övrigt så lämnade jag en stående lägenhet och flyttade in i en ny. Det enda jag behövde göra var att lämna över nycklarna och packa upp i den nya lägenheten. Är jättenöjd.

 5. Fam Stensson

  Hej igen, nu är det andra gången min familj anlitar Östermalms Flytt, den här gången hjälpte dom vår dotter, hon skulle byta lgh med en annan tjej, de var bara det att den andra tjejen ville absolut hitta en annan billigare flyttfirma som hade ett tim pris på ca 1000kr/tim och hon hade mindre saker än vi hade men killarna höll på nästan 3 tim längre, då tänkte vi de va tur att den firman inte fick utföra våran stora flytt förra gången, så när alla va klara så vart det 1500 kr billigare med Östermalms och allt gick smidigare och trevligare oxå, de kan va bra att tänka på det, att priset inte alltid är de avgörande när man väljer ett företag. Mvh Fam Stensson.