Rent and Move AB

En flyttfirma i Göteborg som hjälper er med det mesta inom flytt. Org nr: 556756-9347 Hemsida:www.rentandmove.se 

Rating: 4.1/5. From 30 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 omdömen om “Rent and Move AB

 1. Vi avråder bestämt att anlita denna flyttfirma. Ett antal saker försvann under flytten vilket borde vara omöjligt om det inte är fråga om ren stöld. Vi flyttade från ett förråd och det borde vara omöjligt att saker glömts kvar i förrådet. Likaså borde det märkas att saker är kvar i lastbilen efter avlastning. Inbrott i förrådet kan uteslutas. Det borde vi, 24storage eller rent & move upptäcka innan flytt.

  Detta är nu polisanmält samt kronofogden är inkopplad. Vi har inte fått någon som helst förklaring från rent & move.

  Dessutom var det oroliga dagar före flytt, då de ändrade datum flera gånger, trots att vi från början hade fått en offert där flyttdatum spikades. Dubbelbokat?

  En riktig mardrömsflytt…

  Svara
 2. Ricky Billkrantz från Rent & Move Sweden AB säger till oss å flyttkonsumenter att dom inte känner till något sådant här ärende.

  Svara
 3. Riktigt usel flyttfirma där VD:n Ricky Billkrantz inte betalar ut sista lönen när anställda slutar och dessutom blir de blåsta på sin intjänade semesterersättning. Detta har hänt i minst 4 fall. Fruktansvärt dålig stil.
  Inte konstigt att de har svårt att rekrytera samt behålla personal när man tvingas vända sig till facket och i andra hand Kronofogden för att få sin lön – eftersom VD:n vare sig svarar på mail, SMS eller i telefon.
  Raster hinns inte med: personalen får äta i lastbilen mellan uppdragen. Rent ut sagt bedrövligt.

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »