Stadsbudet Sverige AB

Orgnr: 556675-7091

Lämna ett omdöme om Stadsbudet Sverige

Innehar Stadsbudet trafiktillstånd?

Hemsida till företaget.

Stadsbudet Sverige AB bildades i slutet av 1900 talet och är i dag ett Stadsbud att lita på. Företaget arbetar främst med företagsflyttar och bohagsflyttar men även med flyttstädning , magasinering mm. Det är helt enkelt ett gammalt Stadsbud i ny förpackning som företaget själv brukar säga. Stadsbudets arbetsområde är runt om i hela Sverige men till största delen Stockholm och dess närområde. Välkommen in till oss på Stadsbudet Sverige och vi hoppas att ni gör som många andra av våra kunder berätta gärna hur flytten med oss gick.

Rating: 3.3/5. From 38 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

94 omdömen om “Stadsbudet Sverige AB

 1. Varmt tack till Flyttföretaget Stadsbudet som med justa priser och duktiga killar hjälpte oss från packning till flytt 35 mil.
  På deras hemsida finns en fantastiskt välformulerad kom-ihåg-lista, observera även den prisvärda försäkringen!
  Rekommenderas varmt.

  Marie Klang
  Lundsbrunn

  Svara
 2. Vilka hjältar! Stadsbudets killar räddade oss och lyckades vända en ganska stressig situation (=byte av hyresrätt som innebar en massa strul med andra hyresgästens utflytt) till en trevlig upplevelse.
  Det började med att vi samma dag som vi bad om det fick lånade flyttlådor levererade. Vi hann packa en del själva men två dagar innan flytt kom två superproffs hem till oss och packade resten. Inte en grej som gått sönder. Snabbt och smidigt!
  Sen om flyttdagen. 6 fantastiska killar kom och räddade oss. Eftersom de vi bytte lägenhet med hade anlitat en mindre proffsig flyttfirma som inte lyckades tömma lägenheten på utsatt tid mm så blev det en ganska låååång och strulig flyttdag men Stadsbudets killar var proffsiga och supertrevliga hela tiden och lyckade hålla vår ork och humör uppe. Alla oförutsedda problem som dök upp löste det (som tex när vår 160 cm säng inte gick att bära upp för trång trappa och de lyckades få in den i en 140 cm hiss!)
  All kontakt från beställning till efterkontakt och hämtning av lånade flyttlådor har varit superproffsig och framförallt trevliga. Rekommenderar Stadsbudet varmt!

  Svara
 3. Bokade packning flytt och städning.Allt fungerade klanderfritt och till stor belåtelse. Tack för att vi fick känna oss trygga med er. Vi återkommer självklart till er även nästa gång vi skall flytta.Och har redan rekommenderat er vidare till en annan bekant som skall flytta inom kort.

  Svara
 4. TACK Stadsbuden Sverige AB ,för en utmärkt väl genomförd flytt, till största belåtenhet, med kvicka, trevliga o starka grabbar. Bästa hälsningar Anne

  Svara
 5. Jag är supernöjd med bemötandet vid bokningen och kontakten med Robert som gav snabbt återkoppling och tydliga och klara villkor.
  Sedan själva flytten gick jättesmidigt med ett utmärkt team som hanterade mitt bohag tryggt.
  Kan varmt rekommendera

  Svara
 6. Har flyttat i dagarna med Stadsbudet.Och måste säga att jag blev glatt överaskad hur duktiga och hjälpsamma dessa var med oss.Anlita dessa om ni vill ha bra och trevlig hjälp

  Svara
 7. Utmärkt hjälp. Vi är SÅ nöjda med Stadsbudet! Alltid snabb trevlig respons vid kontakt och ingenting var omöjligt vare sig inför flytten eller under flyttdagen Vi kände oss helt trygga. Bästa betyg!

  Mvh Anne Hägvall i Täby

  Svara
 8. Inför min flytt sökte jag bland alla dessa tokmånga flyttfirmor på nätet. Valet blev Stadsbudet Sverige AB och det är jag SÅ glad för! De var punktliga, proffsiga, supertrevliga och fantastiskt snabba. Jag har inte bra erfarenhet av tidigare flyttfirmor så jag hade inte höga förväntningar, men de överträffades rejält. Har en besvärligt stor soffa och ett tungt ekskåp som de fick upp två våningar utan hiss. Och de gjorde det med ett leende. Grymt duktiga killar. Jag rekommenderar dem verkligen. Fem stjärnor

  Svara
 9. Jag anlitade Stadsbudet Sverige AB nyligen för packning och flytt. Jag är oerhört glad för att jag valde Stadsbudet eftersom allt fungerade så otroligt bra. Jag flyttade från en våning till en annan i stan och hade dessutom två tunga möbler som skulle flyttas från ursprungsadressen till två olika andra adresser. De som packade var punktliga, väldigt noggranna, effektiva och trevliga. Det kändes som om de verkligen ville göra allt så tidseffektivt och smidigt som möjligt. Ingen tid gick till spillo utan de arbetade på metodiskt och var varsamma med mina saker.

  Själva flyttdagen förflöt på samma sätt. Alla inblandade arbetade på i en positiv anda och verkade ha attityden att allt går att lösa. Även nu var killarna omsorgsfulla, effektiva, hänsynsfulla, starka och verkligen trevliga och positiva. Min nya våning ligger i ett hus med en liten hiss men det var ingen som beklagade sig över det. Det var skratt och glada tillrop och alla hjälpte varandra. Det som mest imponerade på mig var när vi började flytta in saker i min nya våning. Flyttkillarna var verkligen måna om att inte skada något (t. ex att repa golvet eller stöta i kanter) och uppmanade mig att inte dra några kartonger för att inte riskera att repa det nyvaxade golvet. De talade om för mig att en del av mina möbler saknade möbeltassar. De hjälpte mig att få mattorna exakt på plats och var väldigt engagerade. Även de två saker som jag fick levererade samma dag genom olika transportfirmor hjälpte de till att bära upp och tog dessutom med sig allt emballage.

  Mycket beröm till alla inblandade från Stadsbudet Sverige AB i min flytt! Stort tack!

  Vänliga hälsningar
  Helena Pettersson

  Svara
 10. Jag anlitade Stadsbudet för en flytt på 60 kvm. Kontakten mem dem och planeringen var proffsig.
  Tre flyttgubbar och kom sen och lyfte in allt en stor lastbil och det gick mycket smidigt och bra.
  Jag behövde inte hjälpa till med nånting utan kunde fokusera på nycklar o annat.
  De hjälpte till att montera ner och upp kristallkronan o soffan som inte gick in i hissen mm.
  Inget trasigt, inte en repa nånstans och 100% kom med.
  Är supernöjd, det gick så bra som det kan!

  Svara
 11. Hej,

  Vi anlitade Stadsbudet och är supernöjda med flytten.
  Trevlig personal och professionelt bemötande.

  Vi hade en hel del glas och vaser, inget är skadat eller trasigt.

  Vi kan absolut rekommendera Stadsbudet då man ska flytta.

  MvH Henrik Wilén

  Svara
 12. Jag har alldeles nyligen flyttat från villa till lägenhet och anlitade Stadsbudet för själva flytten och även städning av huset. Jag blev väldigt nöjd med hela paketet. Tydliga svar vid bokning, snabb och kunnig hjälp av flyttpersonalen, och vänliga, flexibla städare. Jag kommer troligen inte flytta fler gånger i mitt liv men jag kommer säkert att rekommendera företaget när det är aktuellt i familjen eller för vänner. Kör bara!

  Svara
 13. Vi är mycket nöjda med den smidiga flytten förra veckan som Stadsbudet utförde. Omsorgsfull packning och trevlig personal!

  Svara
 14. Jag blev glatt överraskad över hur fort och smidigt flytten gick. Flyttgubbarna var mycket vänliga, hjälpsamma och trevliga. Rekommenderar Stadsbudet gärna till mina vänner och även mig själv nästa gång.
  Hälsningar
  Marie-Louise Insulander

  Svara
 15. Flyttade nyligen med hjälp av Stadsbudet. Flyttpersonalen var duktiga och noggranna med möbler och annat. Jag kunde inte själv delta vid hela flytten, men de placerade möbler och kartonger helt rätt efter mina instruktioner. Kundtjänst svarade snabbt på frågor om förutsättningar för själva flytten, hemkörning av flyttkartonger osv.

  Svara
 16. Anlitade Stadsbudet vid flytt och bortforsling av ”skräp” till återvinning. Jag är helnöjd. Bra och snabb tillgänglighet gällande kundtjänsten. ”Flyttgrabbarna ” var enastående. Trevliga och artiga trots varmt väder och många trappor. Rekommenderar varmt detta företag!

  Svara
 17. Jag är oerhört nöjd med flyttkillar som hjälpte mig i måndags. Långt över förväntat gällande bemötande och noggrannhet.
  Tack!!! Er rekommenderar jag gärna.

  Svara
 18. Anlitade Stadsbudet för en flytt från 3:a till villa. Trots att det var en riktigt varm dag, samt att lägenheten låg på tre trappor utan hiss, så var det enbart glada miner. Killarna som genomförde flytten var också mycket varsamma och hade bra lösningar för att skydda extra ömtåliga saker. Vill också tillägga att jag uppskattade den snabba responsen på de frågor jag hade inför flytten. Kommer att anlita Stadsbudet igen!

  /Johan

  Svara
 19. Min sambo och jag anlitade Stadsbudet för flytt från en 4:a i Sollentuna till en större lägenhet i Sundbyberg för drygt 2 veckor sedan. Själva flytten fungerade utmärkt och så även kontakterna med företaget både före och efter. Killarna kom på exakt utsatt tid, var jättetrevliga och mycket effektiva. Inte ens när hissen plötsligt strejkade (flyttade från lgh på 5:e vån) blev det några sura miner trots att det var ett antal ömtåliga prylar som man var tvungen att ta trappvägen.
  Proffsigt och effektivt! Kommer definitivt att rekommendera Stadsbudet till vänner och bekanta framöver.

  Hans Rosencrantz

  Svara
 20. Hej
  Kan varmt rekommendera stadsbudet
  Flyttade från en 3:a till Hus och det var 3 bärkunniga som även var försiktig med ömtåliga saker!
  Ingen trasigt , snabba och professionella!
  Ett stort + för snabba svar per telefon
  Med vänliga hälsningar
  Niclas Granström

  Svara
 21. Stadsbudets kvalitet och service är av högsta klass. Jag krånglade med flyttadatum in i det sista, men det var ändå inga problem och Robert Ljungqvists tålamod och bemötande var fantastiskt. Killarna som utförde flytten var mycket trevliga, noggranna och effektiva. Stadsbudet vill jag rekommendera till alla.

  Svara
 22. Jag vill tacka för mycket bra flytthjälp från Stadsbudet Sverige AB i samband med min och mina barns flytt från Lidingö tillbaka till vårt älskade Kungsholmen den 4:e februari. Fyra otroligt trevliga och duktiga killar kom tom lite före utsatt tid och utförde flytten så proffsigt och smidigt. Vi var på plats runt lunch och kunde börja packa upp vårt hem i nya lägenheten. För en ensamstående mamma kunde det inte ha blivit bättre. Om vi flyttar igen i framtiden så kommer jag utan tvekan välja Stadsbudet Sverige AB igen. Tack så mycket för er fina hjälp🌹Med vänlig hälsning Ulrika Rydbeck

  Svara
 23. Super proffsiga och vet verkligen vad de gör. Min soffa fick inte plats genom trappan men de fixade det genom fönstret. Enormt imponerande och proffsiga.

  Svara
 24. Ett stort tack för en mycket bra genomförd flytt igår.

  Anders och två kollegor kom på utsatt tid, var mycket professionella och höll ett gott humör trots snöandet. Teamet gjorde flytten effektivt och snabbare än beräknat. Det är ju en stor fördel vid timdebitering. Jag kom bara upp i minidebiteringen för min välpackade 42 kvm 1:a + vind.

  Också ett plus med snabba svar på telefon och mailfrågor angående min bokning.

  Jag kan varmt rekommendera Stadbudet till andra som behöver en professionell flyttfirma.

  Svara
 25. Stort tack för en lyckad flytt och för ett enormt stort tillmötesgående när Stadsbudet AB ställde upp direkt med bara 2 timmars varsel när den flyttfirma vi först anlitat inte kunde utföra arbetet som vi kommit överens om. Anders med en medhjälpare dök upp punkligt och arbetade snabbt och vant och med gott humör trots att det saknades hiss i huset. De jobbade oavbrutet i 5 timmar utan rast. De var dagens hjältar för min 96-åriga mamma som skulle flytta till servicebostad och förstås för mig som ordnat det hela. Jag kan verkligen rekommendera företaget till alla som behöver flytthjälp. Priset var verkligen högst rimligt för den höga servicen.
  Med vänlig hälsning
  Berit Eldvik

  Svara
 26. I tisdags hjälpte ni på Stadsbudet oss att flytta till Lidingö och vill vi tacka er för en fantastisk tjänst. 4 super trevliga och glada killar hjälpte oss med allt vi behövde. de var väldigt tillmötesgående och super proffsiga.
  Önskar er allt gott och kommer värmt rekommenderar er till vänner och bekanta.
  God Jul
  Mvh Veronica och Torbjörn Iwarson

  Svara
 27. Vi anlitade Stadsbudet Sverige AB(Sollentuna kontoret, Sjöberg)
  Mycket nöjd som beställande kund till Stadsbudet.
  Riktigt trevligt bemötande med stort engagemang i sitt kundfokus och tillika sin utsökta serviceanda.
  Stadsbudets personal som genomförde vår flytt, var oerhört trevliga och tillmötesgående, men inte minst effektiva som flyttade en 122kvm lägenhet till ett hus på 4 timmar, inklusive en liten kortare kaffepaus.
  Kan varmt rekommendera Stadsbudet till er som ännu inte valt er levarantör av flytttjänst.

  Svara
 28. Stadsbudet hjälpte oss med vår flytt 2016-11-18 och allt flöt perfekt. Jättetrevlig, snabba, roliga, proffsiga och allt som vi önskade – det var första gången vi anlitade en flyttfirma och vi kan varmt rekommendera Stadsbudet!

  Svara
 29. Hej!
  Jag skulle vilja lämna följande omdöme om Stadsbudet Sverige AB på er hemsida:
  Jag anlitade Stadsbudet för både packning och flytt i november 2016 och är supernöjd. Jag blev trevligt och proffsigt bemött från första kontakten till att de hämtade flyttkartongerna jag fått låna (utan extra kostnad) några veckor efteråt. Snabba, proffsiga, försiktiga med grejerna och inte minst trevliga. Jag rekommenderar dem varmt till alla som vill genomföra en smidig flytt till bra pris.

  Maja

  Svara
 30. Anlitade Stadsbudet till båda packning och flytt för andra gången på 3 år i Stockholms innerstad med alla de utmaningar det har med svår parkering, trånga hissar och många trappor. Båda gångarna hanterat på utmärkt sätt: professionellt, trevligt och med snabba svar på alla frågor. Inga skador självklart. Rekommenderas och är vårt val även nästa gång det behövs.

  Svara
 31. Anlitade Stadsbudet när jag skulle flytta från 1 till 2 på kungsholmen, utan hiss.
  Hade lånat 40 kartonger fr dom. som jag fick lev direkt till lägenheten, mkt bra när man ej har någon bil!
  Mycket proffsiga, duktiga och trevliga flyttkillar.
  +Mycket bra service via mail också om man har några frågor inför sin flytt.

  Rekommenderar starkt Stadsbudet till vänner och bekanta!

  Svara
 32. Den här firman är suverän! Snabba, varsamma och trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt.

  Svara
 33. Jag är mycket nöjd med stadsbudet! Allt från bokning, lån av flyttkartonger till dess att flytten var genomförd gick snabbt och smidigt. Mycket proffsig personal! Jag kommer att anlita dom igen nästa gång jag flyttar! Kommer definitivt att rekommendera Stadsbudet till mina vänner och bekanta!

  Svara
 34. Jag anlitade Stadsbudet för privatflytt plus flyttstädning. Båda tjänsterna utfördes på bästa sätt. Tre killar flyttade hela bohaget både snabbt och säkert och dessutom med ett leende på läpparna. Flytten gick snabbare än vad som var beräknat, så killar jobbade på i hög fart. Städningen som utfördes av tre tjejer var lika suveränt genomförd. De nya hyresgästerna var väldigt nöjda med hur rent det var. Jag kan varmt rekommendera Stadsbudet.

  Svara
 35. Vi flyttade från Stockholm till Uppsala. Allt fungerade som planerat från första kontakt tills flytten var klar. Trevliga personal, flyttkillarna som slet i värmen var proffsiga och trevlig.
  Rekommenderar gärna denna flyttfirma

  Svara
 36. Vi anlitade Stadsbudet för vår företagsflytt och är mycket nöjda med deras professionalism och inte minst ”gubbarnas” jobb. Snabba, duktiga och kunniga.
  Kommer att anlita dem igen.

  Svara
 37. Har just genomfört en komplex flytt med Stadsbudet. Bra killar, visste hur man packade och var också flexibla och snabba med att svara på e-post . Jag gillar också upplägget med betalt per timme – bygger givetvis på att det jobbas effektivt, vilket definitivt var fallet med dem.

  Kommer att anlita dem nästa gång också.

  Svara
 38. Stort tack för en otroligt smidig flytt. Snabba svar på email, lätt att få tillgång till flyttkartonger och överpunktliga (kom en halv timme tidigare vilket var jätteskönt).
  Tre duktiga killar som fixade vår flytt med glatt humör trots en del väntetid med anledning av strulande hiss och fler inflyttande i nytt område. Kommer definitivt att rekommendera er till bekanta som flyttar!

  Svara
 39. hjälpsam flyttfirma som svarar på förfrågan även på kvällar o helger , inponerande , allt som kommits överens om hölls tex överens kommen tid 08.00 så var dom där, trevliga ”flyttgubbar” o kontakter med kontor, + att få låna flyttkartonger, rekomenderas Roland, skogås

  Svara
 40. Mycket proffsigt flyttföretag, tre trevliga och effektiva killar hjälpte oss och gjorde vår flytt smidigare än vi kunnat tänka oss och till ett bra pris. Vi har flyttat ett par gånger de senaste åren och har några olika flyttfirmor att jämföra med, och Stadsbudet var överlägsna. Kan alltså varmt rekommenderas!

  Svara
 41. Jag och min man flyttade den 17/12-2014.
  Vi anlitade Stadsbudet! Bästa valet vi gjort!!
  Alltid snabb återkoppling, både via mail och telefon.
  Tre grabbar hjälpte oss med flytten.
  Snabbt, smidigt och allt var helt vid inflyttning.
  Vi rekommenderar dem varmt till alla!!
  Monica och Mikael Sandman

  Svara
 42. Vi anlitade Stadsbudet Sverige AB för vår flytt 20141204 och allt gick kanonbra! Grabbarna som flyttade var supertrevliga, serviceinriktade och proffsiga. Kan utan tvekan rekommendera Stadsbudet och har redan gjort det till vänner som planerar flytt till våren!
  Tack för all hjälp!
  Ari och Anette

  Svara
 43. Stadsbudet hjälpte min gamla mamma att flytta. Det var snabbt, proffsigt och ett mycket trevligt bemötande från alla. Även kontakterna via mail har fungerat utmärkt. Snabba svar på frågor och funderingar.

  Stort tack till er alla!

  Kan varmt rekommendera Stadsbudet om ni behöver flytthjälp!

  Svara
 44. Stort tack och bästa beröm till dom tre killarna som hjälpte oss med vår flytt (mitt i värsta sommarvärmen) 1/8-14.

  Killarna som flyttade var jätte trevliga och hjälpte oss på ett snabbt och flexibelt sätt, allt från första kontakt till att flytten var klar har gått utan minsta problem.

  Kan starkt rekommendera Stadsbud och skulle själv utan att tveka anlita dom igen.

  Svara
 45. Hej

  Anlitade Stadsbudet till vår flytt i maj 2014. Fyra väldigt trevliga och proffsiga killar gjorde ett toppen jobb. De var försiktiga, men samtidigt snabba och effektiva. Om jag skulle flytta igen (vilket jag hoppas dröjer länge) så skulle jag absolut anlita denna firma igen. Kan absolut rekommendera Stadsbudet Sverige AB.

  Svara
 46. Flyttade den 9 maj. Tala om snabba killar på 1,5 h hade man packat ut 95 kartonger och möbler till 90 kvms boende. Inget gick sönder . ”Månne Norrlänsk effektivitet” ?
  Kan verkligen rekommendera denna firma.

  Svara
 47. Hej!

  Jag är jättenöjd över Stadsbudet. Proffsigt, snabbt och vänligt. Kan verkligen rekommendera dem.

  Svara
 48. Flyttade den 14 mars. Stadsbudet hade tre jättetrevliga grabbar som jobbade ihärdigt i 7 timmar och hela tiden var trevliga och glada. Allt gick som smort. Även kontakterna per telefon och mail innan och efter själva flyttdagen trevliga och effektiva. Rekommenderar mycket gärna denna flyttfirma.

  Svara
 49. Efter en mycket bra genomfört flytt den 19 februari, kan vi varmt rekommendera Stadsbudet Sverige: Fyra killar kom precis (lite innan) i tid, jobbade effektivt, var trevliga – och jätteviktigt: Trots att möbler måtte flyttas i tränga hissar och ner/upp fyra trappor båda platser, och det inte var möjligt parkera utanför fastigheterna mitt i stan: Inte en repa på möbler, golv eller väggar. Gillar även att de svarar snabbt på mail på ett proffsigt sätt. Tycker priset verkade ”vettigt”. Vi kommer använda Stadsbudet Sverige nästa gång och rekommenderar till vänner och familj.

  Svara
 50. Vi är mycket nöjda med Stadsbudet Sveriges flytt åt oss i januari 2014. Vi flyttade från Solna ut till Roslagen nio mil norr om Stockholm. Flytten gick snabbt och effektivt och blev därmed också mycket prisvärd. Killarna var trevliga och vi imponerades av en sådan sak som att de varje gång de gick in i huset med grejer, vid denna årstid när det var blandat snö och lerigt ute, grundligt torkade av skorna. Vi kommer att rekommendera företaget till vänner och bekanta som ska flytta.

  Svara
 51. Jag är jättenöjd ,flytten var snabb,effektiv och proffsig.Har redan rekommenderat Stadsbudet till flyttande vänner.
  Tack för ett bra jobb!

  Svara
 52. Jag vill tacka Stadsbudet för hjälpen med vår flytt den 6/9. De skulle komma ca klockan 8 på morgonen och kom precis på klockslaget. Vi var jättenöjda och tyckte att flyttkillarna gjorde ett toppenjobb. Väldigt imponerande och väldigt trevliga och positiva alla tre. Vi rekommenderar dom varmt till alla som ska flytta. Känns som väl investerade pengar.

  Tack åter igen för hjälpen!

  Svara
 53. Har flyttat flera gånger men aldrig haft en enda skada med olika flyttfirmor men med Stadsbudet Sverige AB fick vi 8 (!) skador på möblerna. Trevliga grabbar om ändock väldigt långsamma. Tappade skåp, skadade tavelram, repade stolar, byrå och fot till matsalsbord (trots att vi plastat in denna som de tagit bort (?!)). Efter anmält (med foton) skadorna till Stadsbudet Sverige AB återkom de 11 (!) dagar senare och sa vi skulle kontakta vårt eget försäkringsbolag. Mycket märkligt beteende. Mitt försäkringsbolag menar att det är deras ansvarsförsäkring som ska gälla. Avråder starkt från att anlita denna flyttfirma.

  Svara
 54. Snabb feedback på offert och väldigt punktliga. Har använt andra flyttfirmor tidigare men jag har inte varit så här nöjd då.

  Tack Stadsbudet för en en bra flytt och jag kommer att rekommendera er till vänner och kollegor som behöver flytthjälp i framtiden.

  Svara
 55. Hej!
  Flyttade den 7/6 2013.
  3 flyttkillar dök upp tidigt på avtalad morgon och var mycket proffsiga och hjälpsamma. Flytten gick över förväntan och det kändes både tryckt och bra! kan varmt rekommendera Stadsbudet som flytt hjälp,!
  Tack för ett bra jobb! 🙂

  Svara
 56. Ett stort tack till Stadsbudet som utförde ett mycket, mycket bra jobb. Då kom i tid (tom lite innan bestämd tid). Flyttade snabbt och effektivt. Då höll reda tom på alla sakerna och visste till vilket rum allting skulle (dotterns saker i hennes rum, mina i vårt rum osv) utan att fråga. Ingenting fattades, ingenting skadades. Underbart! Stort tack! Rekommenderas varmt!

  Svara
 57. Anligar dom både privat och i jobbet. Alltid i tid och alltid vänliga och tillmötesgående.
  Rekommenderas varmt.

  Svara
 58. Kan varmt rekommendera Stadsbudet. Är mycket nöjd med allt från offert, lån av flyttkartonger, flytt och städning. Bra och snabb service via telefon och mail. Punktliga, trevliga och roliga flyttkillar.

  Svara
  • Vi flyttade i juli 2012 och är mycket nöjda med Stadsbudet. allt mycket smidigt, noggrant och bra. Både offert och service via mail/telefon och själva flytten. Flytten gick smidigt, säkert, snabbt! Inget skadat och trevliga killar som flyttade.
   Rekommenderas!

   Svara
 59. Mycket nöjd! Snabba och trevliga svar på mail, informativ hemsida, trevliga och duktiga flyttkillar samt packmästare. Allt i tid, inget krångel. Även leverans och hämtning av flyttkartonger fungerade smidigt. Rekommenderas verkligen!

  Svara
 60. Stadsbudet levde upp till våra förväntningar av en seriös flyttfirma. Trevligt bemötande från första stund både via e-post och telefon. Personalen som genomförde flytten var effektiva och trevliga. Hela bolagsflytten gick fortare än vi beräknat trots att lossningsadressen innebar 5tr med extremt liten hiss dvs mycket möbler behövde bäras.

  Jag kan varmt rekommendera Statsbudet.

  Svara
 61. Stadsbudet underlättade vårt flyttprojekt en hel del. Vi fick bra och snabb information från kontoret om allt som vi behövde; offert, kartonger, magasinering och flytt. Flyttkillarna var mycket trevliga och duktiga. Extra plus för att en av killarna spontant spikade ihop baksidan av en dåligt konstruerad garderob! Kan rekommenderas varmt!

  Svara
 62. Vi anlitade Stadsbudet för en flytt från Stockholm till Arboga. Alla kontakter före, under och efter flytten har fungerat fantastiskt bra. Lätt att få kontakt och snabba, raka besked. De tre flyttkillarna kom punktligt, var trevliga att ha att göra med och var noggranna och försiktiga. Inte en sak gick sönder eller slarvades bort. De slet hårt på båda adresserna med trappor utan hiss utan att tappa humöret.

  Vi hade även bokat flyttstädning. Här missade man vår överenskommelse att besiktiga städningen tillsammans – på den överenskomna tiden hade man redan lämnat lägenheten. Städningen i sig hade vi emellertid inget att anmärka på.

  Vi kan verkligen rekommendera Stadsbudet till vänner och bekanta!

  Svara
 63. Vi är jättenöjda med Stadsbudet och killen som levererade flyttkartongerna. Dem var roliga,trevliga och duktiga i sitt jobb. Bra och snabb service via telefon och mejl. Jag tror dock att vår källare knäckte dem med allt vårt skrot men det visade dem inte… =)

  Svara
 64. Jag är jättenöjd med Stadsbudet. Killarna var på plats i god tid, trevliga, samarbetsvilliga och smidiga. Kommer att använda dom igen om det behövs:-).

  Catarina

  Svara
 65. Har använt Stadsbudet två gånger jag flyttat, och kommer göra det nästa gång jag flyttar också. Effektiva, noggranna och trevliga.

  Svara
 66. Vi kunde inte vara nöjdare med Stadsbudets flytthjälp! Allt från bokning, lån utav kartonger till dess att flytten var genomförd gick snabbt och smidigt. Toppen trevlig personal! Nästa gång företaget behöver flytthjälp kommer vi återkomma!

  Tack för hjälpen med vår interna flytt!
  Susanne & LensWay!

  Svara
 67. Tyvärr hade jag INTE läst det finstilta så det blev väldigt dyrt för mig att flytta en liten frys tvärs över gatan. Hade jag läst hade jag nog bett om fler saker samtidigt.
  Annars tycker jag bemötandet varit väldigt bra, speciellt förra gången när jag själv klantade mig rörande dag men ändå fick hjälp.
  För en sån liten flytt som jag gjorde lönar det sig inte men något större som bokhyllor var det jättebra.

  Svara
 68. Hej,
  Jag använde mig av Stadsbudet i Sollentuna när vi flyttade och är väldigt nöjd.
  Främst över den snabba återkoppling som skedde när det gällde offert, planering av flytt och andra beställningar såsom kartonger mm.
  Personalen som kom var samarbetsvillig och effektiv.
  Priset är normal högt, det är dyrt att flytta men med Stadsbudet känner jag att jag aldrig var orolig över om någonting skulle gå sönder.
  /
  Cathrin K Danielsson

  Svara
 69. Hej. Flytten den 1 mars 2011, med hjälp av Stadsbudet i Sollentuna gick fantastiskt bra. Killarna var oerhört trevliga och de visste hur en flytt skulle göras. De arbetade snabbt, effektivt och kunde packa en bil. Ska jag flytta igen kommer jag att anlita Stadsbudet i Sollentuna. Killarna skall ha ett STORT tack!
  Hans Wennerström

  Svara
 70. Nöjd med flytthjälp i december 2010. De var punktliga och snabba och genomförde uppdraget med gott humör. Enda grumset i bägaren var att de råkade skada en spegel men påtalade det inte/märkte inte detta själva. När jag sa till så var de dock med på att göra en notering på följesedeln och jag fick ersättning. Mycket bra.

  Svara
 71. Helt fantastisk flyttfirma! Allt fungerade enligt avtal och servicen och bemötandet var på topp från samtliga som varit inblandade i vår flytt!
  Rekommenderas varmt!

  Svara
 72. Hej,
  vi var mycket nöjda med de 4 flyttkillar som kom. Punktliga och trevliga. Enda lilla grejen som kanske var lite inkonsekvent var att ni/de sade att allt helst skulle packas i lådor, men under flytten tog ni ändå mkt som var ”opackat”.

  Vi kommer att rekommendera er till andra.

  Ett stort tack! Mvh Lars

  ps. städfirman dock tog fel på dag så vi hann ej kolla all städning på onsdag em, utan det gjordes i fredags fm då vi bla upptäckte att innertrappan glömts bort. De var svåra att få tag på, men jag lyckades fre em och ombads maila om det som missats så skulle det läsas idag söndag och troligen åtgärdas omgående. Jag hoppas de verkligen gör det också. Ni kanske kan stöta på dem om detta. Tack!

  Svara
 73. Otroligt duktiga och noggranna.
  Har använt mig av Stadsbudet tre gånger och är extremt nöjd.

  Andreas Karlsson

  Svara
 74. Hej! Vi hade befarat kaos och stockning i dörren när min sambo och jag flyttade ihop på samma dag från ett radhus samt en stor lägenhet med vind till ett mindre hus. Start på båda ställena 08.00 på morgonen, tre lastbilar av olika storlek samt framför allt tre glada gäng gjorde flytten både effektiv, snabb och rolig! Jag kan varmt rekommendera Stadsbudet! Oerhört proffsiga!
  Hälsningar Eva Edenvald (som vann tävlingen om snabbaste gänget på plats i huset! )
  och Tord Fredriksson

  Svara
 75. Mycket proffsigt , och trevliga killar. Kommer att anlita er igen vid ev. nästa flytt.

  Elisabeth

  Svara
 76. Mina största rekommendationer till Stadsbudet Sverige i Sollentuna!!!

  Vi har flyttat en hel del och då senast nu i december 2010.
  Killarna är noggranna, försiktiga, har stenkoll på packningen i bilen och
  vi kändes oss jättetrygga med att lämna våra möbler i deras händer.

  Leif och Lotta Klasén, Sollentuna

  Svara
 77. Hej!
  Jag är väldigt nöjd med Stadsbudet. Trevlig kontakt både via mejl, telefon och personlig. Bra hjälp av de som packade och flyttade. Rekommenderas verkligen!

  Svara
 78. Hej,

  Den 3 december fick vi hjälp med flytten av Stadsbudet Sverige AB, 3st mycket trevliga killar anlände enligt planerat kl 08.00.
  Effektivt och väldigt aktsamt utfördes flytten på bara 6 timmar (inkl kafferast som jag tyckte dem var värda).
  Måste säga att jag är väldigt nöjd med allt från planering, lån av flyttlådor, pris uppgifter som stämde med mera.
  Jag kan absolut rekommendera och om det skulle behövas anlita Stadsbudet Sverige AB igen.

  Med vänlig hälsning,
  Kent Lund

  Svara
 79. Dom 3 killarna som flyttade åt oss i början på November var j-t trevliga och duktiga! Responsen både från dom och från företaget har varit över all förväntan… Kan utan att tveka rekommendera Stadsbudet Sverige AB!

  Svara
 80. Vill berömma killarna som utförde jobbet! De var otroligt trevliga, punktliga och framförallt effektiva. Även killen som levererade flyttkartongerna agerade oerhört proffsigt och var väldigt hjälpsam. Kommer definitivt att rekommendera er till mina vänner och bekanta!

  Stort tack än en gång!!

  Hälsningar / Katja Arpe

  Svara
 81. Hej för er info så vill jag berätta att jag är mycket nöjd med det arbete Stadsbudet gjort i samband med min flytt 2010-03-09. Var både flexibla och trevliga.

  MVH
  Håkan Holmquist, Sollentuna

  Svara
  • Jag efter 46 år flyttade den 25.11.2011. 3 bamsiga killar kom och fixade allting med största proffsighet och lugn utan lunch. Jag är jättenöjd.

   Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »