Tolvans Flytt & Städ AB

Orgnr:556810-5505   Innehar tolvans flytt trafiktillstånd?  Lämna ett omdöme        Hemsida

Tolvans flytt har upprepande gånger haft samma ip nr på sina bra omdömen samt olika e-postadresser oftast påhittade eftersom dom ej fungerat då vi försökt kontrollera betygen dom lämnat . Därför har vi på flyttkonsumenter valt att plocka bort dessa dessa betyg och endast ha kvar dom som vi fått svar på. 

 

Rating: 4.1/5. From 88 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 omdömen om “Tolvans Flytt & Städ AB

 1. Urdåligt företag.
  Kunde inte ange när dom skulle komma. Efter påtryckning preciserade dom till förmiddagen. Ringde när jag inte hört nåt, blev otroligt illa bemött av en man som fräste att han inte hade med Stockholm att göra och sen låtsades att han inte hörde mig och slängde på, för att sen inte svara.
  Informerade min kontakt via mail att dom nu brutit vårt avtal då dom inte kom på avtalad tid.
  Blev sen uppringd av bilen 17.30 att dom skulle komma inom ett par timmar! Ingen kommunikation inom företaget heller, alltså.
  Undvika dom! Jag är glad att jag aldrig skickade nåt med dom.

  Svara
  • Hej!

   Tråkigt att ni känner som ni gör men detta är ju inte sanningen.

   Vi är verkligen glada att vi inte hämta er skit.

   Med vänlig hälsning Peter på Tolvansflytt.

   Svara
 2. Hej!

  Än en gång har Tolvans flytt gjort ett kanon jobb för oss❤️

  Tack än en gång hälsningar Inga och Arne.

  Svara
 3. Vi anlitade Tolvans flytt för att flytta ett piano förra veckan. Vi fick ett pris direkt vid uppringning (första kontakt) och ett förslag på dag och tid då de kunde komma. Priset var mycket förmånligt, jämfört med andra företag jag pratat med. Därefter kom Tolvans flytt på angiven tid med ett helt och rent piano och tog exakt betalt vad de sagt att de skulle ta betalt och vi fick kvitto. Jag har mycket svårt att se att något skulle kunnat gå bättre. Inga konstigheter, som en flyttfirma borde fungera.

  Svara
 4. Riktig skitfirma! Hälften av alla våra saker blev kantstötta. En av flyttgubbarna var en gammal man som uppenbarligen inte var stark nog för att bära möbler i trappor osv. Han tappade en låda vid ett tillfälle så att alla saker vällde ut. Tur att det ”bara” var böcker. Han var dessutom snacksalig och berättade långa historier och utläggningar om ditten och datten. Vi betalade även för städ via dem, och det var nog den sämsta städningen jag har sett! Alltså, det syntes knappt att någon varit där och städat. Städerskorna förstod dessutom ingen som helst svenska.
  Otrevligt bemötande i telefon av Ola. Välj absolut inte denna firma!

  Svara
  • Hej.

   Det va tråkigt att du känner så här efter 1.5 år sen du flyttade. Vi ersatte dina skador som du packat själv. Städningen va godkänd av din hyresvärd. Så förstår inte riktigt vad du är ute efter.
   Men om du nu är på väg att flytta igen, så ring mig. Vi hjälper dig kostnadsfritt.

   Med vänlig hälsning,
   Patrik på tolvans flytt

   Svara
 5. Har precis läst ett antal omdömen och känner igen mängder av de negativa kommentarerna.
  Lågt pris, men… Vi fick vänta flera dagar på leveransen av den första sändningen. Firman påstår att man ringt för att meddela att man var på väg men valt bort att komma då man inte fått svar. Men inga missade samtal finns i samtalslistan??!!
  Ett kolli togs inte med i flytten från Stockholm men det kan ha varit otydligt markerat. Betydligt dyrare med flytt av detta kolli…
  Jag ville ha besked om tid och plats för denna leverans, men kom inte fram. De är mycket svåra att nå på telefon. Till slut svarade en ilsken Patrik:” Fattar du inte att jag är upptagen när jag inte svarar?”
  Jag ville hjälpa till senare på kvällen att lotsa honom per telefon in i vårt bilfria område. Upptaget…
  Till slut svarade han: ”Jag kan ju inte följa GPS om du ringer hela tiden!”
  Ofattbart otrevligt bemötande som uppenbart drabbat många.

  Ronnie S

  Svara
 6. Jag och min sambo flyttade med Tolvans Flytt för flera månader sen men det är inget vi kommer att göra om. På flyttdagen kom det en äldre man (som antagligen borde ha varit pensionerad) och luktade gammal alkohol, han sa att han hade varit på firmafest kvällen innan och att han knappt hade sovit något. Han förklarade för oss att flytten skulle gå mycket snabbare om vi själva hjälpte till. Vi sa först att vi betalar ju för tjänsten och därmed har vi valt bort att flytta/bära saker själva.

  Tyvärr fick vi tänka om då det gick i snigelfart, så vi fick hjälpa till att bära allt förutom de tyngsta möblerna. Den äldre mannen tog ca 2 kartonger per gång på sin kärra och efter varje vända pausade han för att berättade olika historier samt för att ha rökpaus. Det fanns en yngre man också men han ansvarade för att lasta in/organisera alla saker i lastbilen och verkade inte vara så glad i den äldre mannen. Flytten som skulle ta några timmar tog nästan hela dagen och då flyttade vi ändå enbart från en normalstor 2a till en 3a i samma stad. Förutom alkohollukten, snigelfarten och att vi själva var tvungna att bära en stor del av våra saker, röktes det inne i lastbilen där våra möbler och kartonger etc fanns, männen försvann även på lunch i 30-40min utan att berätta så vi stod och väntade på dem vid den lägenhet som vi flyttade in till ovetande om att de var på lunch, flytten blev också väldigt dyr då de betalades per timme.

  Förutom allt detta så gick vår TV sönder i flytten (skärmen blev intryckt) men vi fick ingen ersättning för vi kunde inte bevisa att TV:n fungerade innan flytt. När jag väl fick tag i chefen för flyttfirman (det tog flera veckor av mail samt telefonsamtal) ställde jag frågan hur man kan göra nästa gång man flyttar; ska vi visa upp all apparatur för att visa att allt fungerar ifall något händer? Chefen sa att så kan man naturligtvis inte göra men han kunde inte säga vad vi kunde ha gjort för att få ersättning eller för att bevisa att TV:n fungerade innan flytt.

  Därmed råder jag dig/ni som ska flytta att undvika Tolvans Flytt och leta vidare efter en annan flyttfirma.

  /Anna

  Svara
 7. Tolvans flytt är ett riktigt skitföretag.
  Patrik och vd Ola var väldigt tillmötesgående INNAN vi hade avtalat flytt. Flytten fösta gången funkade ok. Flytt två katastrof!
  De är positiva så länge vi som kunder inte påtalar något. Vi mötes av oförskämda kommentarer hånskratt och nekande till all skuld. Tolvan anser att det är alltid kundens fel!!!
  Undvik Tolvans flytt !

  Svara
 8. Jag fick lämna platsen och lämna över till min sambo på grund av att arbetsledaren bara tjafsade emot precis allt jag sa. Otroligt otrevligt bemötande som gjorde mig rejält förbannad. Pga ”tidsbrist” tog de inte med allt. Körde och lämnade av och var klara 40 min innan vår bokade tid gick ut. 2 dagar gick istället åt för oss att flytta resterande saker. Beter sig som en bluff-firma som bara är ute efter att öka på fler timmar för att få mer betalt. Undvik detta företag!!

  Svara
  • Hej,

   Jag råkade ut för samma sak. Arbetsledaren var så otroligt otrevlig. Pratade i telefon och arbetade alldeles för sakta. När jag tog upp det med honom blev han aggressiv och sa att han skulle lämna alla möbler på gatan! En person som verkligen inte passar in i ett serviceyrke. Ringde och klagade till den huvudansvarige och han förlöjligade mig totalt! Dom lockar med billigare taxa men sedan blir möblerna skadade och fakturan väldigt mkt mer än vad som var tänkt från början.

   Svara
 9. Suveräna !!

  Allt funkade som det skulle.
  Ifrån leverans av flyttlådor, flytt, prisbilden och upphämtning av flyttlådor.

  Inte en enda skavank på mina saker.

  Trevliga, punktliga, omtänksamma och betalning med kort.
  Det va det inte många firmor som kunde erbjuda.

  Nä, det blir bara flytt med dem i framtiden.

  Tack Björn, Pavel, Robban och Jonas !!!!

  Svara
 10. Avråder starkt.

  Preics som många tidigare skrivit här. Under packning av lastbilen var det många rökpauser, stå och titta, etc. Tog ovanligt lång tid.
  Värst var ändå arbetsledaren som minst tio gånger under packningen slutade att bära för att berätta hur gärna han ville hem till familjen och att de därför jobbade så otroligt snabbt just idag (en fredag). Deras uppskattning och offert var på 4-5 timmar och det tog sammanlagt 9 timmar att flytta. De tog ca två timmar på sig att äta lunch och åka och hämta de sista tio lådorna som inte fick plats i första turen. Jag ville följa med och kolla en sista gång och föreslog att jag skulle åka med men de insisterade på att åka själva. Blev t.o.m. lite hotfull stämning. Den glada jovialiska arbetsledaren var nu plötsligt sur och tvär och indikerade tydligt att jag skulle hålla mig borta.

  När vi påtalade det orimliga i att ge en så ”billig” offert och ta ungefär dubbelt så mkt betalt så blev det igen surt, ”vårt eget fel”, ”för mycket möbler” etc etc. Till saken hör att vi har rätt så sparsamt möblerat…

  Aldrig någonsin igen!!!

  Svara
 11. Proffsig flytt!

  Hel-proffsig flytt från Lomma till Malmö!

  Robert och hans gäng gjorde ett jättebra jobb, inget att klaga på. Vi ska inte flytta på lääääänge nu, men annars hade vi anlitat dem igen!

  Kerstin & Stefan

  Svara
 12. Synd att jag inte hittade denna sidan innan jag anlitade tolvans flytt. Ännu ett fall med dubbel kostnad på grund av diverse försvårande omständigheter som vi gått igenom innan ”offerten” lämnades. Packarna stod mest och pratade, rökte, eller tittade på det som skulle packas. Den enda som var riktigt genuint hjälpsam, positiv, och trevlig var han som lämnade och hämtade flyttlådor, synd bara att vi inte fått betalt för de lådor vi returnerat.
  KATASTROF

  Svara
 13. Jag avråder bestämt från användning av denna firma. De erbjuder ett ’lågt’ dagspris på bil + 2 personer och sedan maskar de och hävdar att de aldrig kommer att hinna med att flytta utan att det blir extratimmar. Var rädda att gå i trappor och satte på sig bärsele för den minsta bokhyllan. Ville dessutom ha kontant betalning – HUH! Precis samma upplevelse som Kalle och KP skriver – undvik dem! Bättre att köpa in timmar av lokal flyttfirma eller anlita vänner!

  Svara
 14. Jag håller helt med Kalle. Var ute för precis samma sak. Ineffektiva o priset blev mer än dubbelt trots de fått alla förutsättningar. Skrämmande.
  Inget att rekommendera. Välj en annan flyttfirma.

  Svara
 15. Det var ingen höjdare. Två killar son främst stod och pratade/rökte och planerade packningen. En stod och titta en packade. Blev lite bättre i slutet men det var inget snabbt jobb även om jag förstår att de inte kan köra 159% med detta jobbat. Men låt mig säga så här. Jag hade flyttat på halva tiden med en kompis dem grejor flyttkillar tog. Dem glömde även två kartonger på gatan som upptäcktes när vi kom tillbaka. Inget bra, bättre att hyra en lastbil själv och göra jobbet. Som sagt, jag flyttade minst 3 ggr grejor dessa killar tog och då är jag snäll.

  Svara

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »