Var uppmärksam mot oseriösa flyttfirmor.

Är du orolig för att anlita en flyttfirma under lågkonjunktur? Oroa dig inte längre! Hos oss på Flyttkonsumenter hjälper vi dig, vi står vi för ärlighet, pålitlighet och en smidig flyttupplevelse genom att undvika flyttskojarna. Vi förstår att det kan vara svårt att navigera bland flyttfirmor, särskilt när det ryktas om oärliga metoder och konkurser. Här är några skäl till varför du skall vara försiktig, särskilt under lågkonjunktur:

Varför ska du inte låta dig luras av andra?

I en tid av ekonomisk osäkerhet är det viktigt att vara medveten om oseriösa flyttfirmor. Vi föreslår att du:

  • Gör din forskning: Kontrollera företagets rykte, läs recensioner och begär referenser för att säkerställa pålitlighet.Begär framförallt företagets organisationsnummer.
  • Få en skriftlig offert: Undvik muntliga avtal. En skriftlig offert ger dig tydlighet och undviker överraskningar.
  • Kolla försäkringsinformation: Se till att företaget har tillräcklig försäkring för att täcka eventuella skador på dina ägodelar.
  • Lita på din magkänsla: Om något verkar för bra för att vara sant, är det troligen det. Lita på din magkänsla och välj en pålitlig partner för din flytt.
  • Vi får dagligen mejl numera av kunder som blir lurade, dom har anlitat flyttbolag som är i konkurs och vill ha kontant betalt, dom har inga egna bilar kommer i små okq8 lastbilar utan filtar, kan inte svenska, inga försäkringar, många branscher är drabbade just nu och då passar skojarna på tyvärr, flytt är en bransch som drabbats tyvärr. Anlita bara gamla seriösa flyttföretag som funnits länge och som ni känner till.
No votes yet.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »