Varning för Hemsidor till Flyttfirmor som Ej Existerar: Skydda Dig mot Bedrägeri

Letar du efter en pålitlig flyttfirma för din nästa stora flytt? Det är viktigt att vara medveten om de faror som lurar online. Tyvärr finns det många hemsidor som utger sig för att vara legitima flyttfirmor, men i själva verket är de bara bedrägerier. Att fastna i fällan med en oseriös flyttfirma kan kosta dig både tid och pengar, och i värsta fall kan det leda till förlust av dina ägodelar.

För att undvika att bli lurad är det viktigt att vara vaksam och följa några enkla riktlinjer när du letar efter en flyttfirma online. För det första, se till att företaget har en fysisk adress och kontaktinformation som är verifierbar. Om hemsidan bara har en generisk kontaktformulär utan tydlig kontaktinformation bör du vara försiktig.

Dessutom är det en bra idé att leta efter recensioner och betyg från tidigare kunder. Även om det finns positiva recensioner är det viktigt att se till att de verkar äkta och inte genererade av företaget självt. Oseriösa företag kan ibland skapa falska recensioner för att lura sina kunder.

Slutligen, var skeptisk mot erbjudanden som verkar för bra för att vara sanna. Om en flyttfirma erbjuder extremt låga priser eller orealistiska garantier kan det vara en varningssignal för att något inte står rätt till.

Att ta sig tid att göra din när du väljer en flyttfirma kan spara dig från en mängd problem och bekymmer längre fram. Var alltid vaksam och använd din sunda förnuft för att undvika att bli ett offer för bedrägeri online.

Vi på flyttkonsumenter har hittat några hemsidor på företag som inte existerar och dessa rekommenderar vi er att undvika.

Ett företag som heter 7 trappor utan hiss Konkurs 220405 dock finns deras hemsida kvar flyttfirma7tr.se går till ett helt annat företag som förmedlar tjänster.

Ett annat företag som heter fungerande flytt gick i konkurs 2311 dock finns även där deras hemsida kvar fungerandeflytt.se går till ett annat bolag går endast att skicka mejl.

Detta var endast några hemsidor utan funktion. Vi tipsar er att alltid titta upp företaget bakom hemsidan för att undvika problem när ni skall flytta.

Rating: 3.7/5. From 3 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Fler flyttfirmor

Pianoflytt i Stockholm

Pianotransporter är en firma som är specialister att flytta pianon & flyglar allt till fasta priser. Ni finner priser på deras hemsida och pris på sekunden. Länk till hemsidan  

Läs mer »

Arnes Flytt

Org.nr: 559310-0380 Innehar företaget trafiktillstånd Hemsida: www.arnesflytt.se        

Läs mer »

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »