Flyttkonsumenter

Göteborgs flytt & Tungtransport

Göteborgs flytt & Tungtransport

Hemsida: www.flyttochtunglyft.se

Dela med dig:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Live
 • del.icio.us
 • Digg
 • LinkedIn
 • email
No votes yet.
Please wait...

One thought on “Göteborgs flytt & Tungtransport

 1. Solveig Jordan

  ( Jag er norsk och inte full god i svenska ennu , hoppas ni førlåter mej det. ) I april 2009 fikk jag en offerta inn på en flytt från Norge til Sverige på 47m3 til et pris jag aksepterade,- kontrakt ble så skrivet med bolaget med flyttdato och pris. Ca. 1 uke før flyttdato blir jag uppringd av VD i bolaget som då tala om før mej at dom hadde kalkulerat ut fel pris på flytten, och ville defor gå i forlyst på jobbet, likadan hadde dom inte stor nog flyttbil at flytta 47m3. Jag svarade at vi hadde et kontrakt och at det måste dom utføra, men at jag var villig at betala 2-3000,- mer til dom før at få jobbet gjort. VD Martin Boulos i Gøteborgs Flytt & Tunglyft A/B och jag ble samnd om det, och han talade om at han hadde en kompis som hadde en større bil så han kunne anlita til jobbet.Flytt dato lastade dom mitt flyttlass som avtalade, men ble førsinkade med lossing i Sverige 2 dagar. Nær dom ankomm Sverige før lossing av flyttlasset visade det seg at flera saker var forstørda, – nogåt var igjenglømda i Norge och det var også saker som var lastade i Norge men inte kom fram til losse adresse i Sverige.Jag ringde til VD. Boulos och talade om detta før han, han var inte samd med meg om at något fattades och var forstørd. Jag kontaktade konsument ombud, och dokumenterade mina førluster,- konsumentombud kontaktade VD. Boulos,- utan resultat, han nekade at nåt var fel.Jag ble så tilrådat av konsument ombudet at ta kontakt med ARN – allmæna reklamationsnæmnden ,- som jag så gjorde.Der har så ærendet varit til behandling ,- och beslut hos næmden 2010-05-20 :

  Næmden rekommenderar Gøteborgs Flytt &Tunglyft AB at genast betala 7 950 kr. til Solveig Jordan. Dom har inte betalat , – dom har heller inte svarat på brev och mail från ARN. Så er leget i nuet, jag funderar på at ta ærendet vidare med adv. och domstolen. Jag tycker at andra mennesker skal bli varnad mot et så useriøst bolag. Mvh Solveig Jordan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.