A E Trollbäckens Flytt & Expressbyrå

Orgnr: 690221-x x x x(enskilt bolag) tele: 08 – 712 02 40 Lämna ett omdöme Innehar A E Trollbäcken trafiktillstånd? Förekommer företaget hos kronofogden?

Rating: 1.6/5. From 8 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 omdömen om “A E Trollbäckens Flytt & Expressbyrå

 1. Efter närmare två års jagande efter Trollbäckens Flytt & Expressbyrå, med bistånd av försäkringsbolag, polis, kronofogde och Allmänna Reklamationsnämnden så har firman äntligen krupit till korset. Efter förhandling på Nacka tingsrätt har företaget gått med på alla våra krav.
  Trägen vinner.
  Sven-Olof Åström
  072-7458690

  Svara
 2. Anlitade Trollbäckens Flytt & Expressbyrå förra året. Uppdraget var att flytta bohaget från en villa på 148 m3.
  En överenskommelse gjordes som innebar en kostnad på 18.000 kr. Firman klarade inte sitt uppdrag med det fordon som användes,( en ombyggd servicebuss).
  Firmans ägare krävde därför ytterligare 16.000 för att kunna fullgöra flytten. Det visade sig att firman trots detta inte kunde genomföra sin uppgift.
  En del av bohaget har efter ett år inte kommit tillrätta. Andra saker var skadade. Trollbäckens Flytt & Expressbyrå anlitade en lokal flyttfirma för att förvara resterande bohag mellan de båda transporterna.
  Försäkringsbolag, polis och ARN (Allmänna ReklamationsNämnden) har varit inkopplade i ärendet. Nämnden har i ett beslut rekommenderat firman att återbetala 16.000 kr med följande motivering:
  ”Nämnden rekommenderar Trollbäckens Flytt & Expressbyrå att betala tillbaka 16 000 kr till
  NN. Hennes yrkande i övrigt avslås.

  Motiveringen till nämndens beslut
  Parterna har ostridigt kommit överens om att företaget ska flytta NNs bohag till en
  total kostnad av 18 000 kr. Det föreligger således ett bindande avtal om detta. Tvisten gäller
  dels om företaget haft rätt till ersättning utöver överenskommet pris, dels krav om ersättning till
  följd av brister i tjänsten (skador och förkommen egendom).”

  Trollbäckens Flytt & Expressbyrå har nonchalerat ARN:s beslut.

  Sven-Olof Åström
  072-7458690

  Svara

Fler flyttfirmor

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »

Flyttfixarna Sverige AB

Orgnr till företaget:559048-5842  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Flyttfixarna En flyttfirma i Borås. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Flyttfixarna

Läs mer »

Jordgubbsprinsen

Orgnr till företaget:556918-4830  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Jordgubbsprinsen En flyttfirma i Stockholm. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Jorgubbsprinsen.

Läs mer »