Global Mobility Moving AB, G-Moving

G-Moving

G-Moving är ett är ett modernt flyttserviceföretag som utför flyttjänster åt privatpersoner och företag bland annat i Uppsala.

Vi erbjuder dig allt du behöver för att din flytt ska gå så smidigt som möjligt. Förutom själva flytten så hjälper vi dig med planeringen, flyttkartonger, flyttstädning, magasinering och annat som kan dyka upp.

Orgnr: 556639-6049

Innehar G-Moving trafiktillstånd?

Hemsida: G-Moving

Lämna ett omdöme om G-Moving

Förekommer företaget hos kronofogden?

 

 

Rating: 3.7/5. From 11 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 omdömen om “Global Mobility Moving AB, G-Moving

 1. Ingen bra upplevelse
  Killarna som var på plats var klass men dom som som tog emot beställning mm sket i en så man fick jaga dom samt styra upp själv fast man är kund.

  Slutfakturan felställd och ingen återkoppling efter man har jagat dom i x antal månader.
  Sedan skickas påminnelse ut på bestriden faktura och till slut närt man ger upp har dom lagt kostnader på fel typ av arbete så man ej får använda RUT.

  Som sagt. flyttkillarna kan jag varmt rekommendera. Dock är arbetsledningen under all kritik!!!!!!

  Svara
 2. Vi är jättenöjda med Allt i Transport! Snabba trevliga och proffsiga! Massa beröm till Börje och hans killar!

  Svara
 3. Vi fick väldigt bra bärhjälp av dem! Och då det gick snabbt fick vi det för mindre än deras minipris, vilket vi var helt beredda att betala för att slippa bära upp saker till 4e våningen utan hiss. Topp!

  Svara
 4. Supertrevliga flyttkillar och mycket rutinerade och vänliga.
  Allt flöt på i mitt tycke helt perfekt.
  Om jag ska flytta igen – så vet jag vilka jag ska anlita !

  Svara
 5. Bäst av Uppsalas flyttfirmor. Deras tidsredovisning är dock inte alltid så bra . Samma sak gäller priser så se till att få det skriftligt. En del riktigt bra och snabba killar.
  Men trots detta klart bäst och ofta billigare än en del andra flyttfirmor i Uppsala.

  Svara

Fler flyttfirmor

Flytt & Städ Sverige AB

En flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag. Orgnr: 559032-1138 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Flytt och Städ . Har du flyttat med flytt och städ och vill lämna ett omdöme?

Läs mer »

Transport Cars Stockholm

Transport Cars Flyttfirma Stockholm erbjuder dig alla former av tjänster för att hjälpa dig med din flytt. Orgnr: 559017-2275 Innehar företaget trafiktillstånd? Hemsida: Transportcars

Läs mer »

Fungerade flytt AB

Fungerade flytt är ett flyttbolag i Stockholm. Orgnr: 559192-5986 Innehar företaget trafiktillstånd? Lämna Ett omdöme om fungerande flytt i Stockholm. Hemsida: Fungerade flytt

Läs mer »

A-J Express-Service i Eskilstuna

A-J Express-Service AB öppnade sina dörrar redan i slutet av 1999. Givetvis innehar företaget samtliga tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall

Läs mer »

Flyttfixarna Sverige AB

Orgnr till företaget:559048-5842  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Flyttfixarna En flyttfirma i Borås. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Flyttfixarna

Läs mer »

Jordgubbsprinsen

Orgnr till företaget:556918-4830  Innehar företaget trafiktillstånd: (Klicka på länken och lägg in orgnr) Hemsida: Jordgubbsprinsen En flyttfirma i Stockholm. Lämna gärna ett omdöme om dom om ni flyttat med Jorgubbsprinsen.

Läs mer »