En flyttande privatpersons berättelse.

Vi på flyttkonsumenter har länge varnat för oseriösa aktörer på flyttmarknaden som ger låga priser och låg tidsuppfattning. Här berättar en som anlitade tolvans flytt och städ om deras upplevelse. Läs även deras andra omdömen.

Avråder starkt.

Precis som många tidigare skrivit här. Under packning av lastbilen var det många rökpauser, stå och titta, etc. Tog ovanligt lång tid.
Värst var ändå arbetsledaren som minst tio gånger under packningen slutade att bära för att berätta hur gärna han ville hem till familjen och att de därför jobbade så otroligt snabbt just idag (en fredag). Deras uppskattning och offert var på 4-5 timmar och det tog sammanlagt 9 timmar att flytta. De tog ca två timmar på sig att äta lunch och åka och hämta de sista tio lådorna som inte fick plats i första turen. Jag ville följa med och kolla en sista gång och föreslog att jag skulle åka med men de insisterade på att åka själva. Blev t.o.m. lite hotfull stämning. Den glada jovialiska arbetsledaren var nu plötsligt sur och tvär och indikerade tydligt att jag skulle hålla mig borta.

När vi påtalade det orimliga i att ge en så ”billig” offert och ta ungefär dubbelt så mkt betalt så blev det igen surt, ”vårt eget fel”, ”för mycket möbler” etc etc. Till saken hör att vi har rätt så sparsamt möblerat…

Aldrig någonsin igen!!!

No votes yet.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 omdömen om “En flyttande privatpersons berättelse.

  1. Jag har precis samma erfarenhet. Dom jobbade väldigt sakta! Och när jag påpekade det hotade dom med att ta ut mina möbler från lastbilen och lämna på gatan. Hotfull stämning från arbetsledaren. Och dyr flytt med skador!

    Svara

Fler nyheter