En flyttkund vill varna. Läs här!

Utan att noga kolla referenser bokade vi flytt Kumla-Falun med JSB Flytt. Flytten gällde ett hus med källare och skulle genomföras en viss dag till ett fast pris. Allt packat i förväg så uppdraget bestod i last och lossning.Total oansvarighet inför bohaget. Killarna kom med för lite lastutrymme trots att förutsättningarna för bohagets storlek är tydligt angivna i kontraktet. Allt som inte fick plats lämnades kvar på tomten. Vi har fortfarande ingen information om hur eller när det är tänkt att hämtas. Fuktskade- och stöldrisken behöver knappast nämnas. Det handlar om värden för tiotusentals kronor. Varken chef eller flyttkillar går att nå. Knapphändig kommunikation sker via en ”Olsson” på kontoret som struntar i situationen och för det mesta väljer att inte svara alls. Vi blir aldrig återuppringda.Ingen vilja att försöka ställa till rätta, ingen service, ingen ekonomisk kompensation.Företaget ljuger om ansvarsförsäkring i Trygg Hansa. Någon sådan försäkring har JSB inte.Det är uppbenbart att de slogans om service och kvalitet eller de bestämmelser kring bohagsflytt som hänvisas till på hemsidan inte betyder ngt.  Välj absolut inte JSB som flyttfirma! Denna berättelse kommer från en som ångrar sitt val av flyttfirma och exakt som vi på flyttkonsumenter sagt tidigare… Kontrollera flyttfirman ordentligt innan ni anlitar dom..

No votes yet.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 omdömen om “En flyttkund vill varna. Läs här!

 1. Hej på er,
  Jag skulle också råda er att INTE boka ”Flyttkonsulten”, de är väldigt slarviga och alltid försenade med leverans.
  När de skulle hämta våra möbler var de väldigt försenade och att leverera var det hemsk, de var 4 dagar försenad plus när de kom fram fanns inga tallrikar, kastruller…och massor av annat borta.
  Och väldigt oansvariga.
  Absolut inte ”Flyttkonsulten”.

  Key1

  Svara
 2. Min fru flyttade med JSB Stockholm så här säger hon aldrig mer. Detta på grund av att dom var slarviga för liten bil dock var dom väldigt noga med att upplysa om kontant betalning. Vi kan inte rekomendera JSB Flytt till någon person däremot varna alla vi ser.

  Svara

Fler nyheter