En klassisk blåsning av flyttfirman

Vi hade blivit med bebis och skulle flytta till större våning. Så fick mannen veta att han måste åka på jobbresa utomlands och lämna mig ensam med flytten. Inga problem, självklart fixar jag det, sa jag. Flyttfirman får både packa och bära. Jag behöver ju bara stå bredvid med min 3-månaders på armen, som en laid back inspektör (trodde jag på tomten också?).

Men det jag naivt trodde var ett fast pris, var mer som en slags, tja, framkörningsavgift. Ju längre dagen fortskred desto segare blev mina gubbar och desto mer panikslagen blev jag. Vid kvällningen var den överenskomna budgeten sprängd flera gånger om, medan den tillbakalutade inspektören, jag, hade burit så tungt och stressat så mycket att mjölken sinade.

Vi hade åkt på en klassisk blåsning av Firma Buffel & Båg.

No votes yet.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Fler nyheter