Flyttfirmors omdömen så här fungerar det. .

Vi på flyttkonsumenter får en hel del omdömen/betyg om flyttfirmor hur det fungerat på flyttdagen osv. Med en del flyttfirmor har vi ständiga kontroller så vi har namn, faktura nr, mm som referens på betyget så vi kan stämma av med kunden vid minsta lilla tvivel. Sedan har vi dom som mejlar oss och berättar och då har vi bara en mejladress och i dessa fall så skriver vi alltid till människan bakom adressen och ber om bevis att flyttfirman dom nämner varit anlitad. Mejlet brukar se ut så här.

Hej.
Vi gör ständigt kontroller på kunders omdömen och skrivelse om flyttfirmor detta är för att förhindra falska betyg av flyttfirmorna själva och deras konkurrenter. Dessa kontroller är vi helt ensamma om och vi vet att våra omdömen stämmer då vi gör allt manuellt. Vi skulle därför vilja ha en fakturakopia eller följesedel av er som visar att ni anlitat flyttfirman som ni nämner. Sänd dessutom ert namn och telefonnummer. Dessutom vill vi veta adressen ni flyttade ifrån och till men detta bör framstå på fakturan eller följesedeln.
Dessa uppgifter kommer givetvis ej att lämnas ut någonstans. Innan detta sker så kommer vi att lägga upp ert betyg/omdöme.

Med vänlig hälsning
Flyttkonsumenter

Vi vill berätta för er som konsument att våra omdömen och berättelser om flyttfirmor kan ni alltid lita på då vi gör detta manuellt och kostnadsfritt och hos oss kan man inte köpa sig goda vitsord som man kan på många andra ställen. Vi har kontrollerat bland annat sajterna Reco och där heter många kunder heter Anna S , Patrik G , Sara F , osv klicka på namnet  så ser ni vad vi menar väldigt ofta så har dom bara lämnat ett enda omdöme och givetvis om företaget som fått det och givetvis toppbetyg , sedan har vi  Offerta  där börjar vi med något som heter kvalitetsstämplar där skriver företagen allt mellan himmel och jord medlemmar i förbund , högsta kreditvärdigheten  osv . Vad kan vi på flyttkonsumenter bevisa samma sak där falska intyg och hur det då är med omdömen vill vi inte ens tänka på. Problemet är att dessa sajter är vinstdrivande företag och utan läsare och medlemmar så är dom inget och vi på flyttkonsumenter arbetar ideellt med att visa saker som är rätt och fel.

Rating: 3.8/5. From 5 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Fler nyheter