Flyttkonsumenter varnar privatpersoner i flyttankar.

Det har kommit till vår kännedom att vissa mindre seriösa flyttföretag erbjuder privatpersoner kontantrabatt i form utav att om dom får kontanta medel så utgår det en rabatt på tex 10-15% rabatt vi misstänker att detta handlar om att finansiera svart arbetskraft. Seriösa flyttföretag erbjuder alltid kortbetalning. Sedan vill vi även berätta om att flyttfirmor även säger att rutavdrag är avdragsgillt för flytt. Det är det inte och tänk på att ni som använder detta kan bli återbetalningsskyldig. Läs mera om rutavdrag här.

No votes yet.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 omdömen om “Flyttkonsumenter varnar privatpersoner i flyttankar.

 1. Om XL Flytt är aktiebolag eller ej, om de jobbar svart eller ej, vet jag inte. Däremot vet jag att de gör ett bra jobb till en rimlig ersättning.
  Januari 2015 anlitade vi dem för flytt från Göteborg och till annan ort 20 mil bort. Allt fungerade perfekt. Två helt fantastiska killar som gjorde ett jättebra jobb. Eftersom vi blev sjuka, kunde vi inte klara den del av flytten som vi tänkt göra själva. Fick därför anlita dem igen. Samma killar och samma förträffliga jobb.
  Båda gångerna betalade vi kontant. Det behöver dock inte betyda att de jobbar svart. Många firmor och företag väljer kontant, då de tycker avgifterna till banker för kortläsare m m är oskäliga. Vilket jag helt håller med om.

  Svara
 2. Vill varna för XL Flytt AB i Göteborg. För det första är det inget aktiebolag. Det är en enskild firma som saknar transporttillstånd. De accepterar dessutom bara kontanter! Varning för dessa oseriösa människor.

  Svara
 3. Blev kontaktad när vi hade vårt hus till salu av cirka 4-5 flyttföretag. En av dom erbjöd oss kontantrabatt 15% vi höll på att nappa tills vi såg flyttfirman på en annan flytt. Aldrig säger vi nu och vi vet vad dom hette men vill ej lämna ut detta.

  Svara

Fler nyheter