Läs om Flyttcentral i Göteborg.

Ett nystartat företag i Göteborg som kallar sig flyttcentral saknar trafiktillstånd och arbetar på ett konstigt sätt läs nedan vad en kund skriver., Utifrån detta så är detta inget företag som vi rekommenderar. Kontant betalning 9600:- kund kände sig trängd betalade därför  , Avställd bil , Inget trafiktillstånd.

Vi anlitade Flyttcentral i Göteborg för flytt av ett mindre bohag åt en privatperson.

De hävdade att de fick negativt besked från Skatteverket om att vår mamma hade rätt till Rut-avdrag, och krävde kontant betalning med rätt till återbetalning om mamma ändå hade rätt till Rut-avdrag. Det hade hon, vi visade detta skriftligt, men efter många påstötningar har vi ändå inte fått pengarna tillbaka. Ärendet är polisanmält (bedrägeri).

De genomförde också flytten i en avställd lastbil.

Företaget skulle sköta flyttstädningen i gamla bostaden. Vid tre tillfällen uteblev de från bokad städning, de misskötte i princip allt de kunde missköta.

Anlita inte denna flyttfirma!

Mvh P (Namnet borttaget av oss på flyttkonsumenter)

Rating: 3.4/5. From 5 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 omdömen om “Läs om Flyttcentral i Göteborg.

 1. Har tyvärr också råkat ut för denna bluffirma.
  Flyttade f min blinde bror. De var så angelägna om kontant betalning att de skjutsade t en bankautomat f uttag. På min förfrågan om VARFÖR blev svaret att det finns så många åldringar som inte kan betala för sig. Jag var naiv o trodde på detta. Sedan saltade de verkligen notan eftersom de tog betakt per timma o inte ett ljud om att det var rutavdragmässigt! ( förlåt mina fördomar; mrm de båda männen gav verkligen skurken ett ansikte! Det tyckte jag genast men än mer efteråt)
  Dessutom misstänker jag dem för intrång i min blinde broders lägenhet på äldreboendet. De genomsökte hans läg het f att hitta plånbok. Lurade till sig min brors nyckel t förvaringsskåp o beslagtog hans kassa.
  Men obs! Detta är en misstanke, Men min bror berättade att det rörde dig om en flyttfirma.
  Enligt mitt förmenande bör äldreboenden liksom på helger ha låst för inträde. Man bör legitimera sig för att komma in på boendena.
  Som det är nu – i vårt otrygga samhälle – borde våra äldre få känna dig 100%-git trygga. Är man dessutom blind måste det kännas fruktansvärt otryggt.
  VEM har tagit beslut om detta ÖPPNA boende i Göteborgs stad undrar
  En orolig syster
  Göteborg 2017. 11. 25

  Svara
 2. Flyttcentral.se anlita inte den firman, kräver förskottsbetalning och utför sedan inte uppdraget fullt ut. Ruffel och bågfirma som saknar F skatt och kör med avställda fordon utan försäkring.

  Svara

Fler nyheter