Nya flyttsajter som får folk att reagera.

Det kommer ständigt upp nya sajter som handlar om flytt och flyttfirmor, dock är budskapen detsamma och det handlar om att allt är väldigt billigt och enkelt att flytta med en flyttfirma , under förutsättning att man använder dessa sajter. Vi på flyttkonsumenter får dagligen mejl både ifrån flyttande kunder samt dessa flytt sajter med hot om stämning osv , allt för att dom vill tysta oss på flyttkonsumenter, för vi berättar sanningen om baksidan att anlita fel flyttfirma speciellt i Stockholm , Göteborg , Malmö där dessa flyttsajter kan operera ganska fritt under en lång tid. Ni känner igen dom genom ord som billigt , lätt och smidigt , en offert flera svar , och dessutom så kör dom väldigt ofta sponsrade länkar på framförallt Google med sökord som t.ex. flyttfirma och staden/orten efter, allt för att lura till sig flyttande kunder dessutom så har dom olika bloggar och konton med kända personer som har mängder av följare som skriver om dom väldigt duktiga och effektiva i sin marknadsföring . Hur är då kvalitet på dessa sajter och flyttfirmorna som dyker upp? Sajterna är oftast påkostade snygga och prydliga har säljare som ringer upp er och pratar flytt och får er på kroken genom löften och erbjudanden, och när detta är gjort så ringer dom ett flyttföretag som skall utföra flytten och med detta så vet ni som kund inte vilket flyttbolag som kommer om det är en flyttfirma eller ej , om dom går att kommunicera med pga språksvårigheter , har dom försäkringar , erfarenhet  osv. Vi har sagt det tidigare börja med att undersöka företaget ni tänkt anlita genom denna sida , och sedan kolla trafiktillstånd här och vill inte företaget ge er all info, så strunta i dom direkt och framförallt begär flyttbekräftelse och läs den noga. Detta är lika enkelt som om ni behöver en murare så går ni inte till en skräddare eller hur. Anlita riktiga flyttfirmor till er flytt och strunta i flyttsajter från utlandet och samlingsajter från Sverige. Det skall vara lätt och tryggt att flytta och vi på flyttkonsumenter , hjälper er att hitta rätt flyttföretag.

Rating: 3.7/5. From 3 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 omdömen om “Nya flyttsajter som får folk att reagera.

 1. VARNING!
  Flytt & Städ Sverige AB med VD Jassin Javanmiri och orgnummer 559032-1138 är riktigt oseriösa! Drar du dig ur ett avtal så skall dom ha minst 50% av offertvärdet pga sen avbokning. Om du inte accepterar det pga att det var ju dem som inte kunde fullfölja offerten så blir dom dessutom hotfulla och hotar med inkasso och tingsrätt.

  Metod: Ger en billig offert och när du tackat ja så slutar dom svara på mail och i telefon. När det sedan är för sent att häva avtalet enligt eras egna regler så så hör dom av sig och säger att tyvärr den som handlade din flytt har slutat så du behöver skicka in packlistan igen. Och när du har gjort det så får du veta att de tyvärr inte kan leverera på den offert du tackat ja till pga att det var för få man i den. Men för bara x antal tusen kronor till så kan dom bemanna upp ordentligt. Ärendet anmält till ARN.

  Svara
 2. Vi anlitade Direktflytt. De kom med en pyttebil för att flytta två bohag. Två pojkar bar och kämpade medan en äldre stod och knödde in lådor och saker så att lampor böjdes och växter bröts av. De var vårdslösa när de bar, och de förstörde en vinkelsoffa, en köksö, spegelram, sängbord, glaslampa, porslin, och de lämnade kvar ett bord som de tyckte skulle gå som piano! De lämnade möbler som de inte ville bära!
  De sade att de skulle ersätta oss för de skadade möblerna och jag blev ombedd att fota skadorna och maila till mailadress som stod på fakturan, men den gick till en annan firma som ringde mig och inte förstod vem jag är. Jag letade reda på rätt mailadress, ringde till dem, men fick inget svar alls!!!

  Svara
 3. Vi anlitade Direktflytt Göteborg.
  Enligt avtal skulle de komma med lastbil och 3st flyttkarlar, de kom 2st och en skåpbil, De gjorde då sönder en skänk för ca 10000kr, de mailade att de står för detta och hade kopplat in sitt försäkringsbolag men det stämde inte, de tar inte ansvar för något alls. De svarar inte mail och på sista telefonkontakten var de hotfulla.

  Svara

Fler nyheter