Oseriös Flyttfirma i Stockholm åter i farten.

JSB Flytt & Transport Har vi på flyttkonsumenter varnat för ett antal gånger. Läs en nydligen varning om dom från en mycket missnöjd kund!!!

Anlita inte detta företag. Dom håller inte vad dom lovar. Nör vi flyttade från 6 rok kom dom med en liten skåpbil och 2 man. Man skyllde på att lastbilen var trasig men jag undrar om dom verkligaen har en lastbil. Flytten utfördes på ett amatörmässigt sätt. Inga selar användes och pirrorna man hade med sig användes knappt. Följdaktligen fick en av killarna ryggskott och fick ge upp. Vi fick skador på ett dyrbart bord och en antik kristallkrona men det verkar man inte bry sig om. Man har lovat att komma förbi och titta på skadorna men inget har hänt på 2 veckor. Nu svarar man inte ens i telefonen. Vi anlitade samma företag för städning vilket förstås var ett misstag. Man fuskade i badrum, toaletter och vid utorkning av skåp. Bokslutet för 2008 visar en förlust på 600000 kr på en omsättning av 900000 kr vilket säger en hel del om bolaget. Önskar att jag hade kollat detta innan jag gjorde misstaget att anlita dom.

No votes yet.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 omdömen om “Oseriös Flyttfirma i Stockholm åter i farten.

 1. Hello,
  We have the same issue with this company. We have moved from Ludvika to Sala. Majority of furniture was damaged. It is more then 30kSEK total damage, but they are going to compensate only 1200 SEK. It is so bad, that I did not read this review before.

  Svara
 2. Så dåligt att det knappt finns ord.
  På flyttdagen dök de inte upp. Och det gick inte att få tag på dem i telefon. Jag fick anlita en akutflyttfirma till högre pris än vad det var tänkt. När jag väl fick tag på dem så bad de inte ens om ursäkt.

  Svara
 3. Utan att noga kolla referenser bokade vi flytt Kumla-Falun med JSB Flytt. Flytten gällde ett hus med källare och skulle genomföras en viss dag till ett fast pris. Allt packat i förväg så uppdraget bestod i last och lossning.
  – Total oansvarighet inför bohaget. Killarna kom med för lite lastutrymme trots att förutsättningarna för bohagets storlek är tydligt angivna i kontraktet. Allt som inte fick plats lämnades kvar på tomten. Vi har fortfarande ingen information om hur eller när det är tänkt att hämtas. Fuktskade- och stöldrisken behöver knappast nämnas. Det handlar om värden för tiotusentals kronor.
  – Varken chef eller flyttkillar går att nå. Knapphändig kommunikation sker via en ”Olsson” på kontoret som struntar i situationen och för det mesta väljer att inte svara alls. Vi blir aldrig återuppringda.
  – Ingen vilja att försöka ställa till rätta, ingen service, ingen ekonomisk kompensation.
  – Företaget ljuger om ansvarsförsäkring i Trygg Hansa. Någon sådan försäkring har JSB inte.
  – Det är uppbenbart att de slogans om service och kvalitet eller de bestämmelser kring bohagsflytt som hänvisas till på hemsidan inte betyder ngt. Välj absolut inte JSB som flyttfirma!

  Svara
 4. folk tycker om att klaga men att uppge rätt saker underlättar, som t ex att tala om hur mycket man har o boka fler gubbar istället för som många kunder låta plånboken styra.

  Svara
 5. VARNING!!!
  Varning för denna firma.
  Bokade en flytt med detta flyttföretag.
  Dom kom aldrig enligt ök.
  När vi försökte ringa företaget så blev vi riktigt dåligt bemöta och dom var riktigt otrevliga.
  Anlita aldrig detta företag.

  Svara
 6. Vilket jäkla skitföretag!
  En kort sammanfattning:

  -De kom inte när de skulle.
  -De hade en för liten bil med sig första gången.
  -De hade en för liten bil med sig andra gången.
  -De har ljugit för mig, flera gånger och om olika saker.
  -De har ännu inte, fem månader efter att de hämtat kartongerna, betalat tillbaka depositionen. Detta trots att jag vid upprepade tillfällen påmint dem, både via telefon och mejl.

  Svara

Fler nyheter