Flyttkonsumenter

Uppsala Stadsbuds Kontor

Uppsala Stadsbuds Kontor

Hemsida: www.uppsalastadsbudskontor.com

Dela med dig:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Live
 • del.icio.us
 • Digg
 • LinkedIn
 • email
No votes yet.
Please wait...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 thoughts on “Uppsala Stadsbuds Kontor

 1. Katarina Wärmark

  Flytt från Uppsala till Stockholm med ytterligare stopp samt avlastning av möbler på en fjärde plats. Uppsala stadsbud skötte flytten mycket bra, var väldigt trevliga, snabba och starka. Ett missförstånd gällande tid på grund av bristande internkommunikation som löstes snabbt, men annars gick den ganska krångliga och omfattande flytten smärtfritt! På grund av medtransport blev det även ganska billigt. Rekommenderas starkt!

 2. Christer Carlsson

  Uppsala stadsbud har vi anlitat 5 ggr. Bland annat en flytt från Uppsala till Göteborg. Och nu idag en flytt från en sexa till en tvåa. Denna firma är helt outstanding! Fantastiska! Tveka inte att anlita dem!

 3. Erik

  Uppsala stadsbud är fantastiska! Jag har provat flera olika flyttfirmor innan i Uppsala, men de har alltid varit en besvikelse jämfört med u-sala stadsbud som man alltid kan lita på.

  1. Uppsalastadsbud

   Hej!
   Tråkigt att du bara lämnar en kommentar angående att vi skulle var ojämna och dyra.
   Skulle var trevlig att få information angående om detta gällde en bohagsflytt är när och vart du flyttade. Kan inte påminna mig om att du varit i kontakt med oss. Skulle vara intressant och höra vad du menar med ojämna. Angående vår prissättning, beror detta på att våra anställda ha avtalsenliga löner.