Uppsala Stadsbuds Kontor

Uppsala Stadsbud grundades redan 1887. Det gör oss till den äldsta och mest erfarna flyttfirman i Uppsala. Innehar alla tillstånd och försäkringar som krävs för att driva en flyttfirma och ni som kund skall veta att ni är i trygga händer när ni anlitar Uppsala Stadsbud.

Orgnr: 556464-5322

Innehar företaget trafiktillstånd?

Hemsida: Uppsala Stadsbudskontor.

Lämna ett omdöme om Uppsala Stadsbuds kontor.

Rating: 2.6/5. From 5 votes.
Vänligen vänta...

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 omdömen om “Uppsala Stadsbuds Kontor

 1. Flytt från Uppsala till Stockholm med ytterligare stopp samt avlastning av möbler på en fjärde plats. Uppsala stadsbud skötte flytten mycket bra, var väldigt trevliga, snabba och starka. Ett missförstånd gällande tid på grund av bristande internkommunikation som löstes snabbt, men annars gick den ganska krångliga och omfattande flytten smärtfritt! På grund av medtransport blev det även ganska billigt. Rekommenderas starkt!

  Svara
 2. Uppsala stadsbud har vi anlitat 5 ggr. Bland annat en flytt från Uppsala till Göteborg. Och nu idag en flytt från en sexa till en tvåa. Denna firma är helt outstanding! Fantastiska! Tveka inte att anlita dem!

  Svara
 3. Uppsala stadsbud är fantastiska! Jag har provat flera olika flyttfirmor innan i Uppsala, men de har alltid varit en besvikelse jämfört med u-sala stadsbud som man alltid kan lita på.

  Svara
  • Hej!
   Tråkigt att du bara lämnar en kommentar angående att vi skulle var ojämna och dyra.
   Skulle var trevlig att få information angående om detta gällde en bohagsflytt är när och vart du flyttade. Kan inte påminna mig om att du varit i kontakt med oss. Skulle vara intressant och höra vad du menar med ojämna. Angående vår prissättning, beror detta på att våra anställda ha avtalsenliga löner.

   Svara