Varning för E&P-Flytt och Städ

Gamla flyttfirman JSB i Stockholm är i farten igen nuförtiden kallar dom sig  E&P Flytt och Städ AB en flyttfirma i Stockholm. Samma ägare samma skojare vi vill verkligen varna för denna påhittade flyttföretag. Så här skriver en lurad människa.

Hej, vi hittade inte hur man kan lägga in kommenterar om flyttfirmor på er sida så vi hoppas att ni kan göra det om vi skickar så här //mvh Ulf och Lotta

Vi vill varna för bolaget E&P Flytt och Städ AB med organisations nummer 556757-8884, med VD Josef Bounakhla (tidigare VD/ägare av JSB flytt som det finns många kommentarer om på er sida). Detta bolag säger sig ha transporttillstånd, yrkestrafikbevis, försäkring via Trygg Hansa och kollektivavtal – inget av detta har de och vill bara ha kontantbetalning. Vi har kollat av med Trygg Hansa, i bilregister och med arbetsgivarorganisationer.

De har totalt misslyckats med vår packning och flytt. En hel del saker som är skadade och sönder samt kläder för uppskattningsvis 25.000 kronor är borta. De har dessutom skadat nyrenoverade väggar. De vägrar ta ansvar för något av detta.

De kartonger de packat i var så skadade och trasiga att de gick sönder och att staplar rasade.

Vi har polisanmält dem, tipsat skatteverket och kommer att lämna en anmälan till Allmänna reklamationsnämnden.

Precis som beskrivningarna kring JSB Flytt så saknade de som flyttade pirror och selar, något som förvånade oss mycket.

Bolaget har tre konkurser bakom sig, och skulder hos Kronofogden på ca 97,000 kronor just nu.
Vi vill verkligen varna för dessa skojare, de går under jorden och slutar svara i telefonen när vi då använder andra telefonnummer svarar de men när de hör att det är vi vill de ringa tillbaka vilket de inte gör.

 

No votes yet.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 omdömen om “Varning för E&P-Flytt och Städ

 1. Försökte i en vecka få E&P flytt & städ AB att skicka mig en fullständig offert för en utlandsflytt.
  Efter att ha skickat två mejl för att ”jaga” fick jag ett svar ”det kostar 7000kr” – inga mer detailjer var inkluderade förrutom lite info om magasinering (vad kostar 7000?, ingår försäkring, och hur mycket? Är det dörr till dörr? Är det en pall? När kan flytten göras? Hur lång tid tar det? HUr bokar man? T&C? etc.)

  Jagade svar på dessa frågor under 3 dagar, utan svar… konstigt beteende om ni frågar mig, och känns inte så tryggt när man ska transportera allt man äger och har. Blir alltid lika förvånad när man som kund måste jaga företag där man potentiellt vill använda deras tjänster och ge dem pengar :-)?

  Slutade med att jag bokade med en annan aktör (som svarar på telefon och mejl :-))

  Svara
 2. detta påstående är humbug påkommet av en anställd som inte gjorde det den skulle och blev uppsagd , så varför dra alla över en kam när man som anställd bara sitter över sin feta … och kan inget annat. Så detta är egentligen ärekränkning men personer som bedriver personlig vendetta har ej kunskap av detta .

  Svara

Fler nyheter