Varning för Överjärna Express.

Vi vill varna för ett flyttbolag som kallar sig Överjärna  Express. Detta företag har varit i blåsväder tidigare men nu vill även vi på Flyttkonsumenter varna er flyttkunder som söker en flyttfirma att inte anlita dessa flyttskojare. Läs om vad dom senast gjorde när dom utförde en flytt till en stackars kvinna vid namn Elisabeth. Ni finner artikeln här och källan är bland annat Aftonbladet. Så om ni går i flyttankar och behöver ett flyttbolag anlita inte Överjärna Express.

Rating: 3.5/5. From 8 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 omdömen om “Varning för Överjärna Express.

 1. VARNING! Överjärna express lurade oss på pengar, Mustafa Alwaeli lämnade oss med hela lasten utanför porten och vägrade att ta hand om avlastning av 2 lastbilar. Vi fick aldrig ersättning eller kompensation, han svarade aldrig mer i telefonen. STOR VARNING! Anlita inte denna bluff företag.

  Svara
 2. Min man och jag anlitade Överjärna Express för en flytt från Stockholm till Österlen precis i den veckan som Aftonbladet skrev om företagets sk ”misskötsel”. Vi blev naturligtvis lite oroliga, men jag kan bara säga att de skötte sitt uppdrag mer än väl.
  Jag kan varmt rekommendera företaget!
  Jag har även skrivit till Aftonbladet för att förhoppningsvis få dem att skriva en artikel om att vi var jättenöjda och om konsekvenser av att skriva ner ett företag pga av en händelse som kanske var unik. Men det blev naturligtvis ingen artikel om det.

  Svara
 3. Näringslivets medieinstitut NMI redovisar i SvD 23/8-18 en undersökning där anklagelserna mot Överjärna Express är fullständigt grundlösa och visar istället hur svensk lagstiftning, som ett av få länder, skyddar grundlös spridning av lögner.

  Svara
 4. Hej Mustafa Alwaely . Flyttkonsumenter gömmer sig inte bakom nätet och kontaktuppgifter finns till oss men vi har genom åren lyft fram en hel del oseriösa flyttfirmor. Företag som lurat folk på pengar och kört olagliga transporter och detta har orsakat hot gentemot personer som arbetat med flyttkonsumenter och i vissa fall även familjer till dom så därför valde vi att ta bort telefonnummer. Och vår fråga är givetvis varför ni vill veta hur ni får tag i oss personligt då ni har en mejladress som vi alltid svarar på. Ni säger dessutom att vår artikel är osann ? Vilken artikel undrar vi då vi endast lyft fram medias artikel.

  Svara
 5. Hej,
  Din artikel är ett ren förtal , du har inte rätt att smutskasta företaget, du känner inte till händelset och har ingen Idea om vad som inträffat mellan parterna,tvister och annat lösas via polisen samt svenska domstolar,
  Du som skriver hit o ditt om andra företag och hur seriösa de är, börja med att ange kontaktuppgifter till dig så att det ger seröstintryck om din hemsida, göm inte dig bakom nätet,

  Svara

Fler nyheter