Flyttkund berättar om sin mardrömsflytt.

Hej!

Jag skulle vilja varna för den flyttfirma jag tyvärr anlitade vid flytt från Stockholm till Edinburgh.

Initialt fungerade allt bra, mina saker hämtades och genom mail meddelade företaget att leverans skulle ske tre, max fyra dagar senare. Jag bokade flygbiljetter för att vara på plats för att ta emot bilen, samt biljett tillbaka till Stockholm fem dagar senare för att slutföra diverse uppdrag innan jag själv permanent kunde flytta.

Därefter följde en räcka rena lögner om flyttbil på verkstad, okontaktbar chaufför, var bilen befann sig osv. 10 dagar senare levererades delar av bohaget till en flyttfirma i Edinburgh då jag behövt flyga tillbaka. Den extra kostnaden betalade de. Tyvärr hade de slarvat bort en del saker på vägen och möblerna hade skrapmärken, avskavd färg och kross- skador. Firman, via mail, meddelade att de saknade delarna lokaliserats och skulle levereras en månad senare. För att sedan sluta svara på mail eller leverera något. De meddelade dock att de inte ersätter skador. Så, efter en mardrömsflytt har jag idag en soffa utan ben, ett köksbord som inte kan byggas ihop pga saknade delar, har förlorat en antik matta och två bordsskivor till soffans sidobord. Kan bara varna för denna firma.

 

Företag Europa Flytt och X-Flytt Europa, org nummer 920417- 1459 Galeleisgatan 30, 415 17 Göteborg.

 

Jag heter Katarina Varjonen, bor numera i Edinburgh, tel +44 7340944041

 

Jag kommer att under helgen gå vidare med detta till allmänna reklamationsnämnden men kan jag bespara någon detta elände gör jag det gärna genom att varna för detta företag.

 

Med vänlig hälsning,

 

Katarina

No votes yet.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Fler nyheter