Råd och Rön Svarta Listan

Visste ni att det förkommer många flyttfirmor på Råd & Rön svarta lista, detta är flyttfirmor som upprepade gånger gjort fel mot kunden på olika sätt och struntat i att följa allmänna reklamationsnämnden beslut. Det som går som en röd tråd genom detta är att dom flyttfirmor som förekommer där är typiska lågprisföretag som lurar kunder dom innehar tillstånd, försäkringar, erfaren personal osv. Här nedan har vi lagt upp några fall som flyttfirmor i Stockholm & Göteborg orsakat men detta är endast en bråkdel av det som förekommer på Svarta listan hos Råd & Rön. Det gemensamma nämnaren hos dessa flyttfirmor är att det är lågprisföretag som annonserar om 2 man samt bil för endast 499:-/tim – 699:-/tim efter rutavdrag, och som vi sagt tidigare så rekommenderar vi er att anlita ett nystartat flyttbolag, dessa flyttfirmor finner ni främst i storstäderna så som Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö men även i Västerås och Umeå. Anlita alltid ett flyttbolag som arbetar med flytt. Läs mera om Råd & Rön här. Vi vill även göra er uppmärksamma på att just nu förekommer det en hel del olika bluffbolag som lovar guld och gröna skogar när det gäller flyttningar och då framförallt bohagsflytt och dom lockar med otroligt låga priser allt ifrån 399:-/tim gå inte på detta för i slutändan kommer ni att bli olyckliga och er flytt kommer kosta onödigt mycket, stirra er inte blind på timkostnaden utan anlita rätt ifrån början på er flytt. Vad kostar flytten?

Augusti 2021

Kunden var inte nöjd med städningen i samband med flytt. Arn rekommenderar att företaget återbetalar 2 100 kronor.

Augusti 2021

I samband med en flytt skadades ett bord och en spegel. Arn rekommenderar att kunden ersätts med 1 949 kronor.

Augusti 2020

Skador uppstod på möbler och på glas under flyttning. Arn rekommenderar att kunden ersätts med 2 100 kronor.

Februari 2020

Möblerna skadades under flytten. Arn rekommenderar att kunden ersätts med 2 500 kronor.

Februari 2020

Allt fick inte plats i flyttbilen och kunden fick själv ombesörja transport av det som inte kom med. Arn rekommenderar att företaget ersätter med 2 500 kronor.

Rating: 3.0/5. From 2 votes.
Vänligen vänta...

Dela:

Lämna ett omdöme

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 omdömen om “Råd och Rön Svarta Listan

 1. Vi anlita en flyttfirma som lovade guld och gröna skogar. Dem ringer dagen före på kvällen och säger att en av killarna är sjuka och fråga om vi kunde flytta fram flytten. Sen att vi bestämt en tid kom 1,5 Tim senare och att packa i lastbil kunde dem inte. Oförsiktig och kunde inte lyfta. Dem la tunga saker högst upp på andra saker. Saker som gick sönder ville dem inte känns vid.
  Pga av hot från denna flyttfirma så vill jag inte lägga ut namn på företaget

  Svara
 2. Min svärmor blev lurad av Omega flytt i Göteborg/ Borås och fick rätt av ARN men företaget vägrade att betala .. riktigt dåligt

  Svara
 3. Vi stod inför en flytt av vårt bohag och hittade det företag som vi tänkte anlita för vår flytt. Tack flyttkonsumenter för era upplysningar om hur vi som skall flytta undviker dessa flyttfirmor.

  Svara

Fler nyheter